Puiuti de Randunici 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Luny, cam in cat timp de la inceperea diversificarii a inceput Mufa sa deschida gura ca lumea si sa manance portii rezonabile? (luny sau alte mamici care alapteaza si care citesc..) Ca in curand inchei diversificare... ne intoarcem la tzitzi exclusiv...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
nicol_conte spune:
Randunoiul meu s-a plictisit si m-a invitat la un film la Mall. Asa ca fug sa ma pregatesc si sa predau fetele la mama.
Ciao!
pana nu-i trece cheful
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
luny spune:
Nicoleta, ce te face sa crezi ca Mufa papa ca lumea si deschide gura?
are momente cand papa tot, dar mai rarut asa, si momente cand ii var cu chiu cu vai 4-5 lingurite...na, zile si zile, dar nu ma las cu una,cu doua!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Luny, cam in cat timp de la inceperea diversificarii a inceput Mufa sa deschida gura ca lumea si sa manance portii rezonabile? (luny sau alte mamici care alapteaza si care citesc..) Ca in curand inchei diversificare... ne intoarcem la tzitzi exclusiv... ![]() ![]() ![]() Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008) |
cu siguranta ca nu sunt un exemplu de urmat, dar la noi diversificarea e asa: vre-o trei zile muruiesc casa ca in cotetul porcilor pentru cele 2-3 lingurite de diversificare...vre-o doua zile nu am vreme de diversificare (sunt pe drumuri, doarme cand vreau sa ii dau mancare etc) si vre-o doua zile mi-e o lehamite de diversificare de nu ma vad (si Patrick Doamne da ca nu protesteaza)...asa ca se face saptamana si cam ioc cu diversificarea...si uite ca s-a facut luna si in-afara de vreo 3 legume si 3 fructe plus ceva amestecuri de prin borcanele nu l-am incercat cu nimic...cica acum ar trebui sa incep cu carne...vezi sa nu...in stilul asta carnea de pasare o gusta prima data la majorat...
mimonix spune:
helou
Bine ca v-ati hotarat sa iesiti in oras cand nu eram eu acasa
Fusei sa mai notez cateva adrese de cluburi sa ma dau mare si data viitoare cand o avea fi'mea balul bobocilor
Roxanaacum stii care e secretul ![]()
Stiti la ce ma uit eu acum? Stie Luny sigur, la monitor ![]()
Dar stiti la ce nu ma uit eu acum? Ha, acum sa va vad
La mormanul de vase murdare din spatele meu
Daca dispar brusc, sa stiti ca mi-au cazut in cap si zac fara suflare pe podeaua din bucatarie ![]()
![]()
Aseara au fost luate si masurile pentru mobila ...dar cine stie cat dureaza executia
De n-oi pune eu masina aia in sufragerie 
In rest , toate vechi...Nocoleta si Gecko, ati incercat si sa le dau legume/ fructe la cateva ore bune (4 de exemplu) de la ultima masa? Ca poate foamea o fi cel mai bun bucatar...la noi nu tine, ca daca ii e foame nu are rabdare dar poate la voi o fi altfel treaba 
Tuchi? E ok? Liana, Ariel? OK si voi? Psst...Olguta? Helou?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
Sunt ok!
Seb a cazut cu gura de linoleum si si-a sart buza...e asa frumos acuma, zici ca-i siliconat!
In rest asteptam musafiri...nasa lui Seb e si Mihaela si s-a gandit sa vina ea cu pizza si bere la noi acasa, ca la ei zugravesc!![]()
ca putea sa ne scoata undeva in oras, nu mai comentez ca nu e cazul!
De-abia astept sa nasca si ea sa vada cum e, ca pana atunci copiii sunt doar rai si alintati si ar trebui sa stii de fiecare data de ce plang, de ce nu mananca, de ce nu dorm la comanda...
Interesant e ca ea vine dar eu n-am cadou, ca n-am avut cand sa-i iau!![]()
Din alte aventuri...am facut o mancare teoretic buna, practic a iesit horror...I-am spus randunoiului ca data viitoare cand ma vede nervoasa si obosita sa nu ma mai lase sa gatesc, ca stricam mancarea degeaba!
Acuma am un cozonac in masina de paine, sper ca macar ala sa iasa bun!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Mimo, te-am auzit
! Da' m-am taiat rau la deshte, RAU, mi-am decupat buricele la doua degete, stau cu o mana in sus dupa ce am sangerat ca porcu'....si scriu cu ailalta valida
Si pulseaza si doareeeee....
Tuchi
! Bietul Seb...o halit ceva azi?
Bai, vaz ca Ursuleata da gUarna de intalneala, Mimo face liste de cluburi...serios vorbind, ne videm si noi? Daca e de vreun "mol", io zic ca putem lua si picii, ca gasim noi o carciuma fara fum, nu?
Ma dUare mana
...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gecko spune:
| citat din mesajul lui mimonix Aseara au fost luate si masurile pentru mobila ...dar cine stie cat dureaza executia De n-oi pune eu masina aia in sufragerie ![]() |
adevarul e ca esti cam aproape de Craciun, sarbatori de iarna...si daca ti-au dat un termen de executie nu m-as mira sa il intarzie...iar daca mai ai ceva rectificari la mobila finala...2009 scrie pe ele...
| citat din mesajul lui mimonix Nocoleta si Gecko, ati incercat si sa le dau legume/ fructe la cateva ore bune (4 de exemplu) de la ultima masa? Ca poate foamea o fi cel mai bun bucatar...la noi nu tine, ca daca ii e foame nu are rabdare dar poate la voi o fi altfel treaba |
chiar ca ai o parere buna despre mine, tu crezi ca eu stiu cand ii e foame
...si tu crezi ca asa disciplinata sunt eu ca sa am piureul pregatit exact la ce-l mai potrivit moment
...de 2 zile are pauza de diversificare pe motiv ca am uitat sa scot dovlecelul din congelator...pardon, azi a luat vreo 4-5 lingurite de vanilla custard si doar pt ca l-am lasat intre timp sa linga cablul de la mouse
sper ca observati ce bine organizata sunt...si cum reusesc eu sa fac o scrisorica detailata pt fiecare in parte

luny spune:
aoleu, bietul Sebaceu, ce ghinion..
da' bine zici, Olgutza!! cu bebeii unde sa mergem sa nu fie fum in afara de Mall?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!