Puiuti de Randunici 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nicoleta, ce bine-o fi de randunoiul tau!
Al meu cred ca iar a adormit langa Ilinca!
Ideal ar fi sa te uiti in gatul lui! Fa-l sa urle sau sa rada si arunca o privire in gatul lui, ideal luminat de o lanterna sau macar de lumina unui bec puternic!

Daca il doare in gat ar putea sa suga mai slab! Seb nu manaca bine cu lingurita de o luna, iaurtul il mai primeste seara, dar laptele l-a baut mereu indiferent de cat de racit a fost!
Acuma nu te gandi si tu ca face otita, ca doar n-o fi molima pe crenguta! Sigur e ca de la otita face macar un puseu febril!
Da-i oricum Nurofen, ca ii trece si durerea de gat si cea de diti, iar daca banuiesti ca e gatul inceraca sa-i dai cu tantum verde!

Nu stiu cat sunt de coerenta, Liana e mult mai buna ca mine la explicatii de-astea!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Miha,. astept filmuletul si vreau si eu filmul de care zici

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Stela, asa am fost si eu cu ciorba [ana am intrata la facultate!
Faceam baraj din bucata de carne si strecuram ciorba pe acolo....cand am ajuns eu singurica la camin si mancam la cantina, sa vezi ce bune au devenit legumele!
Ce vremuri!
Si in general uram orice fel de mancare in afra de dulciuri! Nu stiu cand am devenit o mancacioasa! Imi place pana si spanacul!
Desi ciorba de stevie cu care ma teroriza mama nu cred ca as putea sa o mananc ever!

Mergi la inceput

Ma duc in pat sa vad filmul de pe TVR!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, am inteles, azi am incercat sa ma uit in gatul lui, dar nu am vazut rosu, i-am bagat saracului copil degetul in gura... poate nu am vazut bine?? Mai, paranoia scrie pe mine! Acum 5 minute am alaptat, a supt foarte bine, nu are muci, nu are nasul infundat... Sper sa fie de la dinti fitele. Eu ii dau 1 ml de Nurofen, de 2 ori pe zi, azi am inceput, mai fac asta 2 zile si apoi mai vad. Daca se ingroasa, maine merg la medic.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olga,nici la Tea nu tine faza cu piure dupa laptic.
Clau,brava fetei mancacioase...trebe sa fie energik bine de nu ia mult in greutate!
Si Olga,Mimo,eu sunt pro si cu puradei,si fara,intalneala sa fie,ca zici ca stam fiecare in tari diferite...deh,gecko ce sa mai zica..Cu prunci,ma gandeam ca-i (mai) vedeam si noi pe viu.Si pt mie,Plaza,ar fi din est in vest,dar daca se voteaza...vom vedea.
Mimo,tare bre bancul cu clopotarul..Tot la cluburi ti-e gandul,aa?Am aflat,gata.
Ariel
Claudia99,eu ma voi intoarce la serviciu,numa dupa ce semnez aditional de marire considerabila,altfel nu.Am zis.Deci,eu fiind si in concediu medical mult timp pe motiv de stat la pat,am pierdut multe mariri,asa ca m-as intoarce pe salariul (de kk) care era in septembrie 2007.So,eu ma mai intorc doar cu conditii.Si asta in ianuarie,cand se presupune ca e luna de marire.Daca nu,raman frumos in cic pana pica serviciul cel mult visat..Interesant ca astia abia ma asteapta si plang dupa mine...haha...le arat eu.I-o voi spune clar directorului:ca sa imi dau sufletul pt firma lui,va trebui sa si mananc bine.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna,

Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.

Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.

Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand ceva din bazar poate intra aici.

Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Am reusit si eu sa intru putin...pana i se face dor de tzitzi. Am avut o noapte de cosmar ... cu plansete, maraieli, tot tacamul. Am dat-o cu toate cele si intr-un final i-am dat niste Nurofen si a tacut imediat, parca i-as fi dat un drog. Abia astept sa-i vad un dintisor iesit...

Cu o mega intarziala vreu si eu sa urez LA MULTI ANI pentru aniversatii zilei de ieri!!!

Am vazut monaje super la Stela si Bubu !!!
Incerc s-o pun si eu pe Tzupanica de astazi de la asa zisa masa de legume cu pastrav...
FILMULET
Dau send sa nu se trezeasca

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

mihatp,brava ca v-ati relaxat azi.Ce mi-ar placea documentarul..
tuchi,succes maine!Si la tine s-a prelungit pana la facult,cu scosul pe farfurie,aa?Vizionare placuta si NB.
Subscriu si eu,chiar cu un copil fiind,ca ma organizez muult mai bine singura,decat cu randunoiul acasa.Dovada,azi a ramas fata neplimbata.
Cuscra
Nico,Tea sugea f prost in plina eruptie dentara.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

doinita,eu nu pot sa deschid filmuletul.

Stela,

Mergi la inceput