Puiuti de Randunici 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,

Nicol, multumim de cafea, merge super acum!

Miha, excelent ai aranjat salonul, mi-a placut foarte mult, chiar ai talent!

Bubu, ce montaje frumoase. Super Bubu mic, cum se descurca el sa ajunga la ceva, ai vazut, nu merge de-a busilea, dar se taraste si-si atinge scopul. Super tare!
Rebecca nici asa nu face sa sti, vrea doar sa o pun in picioare pe langa canapea si face ture pe acolo, apoi se tine de premergator, de scaun, de noi, dar numai in picioare!
Si Vladutu cum s-a descurcat el cu intrusul la banana! Asta imi aduce aminte de o seara acum vreo 2 luni ..., m-am dus cu Rebecca cu caruciorul sa iau un pui la rotisor ca eram singura acasa si numai ce-am iesit de acolo si a inceput sa-mi dea tarcoale un caine mareee! Mirosea belea puiul si ala tot voia sa mi-l ia . Si exact asa am mers si eu pana m-a lasat cainele in pace, cu mana pe sus . Dar am salvat puiul...,si am avut ce manca in seara aia!

Mimo, frumoasa zi de sambata ai avut! asa sa-ti fie si duminica!

Ursuleata, cum stai cu matematica? Mai ai?

Aseara am facut fileurile alea super, super!!! Zic eu care nu sunt amatoare de peste! Le-am tavalit prin coriandru, rozmarin, zeama si coaja rasa de lamaie, le-am dat apoi prin pesmet si le-am prajit in unt. Au iesit belea, am mancat toti trei pana n-am mai avut aer. I-am pastrat si Rebeccai un fileu, l-am facut bucatele ,l-am bagat la congelator si o sa-i scot cand are ziua de peste. Dar intrebare: mixez pestele tot in legume sau cum il servesc?

Edit ca am uitat sa-i spun Stelei ca e super Tea mica!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Sunt chioara de somn, aseara am fost la un botez, m-am culcat la 4 si m-am trezit la 7.30
bubu, sunt bestiali puii tai. Dixtractie maxima la party astazi
stela, e dulce rau Tea ta, cum face ea bravo. Si bubu meu a prins miscarea, numai ca el face bravo cu pumnii stransi
mimo, ai dreptate, eu ma simt cu cel putin 10 ani mai tanara decat sunt.
tuchi, un maaaare pentru Sebul tau, sa se faca sanatos repede.
ariel, ce face puiul tau? Sper ca e mai bine

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neata!
azi e zi de pastrama (LIANA:))), s-a dus iub sa cumpere de la arab si mai incolo vin si ai mei la masa!
nico da mah, e urecheat Mufa, d-aia cica e elf..dar e haios asa!
stelaaaaaaa gand la gand cu betia, nu-mi vine sa cred ca stii Mateusul!! de unde? neaparat tragem betia aia, cel mai tare ar fi intr-un club!! noi, cuscra si cine mai vrea,lista e deschisa!!
miha fff fain aranjamentul!!! mi-au placut farfuriile argintii in mod special,nu am mai vazut la restaurant, super ideea!!off, acum 2 ani sa te fi cunoscut si sa poti face si in buc..ce super ar fi fost!..
tuchi spor la bucatareala si pup Sebaceul!
dixtractie maxima, bubu! sa rupi pingelele de dans si sa faci poze sa vedem si noi!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Salutari la toata lumea, sanatate puiutilor bolnavi si o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

a zis cineva club? da, da, da, dar se poate fara remorci?
cuscra sa aveti pofta la pastrama!
mimo si chiar asa, de unde stii tu unde e clubul ala? daca nu te-as vedea noaptea la buhu-hu as zice ca colinzi discotecile toata noaptea!
cata bravo pt sebaceu care face pa! o vrea si el in club???
cleme cum e la munca? ce mai face diana?
ma duc sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cuscra pai se poate aranja si fara.. ce, n-avem dreptul si noi la o iesire, ca fetele?..pana una alta, numai gura e de noi..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

...slaba miscare pe crenguta, petrecaretele noastre ce-or face?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,super montajul!ce frumuseti de copii
Miha,ai talent
Clau,ce m-am distrat cu puiul tau!
va pe toate!vine sotu si mergem la plimbarica
a,cred ca ii ies lui Sam 2 dinti sus...e super marait si se vad 2 puncte albe!off

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Luny eu ma uitam acum la pozele tale din vacanta din Grecia, nu le-am vazut pana acum. Super misto pozele, peisajul si fotomodelii...ati fost in familie marita, cred ca a fost super!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Cine are chef sa iasa afara,. la un suc,. la un mall,. singure?

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput