Puiuti de Randunici 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Paranoia, a stranutat!!! Si are si ceva muci in nas... Sa ma duc deja la nr 9??
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
clauclau spune:
Buna seara si de aici! Greu de tot s-a culcat Rebecca in seara asta, n-o mai vedeam deloc adormita... Toata ziua a vrut numai in brate la mine, nu stiu ce-a avut. Eu n-am nici-o sansa sa merg undeva fara ea ca se inegreste de plans! Nu sta nici in brate la randunoi, d-apoi la altcineva..., e total lipita de mine...
Tuchi, saracutul Seb cu buzita sparta! 
sa treaca buba.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
gudinde spune:
Claudia,
Tu muncesti mai putin decat colega? Ai mai putine atributii?
Daca raspunsul este nu, incearca sa vorbesti cu sefa ta pt ca vorbim de o diferenta de aproape 100 EUR, nu de 50 de RON.
Asta, sigur, daca politica la voi este ca pt pozitii similare sa existe aceleasi salarii.
Pt ca la noi nu exista mariri periodice de salariu, ci cum reuseste sa negocieze fiecare. De aici diferente mari de sal. pe aceleasi functii (asta ce se stie sau se poate observa, caci altfel salariul fiecaruia e info privata). Am colegi care nu au mai avut o marire de 2 sau chiar 4 ani.
De curand noua ni s-a "marit" salariul cu jumatate din inflatie (aia mai mica de dinainte de inceperea crizei
).
Olgutzika spune:
Noapte buna!
http://www.trilulilu.ro/yulyan_san/bd21b603a05cca
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
de azi, in asfarsit, vorbeste si Mufarinul!!
![]()
![]()
..a tinut-o langa, dintr-o data, cu bababa, daadaa, gagaa, toate odata, toata dupa masa! le zicea doar monosilabic asa, acum, gagagagaga si dadadaaadaa intr-una!
haios tare este! cred ca-l stimuleaza musafirii, au fost ai mei aici si s-a dat in spectacol mufa ceva de speriat, a aratat tot ce stie sa faca si cand au plecat dadea sa plangA!!apoi nu s-a mai oprit din 'vorba'!![]()

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, ce vrei, ii place baiatului sa fie admirat de spectatori si telespectatori. Bravo pentru vorbarie, de-acum n-o sa-i mai taca gurita.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
Am uitat ce vroiam sa va spun
Ati ciripit toate deodata si asa in scurt timp, ca nu mai stiu
Sunt varza de oboseala si un munte de plictiseala
Lunybravo pentru vorbaraie
Tuchilasa ca inveti tu si sa schiezi
Simo sa iba camere ![]()
Claudiae greu sa dai un sfat de departe...daca la voi in firma se pot face mariri oricand, e o situatie...ai putea aduce vorba...daca se fac mariri o data pe an, cu evaluari cu d-astea...degeaba vorbesti
Daca sefa e un om normal , e o treaba...Daca-i vreo frustrata isterica, alta treaba...si tot asa...numai tu stii cum e treaba , eu iti doresc sa ai bafta 
Mihaam vazut filmul, am testat treaba
Dar nu cred ca are aplicabilitate universala...oamenii sunt atat de diferiti ...merita vazut, oricum 
Nicoletadaca omu' meu ar iesi acum de la piscina intr-un hotel de langa Viena
eu mi-as face harakiri ![]()
Pup restul fetelor
si va spun pe maine 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny de azi, in asfarsit, vorbeste si Mufarinul!! ![]() ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |

Bv Mufa!Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny de azi, in asfarsit, vorbeste si Mufarinul!! ![]() ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Bravo! De-acu sa te tii, ca ce o sa-i mai turuie gurita! Pe mine Sanziana mai nou ma cearta (cand considera ea ca merit
Dar spre deosebire de Mufarin, ea e mai timida. Cand e cu lume necunoscuta in jur, tace malc. Dureaza ceva pana sa se obisnuiasca cu persoana respectiva si sa inceapa sa "vorbeasca". Nici macar nu zambeste - doar face ochii mari si observa. Acasa face toate show-urile posibile, dar in deplasare e circumspecta.
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
mihatp spune:
nu am reusit sa descarc ce trebuie, asa ca fara filmulet acuma seara. se intampla sa aveti careva softul(programelul) de la aparatul de filmat sony pe dvd? stiti pe cineva? deocamdata am scris la sony si sa vad ce-mi raspund.
asa ca stela
, a fost haioasa faza, azi a fost pe dosul relaxarii. nu-i nimic, vine urmatoarea duminica.
ursu, stela, habar n-am cum sa va trimit filmul, astept sugestii. poate pe messenger?
mimo
, ideea e tocmai perseverenta, nu incercatul!
ma duc la culcare ca maine e zi de lucru, va pup
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade