Puiuti de Randunici 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 8
amira_roxana spune:
tuchi la ce foloseste nebulizatorul? pt scoaterea mucilor? ca habar n-am, pe bune!
nicol_conte spune:
Roxana, nebulizator este masca de la aparatul de aerosoli, asa stiu eu.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
luny spune:
Ursu, eu as fi iesit, dar vin ai mei paici azi..
Nicol, vizionare placuta!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Roxana, am ratat vinul aseara,
. despre bibe., nu stiu cate am,. cred ca 20 dar mai folosesc doar 8 dr. brown's ca imi ajung[:D
tiker
Mami de ursulet
nicol_conte spune:
Si eu as fi iesit din casa, dar in orasul asta nu e nimeni pe strazi , iar magazine si alte d-astea nici vorba...e totul inchis, ca e duminica, iar pe randunoi nu-l corup sa tragem si noi o fuga la Buc
Mami de
Nicoleta spune:
Salut.
Matei e super marait, cu ceva muci, dar nu nas infundat... A supt cam prost, desi a supt... marul azi fiasco... la 11.40 i-am dat 1 ml de nurofen si acum doarme inca bustean, dupa ce a supt 2 tzitzi pana acum... ultima ce-i drept cam slabuta... are la aburit legumele... marul i l-am dat crud, si ieri si azi, nu cred ca-i place, i-l fac maine la abur, sa vad daca il accepta mai bine...
CE O FI AVAND de e marait?? Sa fie dintii? (mai am 2 variante, otita sau rosu in gat, sper sa exagerez). Ii curge din gura saliva nonstop, tine buzele stranse... se vede putin inflamata sus gingia, dar nu mai stiu cum trebuie sa arate si nici el nu ma lasa sa vad bine daca e dintisor pe cale sa iasa sau nu... Si suntem singurei...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
luny spune:
mare succes piure de cartof, cu unt si putin lapte de mami!!
asta felul 1, felul doi legume cu vaca! ![]()
nico bale=dinti..mie mi-a zis pediatrul ca degeaba ii dau nurofen/panadol mai putin decat doza recomandata si pe cutie, nu are niciun efect..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Nico, eu zic sa fi optimista si sa nu te gandesti la ce e mai rau. Cu siguranta il supara gingiile ,mai ales daca tine gurita inchisa si nu te lasa sa-i bagi mana in gura.
Cristina
...mama lui de calculator prost, nu? Schimba-l..
Mami de
Nicoleta spune:
Luny, dar s-a linistit. Pe cutie scrie 4(sau 3?)-12 luni, 2.5 ml. Si la Stefan merge la fel, cu 5 ml ii scade febra, ca si de la 10 ml. Sincer iti spun.
A, si Matei inca doarme, deci are 3 ore jumatate, nu a mai dormit asa de vreo luna...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)