Puiuti de Randunici 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 10
Olgutzika spune:
Gecko, ai incercat sa ii dai legume/fructe DUPA ce alaptezi? Am o explicatie pentru asta, da' e mult de scris cu o singura mana...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Luny, eu nu prea stiu carciumi in Bucuresti cu locuri pentur nefumatori...in afara de PizzaHut ![]()
Tuchi, bericeala placuta, poate va mai destindeti
Nasa lu' Seb se mai duce la Carstoiu?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Aoleu, Olgutza! baga neste betadina, ca are si efect cicatrizant!
Eu m-am taiat anul trecut rau intr-o fiola de-am crezut ca raman fara deget, dar s-a prins destul de repede!
sa treaca!
Seb a halit azi 150 lapte dimineata, 120 la pranz, 2 lingurite fructe, 10 lingurite legume si un M&M cu ciocolata, furat de la sora-sa!
( ma striga randunoiul disperat ca are copilul ceva nasol pe cerul gurii- am crezut ca fac stop, pana i-am deschis lu' asta gura sa vad....bomboana de ciocolata topita si lipita!)
Acuma vine ora de iaurt, sper sa haleasca ceva, daca nu, vin nasii cu pizza, o berica ceva...
Vreau si eu la Mall, dar nu stiu cand!
Dupa ce reparam masina sa mor ca incep sa ma sui la volan, ca nu se mai poate!
Eu prefer Plaza, of course, ca e cel mai aproape de mine, dar stabiliti voi unde si cum si incerc sa ma conformez!
Gecko, las' ca te obisnuiesti tu si fara randunoi dupa amiaza!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Tuchifara cadou
ca e onomastica, nu e d-aia cu "pompon" Si sa nu te mire daca ea, nasa, o sa reuseasca sa execute cu copiii militarie...unii nene, au taria...si eu m-am mirat, dar am abandonat dupa ce am vazut ca au reusit ...e natura omului
Iar Sebaceul
sa zicem ca-i mai bine cu urechea daca a avut energie sa faca buba la gura 
Olgutzaunde si reusit fataaa asa o performanta ? Ai taiat frunza la caini?
Hai ca trece pana te-oi marita
Geckozici sa trec la montaj si sa uit de mobila nu? Hmmm...sunt niste prieteni, ma gandesc ca o sa li se faca mila totusi ....Iar cu ordinea meselor la Patrick, m-ai dat gata...ia vezi, are Tuchi sa-ti dea vreun nr de tel al nasei Mihaela?
Sigur detine secretul ![]()
Acestea fiind zise, eu pledez pentru intalnire fara pitici si in mult fum
La un gratar ceva....poate ne invita Simo...bai, sa stiti ca Simo o tine sechestrata pe Lianaca-mi amintesc ca ultima data o ademenea cu gogosi ![]()
CristinaGziceai ceva? Ceva cu un calculator stricat? A fost sau inca mai e stricat? Pentru "a fost" spune-ne ce mai faci, pentru "este inca" da o data cu capul in zid asa 
Mihami-am adus aminte acushi (tot in a doua scrisoare deh)
pentru aranjament 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Tuchi, si pe mine ma coafeaza Plaza, dar ca si tine, vin oriunde, uichend sa fie
. Cand reparati masina? Hai ca a papat un pic, macar lapticul si tot e bine ca inghite! Emendemu' ala cred ca l-a saturat insa
Ilinca e bine?
Olga
mamica de
luny spune:
nici eu nu stiu exact cum e cu foamea cu Mufa..din cauza alaptarii, asa ca, Gecko, inteleg perfect ce spui!
dar macar la 2 ore de la lapte ii dau solidele..sau in jur de..si daca are chef papa, daca nu, nu, asta e!..mai incar mai tarziu, peste 30 min, o ora sau ii dau lapte sa-si potoleasca foamea putin si dupa asta mai tine faza cu pireurile..se intampla sa ii dau si la 3 ore de la lapte si cam la fel se intampla! dar nu chiar mereu face fitele astea, are si zile mai bune..
Olgutz, cum te-ai taiat, soro, in halul asta??
sa treaca! nu prea sunt restaurante de nefumatori, cu fast-foodurile nu le am deloc, nu cunosc..si eu stiu teoria cu alaptatul inainte, am incercat asa si nu prea se pliaza pe Mufa varianta asta..adik nu imediat, una dupa alta, trebuie sa treaca ceva timp sa ii pot da piureul..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Gecko, ai incercat sa ii dai legume/fructe DUPA ce alaptezi? Am o explicatie pentru asta, da' e mult de scris cu o singura mana... |
de obicei dupa ce il alaptez doarme...caci acum numa in pat il mai pot alapta si cred ca il trage la somn pozitia.
Stai linistita cu explicatia...are rezerve bursucul...pana la primavara poate trai din depozite
intrebare: ti-ai recuperat buricele?
Olgutzika spune:
Mimo, taind salam
era proaspat, jur ! nu avea nici bolovani in el...mi-a alunecat din mana, aveam si singurul cutzit care mai taia...nu zici nimic de intalneala
?
Olga
mamica de
gecko spune:
tuchi...si te plangeai ca nu are copilul pofta de mancare...stie el ce-i bun
...pupam urechea...pupam buza...Doamne pazeste-ne sa nu se juleasca si la popou ca vad eu cum pupam si dos de Seb
si ai dreptate ca ma voi obisnui cu programul de dupa amiaza...doar ca de maine seara incepe nopti...si va fi prima data cand am sa fiu singura acasa peste noapte...mie imi era frica si in Baia Mare la et 5 ca intra hotii pe geam in casa...asa ca maine noapte cred ca o sa stau pitita sub plapuma si o sa tremur toata....si dupa aia iar zile libere si imi intoarce casa cu fundul in sus...ieri pana la 12 noaptea am facut smotru...si asta doar dupa doua zile de stat acasa....oare voi cum va descurcati cu 2 copii si una bucata barbat?
Olgutzika spune:
Luny, nici la Sophie nu a mers, e drept, dar poate la Patrick....si uite ca nici la el ![]()
Gecko, nu crez ca e cazul sa il grabesti, nici nu o faci de altfel...cred de altfel ca nu e musai sa manance tone de mancare, ci din toate cele cate putin. Am o prietena a carei fetita de un an si doua luni papa numai lapte de mami si supa de rosii. Rar cate un covrig
Si e sanatoasa si vesela, deci...imi contrazice si teoria de mai sus ![]()
Mi-am adus aminte: azi am iesit cu sor'mea la cumparaturi, taman la pranz. Asa ca i-am luat dovleacul fii-mi la purtator. Intr-un bibe Avent, ca sa incapa in gentutza termoizolanta. Portia pe care eu o credeam de 200 ml, in bibele Avent era de 110...nu stiu cate mg, ca nu am cantar...deci mi-a iesit inca o data din cap ca ar manca enorm 
Olga
mamica de