Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
jady spune:
buna fetele si de la noi...dupa o gresala...sunt cu capul in nori
de luni incep serviciul si sunt derutata complet,in plus ma mai si mut mai aproape de gradi lu ERIC si de lucru si va dati seama ce este in capul meu
in fine
relaura...te invidiez ....

bratafel LA MULTI ANI fericiti pt cei 2ani de casnicie...
ce sa va mai spun
ca nu ma pot concentra ,azi la 12.30 avem vaccinul de 6 luni si sunt un pic ingrijorata
sa vedem cum reactioneaza Eric
si maine cu pediatrul pt cantarit, masurat etc.
fetele nu voi mai avea internet vreo 3 sapt.pana vin si nil instaleaza din nou in noua casa asa ca de joi vom posta mai rar...
sper sa ne vedem pe forum cu bine la fel si bebelusi nostri scumpi ...

pe toate mamicile ...
gabitzam spune:
Jady, succes cu reintoarcerea la servici. Si mutare usoara ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
Doloress vroiam sa iti zic mai devreme dar am trimis mesajul ca incepuse asta mic scandalul nr.x pe ziua de azi.
Sper sa fie totul bine cu micul Patrick
pentru el si pentru mamica lui. Sa speram ca s-a facut un fel de iaurt si nu o sa fie nici o problema.
elenuca spune:
Buna tuturor !
Noi suntem mai bine, nu mai avem temperatura, dar suntem in alerta inca... Problema este ca nu prea mai vrem sa papam, a invatat sa vorbeasca cu mancarica in guritza si sa faca baloane si se amuza foarte tare spre disperarea lui mami...
Hainutzele, scaunelul se picteaza tare fain in tot felul de culori si Lizuca nu intelege de ce mami rade in loc sa se supere...![]()
Speram sa fi fost doar atat.
Miss, multumim de grija, referitr la intrebarea ta, noi avem undeva la 26 grade in casa, dar am caloriferele pe minim si permanent am o fereastra deschisa, asa ca ajungem la 24- 24,5 grade. Acum de cand cu Febra Lizucai, am scazut la 23, maxim 23,5 si e ok, se simte bine la temperatura asta. Noi iesim afara in fiecare zi si ii place sa doarma cate 2-3 ore in aer liber. In casa stam doar cu un body cu maneca lunga, subtirel.pupam Davidache cel zambarici
Simo, te pup scumpa, suntem bine, nu am reusit sa mai intru pe forum, abia azi am citit si din urma. Si-a facut efectul cu nurofen si panadol dat alternativ.
Mateias si mamica lui scumpa.
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Lizuca
Povestea nasterii
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
MissParker spune:
Ziua buna! Noaptea n-a fost cine stie ce, in ciuda ceaiului de menta din oala aburinda... S-a trezit musiu la 12, la 2:30, la 5, iar la 6:30 iar imi canta pe 15 voci... In noaptea asta iau camera video langa mine si maine dimineata dau drumul la inregistrare cand incepe concertul, sa imortalizam momente din astea, ca sunt de nepretuit ![]()
Adriana, da, baby carrier-ul mi se pare mai bun ca Baby Björnul fiindca in al doilea David sta cu picioarele spanzurate si sugrumate, iar in baby carrier sta asezat frumos... Ah, Mutti este in Austria de peste o luna, de aceea e liniste, chiar m-am si obisnuit fara ea, dar urmeaza sa vina in cateva saptamani si iar ma ia groaza cum va fi... Sper sa stea in banca ei...
Doloress, of, ce mai patanie si tu cu laptele desfacut... Macar sa-i fi rupt atunci eticheta, sa fi insemnat cumva sticla... ei, stim cum e cu laptele varsat, cred ca oricui i se putea intampla... Stai cuminte, ca organismul lui Patrick va sti sa elimine tot ce nu e bun, diareea si voma sunt reactii normale, corpul isi rezolva singur problemele... Relaxeaza-te, please!!
