Puiuti de Randunici 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Spalat copii, alaptat unul, hranit altul... jucat cu cel mare, facut dus, acum mananc in fata laptopului poate poate vad si eu ceva miscare pe creanga...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Si miscare ioc! Asta e, imi iau kilogramele si cred ca parchez langa bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

stati sa vedeti ce am facut eu azi zi libera de petrecut cu familionul, mai ales ca aniversam 7 luni azi...

l-am filmat, aproape toata ziua, ca randunelu' mai are un pic si-o ia pe aratura, si pentru ca l-am prins cu momente cu care sa ma laud si eu am vrut sa descarc si sa va arat...ce papacios are mama, cum face 2-2 si
asa ca toata ziua am stricat-o cautand un soft pe net (free bineinteles) ca l-am pierdut cand ne-am mutat inapoi in rom. in sfarsit, de la 10 cand am scris pe forum, acum astept sa se descarce...of sunt epuizata, dar tot nu ma las pana nu va pun macar un pic, de pofta. si uite asa, in loc sa stau cu el la dragalit, m-am lipit de calculator. ca nu-mi ajunge la serviciu

va multumesc de aprecieri (pentru sala). eram datoare la nicol: acum e un hobby, dar inainte de a ma intoarce la serviciu, impreuna cu 3 prietene ne-am deschis o franciza mon mariage. eu am iesit din firma, dar imi place sa mai merg la decorat ca ma relaxez.
gecko, ti-s trainice amintirile, este Carpati...decazut un pic din top, iar nunta asta a fost mai rau ca la tara...bunatate de materiale imaculate le-am strans cu tot meniul de peste noapte, plus multi litri de vin rosu.
revin, ma uit unde sunt cu descarcatul

apropo v-as da un film (gen documentar) despre gandirea pozitiva care m-a impresionat prin multitudinea de personalitati participante (The secret- poate stiti de el), dar nu stiu cum sa fac...

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

http://www.babyexpo.ro/popup_salsa_baby.php

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Sau mai bine imi platesc online facturile... Hai ma, iesiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Na seara,na seara,am sosit cu sanioara,si cu daruri proaspete,bucurosi de oaspeti??
Asta ca pe la noi e viscol mare,de nu am iesit sa plimbarim fata azi..Eu am dormitat o gramada pe motiv de stare epuizanta,iar randunoiul,ce sa scoata el fata singur,ti-ai gasit!
Multzam inca o data ca v-a placut cu aplauda fata mea.Azi am prins-o la filmat cand aplauda fara sa-i spuna cineva si se amuza tare..
Am vazut decoratiuni a la mihatp.Brava mami!
Brava Seb ca faci pa cu mana!tuchi,sper sa treaca o data bolesnita!Mai varsa?Aoleu,si-a spart si buza,saracutul?Pup sa treaca.
Olgutz,tu cum ai reusit isprava?
Nico,rabdarik mami,si eu plangeam la inceputul diversificarii ca nu mananca Tea nik.Nu ca acum ar sparge,are zile si zile.Inca nu-mi explic cum a luat atat in greutate.Si mai face si kktei peste kktzei.Oi fi cantarit-o prost??Azi de ex,la pranz,cu chiu cu vai i-am aruncat cateva lte de piure in gura.Lasa-l usor,si 3 lte sunt bune.Vorba soacramii:Cate o lta,si creste fata usor.Si vezi,cand Tea murea de durere de dinti,tinea gura inclestata.
mimo,cluburi,aaa??
luny,Mateusul il stiu din Belgia.Ce de vinuri am degustat eu la matusa la Bruxelles...si mi-a ramas intiparit de cat de bun a fost!Ma bag si eu la club,SIGUR.Numa sa ne asteptam sa se termine laptaria.Buna pastrama?Mie nu place oaia.
Pana atunci,sunt pro intalneala la moll undeva (cum zice Olga),cu pici cu tot..
Fetelor,voi cu ce legume dati galbenusul? Tea a facut bleahh la legumele mele cu galbenus azi.E drept ca si eu am facut bleah.
Azi ne laudam cu al 5 lea dintzos iesit bine.Sa cotrobai dupa al 6 lea nu am putut,ca nu vrea deloc sa ma lase.
Ne mai laudam cu 5 kkletzi.Si cu somnic,eu,ea mai putin.Mi-era asa somn ca i-am ordonat randunoiului sa si-o ia pe fisa care a dormit putin,apoi ma calarea,si sa ma lase sa dorm ca parca eram nauca.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Gata cu vizitele...nu se mai dadeau dusi!

Sebul a plans vreo 5 minute si vad ca s-a culcat singur, Ilinca e cu randunoiul in curs de culcare...
eu n-am nik de zis, decat ca nu stiu sa schiez , dar asta nu inseamna ca n-as veni la munte....presupunand ca va termina randunoiul cu plecarile la Iasi si Seb cu bolesnitele!

Kya, Ariel, multa sanatate si puiutilor vostri!

Am emotii pentru maine, sper sa nu planga Sebul la doctor, sa se poata uita doamna dr in toate gaurile!

Gecko, sa stii ca si eu am constatat ca , desi mi-e mai greu cand sunt singura cu amandoi, parca sunt mai organizata decat atunci cand sunt cu randunoiul( care ma mai si streseaza cu meciurile lui!)! tac-pac, vorba Bubulinei, cu ochii pe ceas, spalat-schimbat-mancat si mai am timp si de un ochi pe forum...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tuchi,si eu am constata ca daca nu e randunoiul acasa pot face mai multe
Cuscra,ca legume:rosie,dovlecel,cartof dulce,fasolica si nitel unt!vezi,poate vrea asa TEA

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Tuchi, ce sa urmaresc sa vad daca da sau nu otita/rosu in gat? De la dureri de dinti poate sa suga mai fara spor?? ca asa ma bate un gand... Mai sunt si singura cu ei in seara asta... Muci are putini, nu i se infunda nasul, nu tuseste, nu stranuta. Tine gura punga, cu buza de sus supta... Nu are febra, nu se trage de urechi, nu tresare cand il apas sau sterg (rar) in urechi... I-am dayt putin Nurofen azi, pe seara iar, vad ca e ok. urofen ca antiiflamator sau anti-durere de gingii... Mai, de-ar incepe sa vorbeasca mai repede!!

Randunoiul meu (sa ma laud si eu, na!) este amu langa Viena, intr-un hotel la "poalele" unui lac cica superb, pe la 8 abia venise de la piscina... si astia 2 erau calare pe mine si eu eram varza... Ce viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Clausuper Si noi stam bine, dar am eu asa un feeling ca nu e chiar mancacios baiatul meu....o fi al meu? Ca mananca dar nu e disperat, nu ii place chiar tot-tot, a inceput si fructele sa le manance numai cu program artistic...ma rog, nu ma plang, dar simt eu ca o sa fie din ala care scoate legumele in ciorba pe marginea farfuriei

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Ce te miri,eu fac asta si acum!!Numa acasa.La musafiri,le inghit cu nod,vrei nu vrei.
Iar cand eram copil,mi-amintesc ca alegeam fiecare bucata de patrunjel/marar din mancare si o dadeam pe marginea farfuriei.Tu ai scapat de asta,ca l-ai invatat de pe acum.Iar supa cu galusti,trebuia sa fie neaparat alba,fara nicio scama pe acolo.
Sper ca aici sa nu ma mosteneasca Tea.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput