Puiuti de Randunici 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gecko, sa il invetze socrii atunci pe P cum se cere ciorba Zi-le ca tu nu esti perfecta si ca i-ai asteptat pe ei sa te salveze

Mimo, ma duci la pierzanie deci Io ziceam de mers cu plozii ca poate-s mamici carora le vine mai lesne sa vina la intalneala ziua in amiaza mare cu kinderu' la purtator decat sa il lase in grija tatalui peste nUapte...zic, deh

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Banc:
Profesoara intreaba:
Ce meserii au parintii vostri , copii?
Bula:
Tata e DJ la Mistic Club!
Profa:
Adica Bula, ce face el mai exact?
Bula:
Eeee, doamna...e clopotar la biserica

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, s-ar putea sa fie cu program artistic la fructe doar o perioada sa sti. Asa mi-a facut si mie o perioada, trebuia sa-i cant, sa ma stramb la masa, sa-i dau tone de jucarii, s-o mut de colo, colo...si cate si mai cate! Iar de mai bine de-o saptamana mananca fara ifose tot ce-i dau, sunt asa de incantata, e asa de bine sa-ti manance copilul, ma simt linistita dupa masa cand vad ca e castronelul gol si ea linistita cu burtica plina si cu chef de joaca! Pe mai tarziu si eu cred ca o sa fie mofturoasa..., ca si tine, am un feeling asa...

Nicoleta, si eu sunt in cautari de scaun de masina. Nu m-am hotarat inca, tatonez terenul...

Am uitat sa va spun ca masinuta mea a trecut RAR-ul imediat!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna seara! azi am iesit, in sfarsit, din casa, ca a fost soare...nu foarte cald, dar nici crancen de frig, asa ca am profitat ...si la fel am profitat ca a dormit 3 ore la pranz si am dormit si eu putin

voi ce faceti?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

POZE

POVESTEA NASTERII

Hai recunoaste ca le-ai spus ca o cunosti pe Ariel

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

POZE

POVESTEA NASTERII

Hai recunoaste ca le-ai spus ca o cunosti pe Ariel

poze

Normal, pe Ariel, Mimonix, Liana, Luny, Ursuleata si pe Simo de la Brasov la care mergem la ski! Randunoiul tocmai a comandat skiuri pentru iarna!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

m-ai spart, Clau!! ce bine papa Rebe!! felicitari!!
salut, Maria
bai, mie nu mi-e ok la Plaza, este exact in celalat capat al orasului si singura nu am cum sa vin cu Mufa, daca asa va ganditi..dar voi stabiliti cum vrea majoritatea si vad eu atunci ce si cum..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mimo,

baiatul meu nu mai are febra, dar e tusitor latrator...prospan, stodal, eurespal fix ZERO! efecte...acum vom incerca paxeladine...uffff. am farmacia la mine in casa, am nervii ca floricelele de porumb in aparatul de facut popcorn, am dormit doar 3 ore din ultimile 24, ma calca pe nervi randunoiul, care este cel mai mare monument de incapatanare, acum m-a sunat monumentul nr. 2 ca a venit de la tara..., mai pe scurt, intr-un cuvant=VARZA!

ma mai mananca si undeva sa citesc ce scrie ursu:) si ma mai enervez si pe acolo, dar am zis ca azi "ma las" de sport, macar pana imi repar nervii... ursu', te las pe tine sa te lupti cu morile de vant!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc de raspunsuri, de incurajari... Si eu care ma gandeam ca dupa o saptamana de diversificare trebuie sa mearga struna lucrurile... se vede ca m-a lasat memoria, ca la bb1 parca asa a mers... struna!

Mai, planuri de ski? Ne vedem?? :D

Olgutza, sanatate buricelor tale (sunt taiate sau doar harsaite??)

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ariel Imi pare tare rau...pentru bietul Teo si pentru epuizarea ta...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput