Puiuti de Randunici 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Geckozici sa trec la montaj si sa uit de mobila nu? Hmmm...sunt niste prieteni, ma gandesc ca o sa li se faca mila totusi

prietenii sunt cei mai buni, eu zic sa fii fata prevazatoare si sa cumperi o instalatie de beculete (tip perdea) si pentru masina...si neaparat acoperita cu hartie creponata in ton cu livingul...sa dea bine de sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo,nu am sechestrat-o pe Liana!dar,cand vine o sa vada ea,ca deja am cateva fire albe...cat despre Gratar,la anu va astept,ca acum e frig de crapa pietrele!sigur pana la ziua mea va ninge,ca asa patesc mereu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, venim si la ski

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Simo, venim si la ski

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
atunci,va astept

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Citat:
Gecko, nu crez ca e cazul sa il grabesti, nici nu o faci de altfel...cred de altfel ca nu e musai sa manance tone de mancare, ci din toate cele cate putin.

eu nu l-as grabi...da' vin socrii intr-o luna...si nepotu' perfect al lor...care ia bine in greutate, nu are colici, nu plange, doarme bine etc etc etc...TREBUIE SA ISI CEARA BLIDUL DE CIORBA...ca de nu..au ce imi auzi urechile.

din categoria "never say never"...nasii nostri de cununie au doi copii...fetita s-a nascut in 2006....o vedem noi prin iulie/august la vreo 2-3 luni...copil ca toti copiii....dupa care o vedem in decembrie...la 6 luni...sa pic lata...arata cat un munte...ma gandesc vai mai da' e grasa rau...zice nasa ca are 9 kile la 6 luni alaptata exclusiv, ca nu vrea diversificata...incep teoriile...vai dar nu e bine...9 kile e prea mult...alaptata exclusiv la varsta asta nu e bine...trebuie sa ii bagati legume/fructe bla bla bla...bine-nteles ca in sinea mea am zis EU NU VOI FACE NICIODATA ASA...ete na...al meu are peste 10 kile, tzatza nu o lasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, hello, am aparut si noi, am putin ragaz acum ca doarme fata, randunoiul la Tv, Razvan la celalalt laptop se joaca Scooby Doo!

La noi abia acum ( pe la 8 luni de fapt ) vad ca diversificarea merge struna. Mananca perfect legume, fructe, iaurt, cereale, vitel, pui, curcan, ficatel si mai nou peste. Azi i-am facut pangasius, a papat fata super , super, in 5-10 minute a hapait castronelul de 200 de g. Si asta dupa ce inainte a fost alaptata caci m-am gandit ca n-are rabdare pana-i pregatesc eu totul pentru masa si abia venisem acasa. Asa ca la maxim jumatate de ora dupa san a mancat 200 de legume cu peste. Apoi iar putin lapte. IAr la 18.30 mananca pe nerasuflate iaurt cu cereale..., i le da Razvan ca ea deschide gurita intruna. Si mananca din nou foarte bine fructele..., de fapt mananca tot ce-i fac. Asta abia la 8 luni, cu diversificare inceputa la 4 luni..., pot sa spun ca acum este PERFECT.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:

Mimo, taind salam era proaspat, jur ! nu avea nici bolovani in el...mi-a alunecat din mana, aveam si singurul cutzit care mai taia...nu zici nimic de intalneala ?

Am zis bre de intalneala...dar te facusi ca nu vezi...fara pitici si in mult fum Care parte nu-ti convine, aud?
Si oricum, noi doua ne intalnim la schi , la Simo

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Geckozici sa trec la montaj si sa uit de mobila nu? Hmmm...sunt niste prieteni, ma gandesc ca o sa li se faca mila totusi

prietenii sunt cei mai buni, eu zic sa fii fata prevazatoare si sa cumperi o instalatie de beculete (tip perdea) si pentru masina...si neaparat acoperita cu hartie creponata in ton cu livingul...sa dea bine de sarbatori

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Am retinut, patrez varianta asta ca plan de back-up
Si de ce ti-e frica doamna in Australia? Si acolo estehoti?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau
La noi abia acum ( pe la 8 luni de fapt ) vad ca diversificarea merge struna. Mananca perfect legume, fructe, iaurt, cereale, vitel, pui, curcan, ficatel si mai nou peste. Azi i-am facut pangasius, a papat fata super , super, in 5-10 minute a hapait castronelul de 200 de g. Si asta dupa ce inainte a fost alaptata caci m-am gandit ca n-are rabdare pana-i pregatesc eu totul pentru masa si abia venisem acasa. Asa ca la maxim jumatate de ora dupa san a mancat 200 de legume cu peste. Apoi iar putin lapte. IAr la 18.30 mananca pe nerasuflate iaurt cu cereale..., i le da Razvan ca ea deschide gurita intruna. Si mananca din nou foarte bine fructele..., de fapt mananca tot ce-i fac. Asta abia la 8 luni, cu diversificare inceputa la 4 luni..., pot sa spun ca acum este PERFECT.

he he, deci speranta exista.
sa ii fie de bine pangasiusul ala ca asa de des aud de el ca ma intreb cum de am crescut noi fara el...ce fel de peste e?oceanic/balta?...cam la atat se limiteaza cunostintele mele in acvabucatareala...

oare unde o fi kya????

Mergi la inceput

Clausuper Si noi stam bine, dar am eu asa un feeling ca nu e chiar mancacios baiatul meu....o fi al meu? Ca mananca dar nu e disperat, nu ii place chiar tot-tot, a inceput si fructele sa le manance numai cu program artistic...ma rog, nu ma plang, dar simt eu ca o sa fie din ala care scoate legumele in ciorba pe marginea farfuriei

poze

Mergi la inceput