Puiuti de Randunici 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, le mai am, crestate RAU insa...sun verzi, ca nu mai ajunge sange acolo...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ce vad? Ne intalnim? Sau a fost o strigare doar pentru azi la pranz, si am ratat-o?

Olgutz am vazut ca ti-ai gatit degetele! Uffff, doare rau, stiu (am avut si eu experiente de-astea...)

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kya, cum se simte Sanziana?

Sanatate tuturor puiutilor cu probleme.
Sa treaca si otitele astea! Tuchi, Ariel sa fie din ce in ce mai bine.

Fetelor va doresc o sapt. binecuvantata si multa sanatate!

Mergi la inceput

Kya, daduse Ursuleata o strigare. Tu ce zici de intalneala? Da, doare al naibii, ma seaca ca nu stiu cum sa ma spal pe cap

Bai, ca tot nu a experimentat nimeni alergii alimentare pana acum: ieri dimineata ne-a fost pofta de oua fierte. Poftit-gatit! Ocazie cu care i-am dat si plodului, cat doua gamalii, sau cat un bob de orez. In 10 minute i-a aparut o pata rosie de obraz, mare cam cat o moneda de 50 de bani, care a disparut in vreo jumatate de ora. Am presupus ca e vorba de alergie....asa o fi? Cristinaaaaa...si Vladic a avut alergie la ou, din cate imi aduc aminte. Cum e?

Si vroiam sa ii raspund Claudiei99: da, m-am intors pe salariul majorat cat eram in concediul de odihna de dinainte de nascare ( eu am intrat in alea 126 de zile exact in ziua in car eam nascut, pana atunci am stat 3 saptamani in concediu de odihna, timp in care mi-au majorat salariul, sa fie siguri ca ma intorc ) Ce idee le-a mai venit alor tai?!?!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Andreea, si tie asemenea ! Eu maine am un termen, pe 12 ultimul si AM SCAPAT PE LUNA ASTA!!! Sanatate multa si piticei voastre, maine sa pape multe bobo !

Mergi la inceput

Gudinde nici nu stiu ce sa zic - nici mai bine, dar nici mai rau. Astazi se termina cele 3 zile de anti-inflamatoare, si pediatra a spus ca daca nu e mai bine, trecem pe antibiotic, ca inseamna ca nu au efect. Inca e mucioasa, inca e ragusita, tot n-are febra (dar la cat paracetamol si nurofen a luat...) De tusit nu tuseste (doar dimineata, cand se strang mucisorii in gat).
Cu urechea nu s-a mai intamplat nimic. Nu se mai trage de ea, nu mai face nimic care sa ma duca cu gandul la otita. Slava Domnului.

Nu prea vreau sa incepem cu antibioticul... Ma rog, mai vedem.

Mergi la inceput

Pai, eu zic un foarte mare DA la intalneala, oriunde ar fi sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Kya, daduse Ursuleata o strigare. Tu ce zici de intalneala? Da, doare al naibii, ma seaca ca nu stiu cum sa ma spal pe cap

Bai, ca tot nu a experimentat nimeni alergii alimentare pana acum: ieri dimineata ne-a fost pofta de oua fierte. Poftit-gatit! Ocazie cu care i-am dat si plodului, cat doua gamalii, sau cat un bob de orez. In 10 minute i-a aparut o pata rosie de obraz, mare cam cat o moneda de 50 de bani, care a disparut in vreo jumatate de ora. Am presupus ca e vorba de alergie....asa o fi? Cristinaaaaa...si Vladic a avut alergie la ou, din cate imi aduc aminte. Cum e?

Si vroiam sa ii raspund Claudiei99: da, m-am intors pe salariul majorat cat eram in concediul de odihna de dinainte de nascare ( eu am intrat in alea 126 de zile exact in ziua in car eam nascut, pana atunci am stat 3 saptamani in concediu de odihna, timp in care mi-au majorat salariul, sa fie siguri ca ma intorc ) Ce idee le-a mai venit alor tai?!?!

Si eu am intrat in cele 126 de zile la 3 zile dupa ce am nascut ca eram in concediu de odihna cand mi-a sosit sorocul, dupa cele 126 zile au urmat 3 luni de CIC , timp in care am pierdut 2 mariri de salariu, vineri am primit act aditional la contract si am avut o supriza de proportii, in momentul de fata am cu 350 de lei mai putin decat colega mea si se pare ca astia nu au de gand sa faca nimic. Acum nu stiu ce sa fac si cum sa procedez sa nu se lezeze sefa mea ca nici n-am venit bine si cer ceva dar nici nu-mi convine sa bag ca mig-ul pe salariu de la inceputul anului.

mamica de Bogdan Alexandru 8 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Poate-mi dati si mie un sfat cum sa fac sa cad in picioare... ca mata ...

mamica de Bogdan Alexandru 8 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

:(

Intreab-o ce ar trebui sa faci astfel incat munca ta sa fie evaluata la fel de bine ca a colegei tale. Spune-i ca intelegi de ce e diferenta asta intre voi , ca doar tu ai stat acasa 7 luni, insa ai ales sa te intorci SI pentru salariu, deci...cu diplomatie, ce sa zic? Nasol moment, oricum!

Mergi la inceput