mihaser, si eu am trecut prin meciuri urate cu Bogdan, cu injuraturi si exprimari de dezamagiri, cu toate ca ne iubim din tot sufletul... O prietena mi-a scris asa: „copilul asta e un element nou si perturbator in viata voastra (oricit l-ati iubi voi si va spuneti ca nu va deranjeaza, el tot o schimbare e si pentru orice schimbare e nevoie de un timp de adaptare : 4-5 luni sint inca prea putine). Ca sa nu mai spun ca mai mult ca sigur sinteti epuizati amindoi si, in cazuri din astea, orice nimic e motiv de tifna. So... take it easy !“ Si am bagat la cap si acum sunt puuutin mai relaxata... Va doresc si voua la fel 
Ralu, David nici nu stie ca are putza
Vazi, avantaj eu ca nu-l las prea mult golas... ![]()
Nicole, si Daviducul meu se lasa distras de numa: mai nou intoarce capul la 180° sa vada ce e in spatele lui in pat, asta in timp ce-l alaptez sau ii dau bibe... Ei, tre’ sa ne obisnuim cu gandul ca acum ii intereseaza si altceva, nu numai mancarea... Eu m-am relaxat deja, cand ii e foame suge ca un lup, iar daca se lasa distras inseamna ca nu-i este asa foame...
bratafel, la inca multi ani fericiti de casnicie!!
Lorich, hehe, v-ati casatorit de ziua mea 
socrate, si David se trage de par cu manuta in timp ce suge, isi da cu unghiile peste cap... Terapeuta mea mi-a zis ca e absolut normal, asa se descopera si se cerceteaza pe ei insisi...
jady, bafta cu slujba si cat mai putin stres cu mutatul 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
bratafel spune:
Multumesc mult pt urari Monik16,Reallaura,Simonacip,Gabitzam,Alysh,jady,MissParker
Bianca mea tot asa face cand mananca - la un moment dat incepe sa se traga de pantaloni, ma trage pe mine de un deget si nu mai mananca mult. La fel cand ii pun alt pampers, tb sa ma lupt cu ea sa nu se intoarca pe burta, sa nu se apuce de picioare.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
bratafel spune:
MissParker am vazut si eu acum slideshow-ul. E super. David e un scumpel.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Simonix spune:
Neatza fetele 
Haideti ca m-am amuzat cu discutiile despre putzici
Nici al meu nu a descoperit-o inca pe a lui, astept "cu interes". Oricum, mereu ma minunez cat de diferiti sunt copiii, cum evolueaza ei, fiecare cu personalitatea lui, cu preocuparile lui, cu progresele lui :) Super 
Al meu mai are putin si o ia la goana - se tavaleste prin pat de la un cap la altul si cand ajunge pe burta se ridica tare de tot pe manutze si apoi isi ridica si fundul :) Va spun, de-abia il tinem hihi Ca sa nu mai zic ca la baie e o distractie... ii place sa bata apa cu mainile, ne face ciuciulete, rade si fugaeste ratzele prin toata cada, se baga cu capul la fund dupa ele
dar nici ca ii pasa :) In curand imi trebuie piscina ![]()
Voiam si eu sa o admir pe Noemi - mi-au placut mult pozele de la nunta, mai ales cele pe bustean
Ati fost niste nashi foarte dragutzi ! 
Fetelor, si eu ma inscriu in clubul nevestelor veterane :p Pe 5 noiembrie am facut 10 ani de cand suntem impreuna :) Nu stiu cand au trecut... Imi aduc aminte ca ne-am cunoscut intr-un camin de prin Grozavesti: intr-o zi eu si prietena mea am hotarat sa plecam la munte, pe Ceahlau, cu prietenul ei + un necunoscut pt mine
Bogdan. Am plecat noaptea din Grozavesti, eu certata fiind cu mama, care nu voia sa ma lase, ca era "periculos"
Si acum radem de ea cand ne amintim... Am mers toata noaptea cu trenul, am ras, a fost super :) Iar apoi vreo 3 zile pe coclauri, in 4, experiente extreme, am murit de foame in varful muntelui, a fost prima oara in viata cand am mancat zacusca
eu, fata de oras :p A fost prima oara cand am intrat intr-o biserica hehe ca ne-am ratacit prin padure si am ajuns la o manastire unde am innoptat ... Am avut parte de cateva zile superbe. Si uite asa ... peste 10 ani a venit si un pui mic ;)
Dar sa revenim cu picioarele pe pamant. Miha - imi pare rau ca esti suparata pe sotzul din dotare. Uite o
pentru voi ! Cum spunea si Miss,un bebe (fie el si bebe nr 2 :D) e o schimbare... de asemenea, la oboseala avem altfel de reactii, mai uratzele. Depinde de pragul de toleranta al fiecaruia :)
Dolores sper ca Patrick sa fie bine in continuare, accidente din astea se tot intampla, daca nu cu laptele, atunci cu altele, cu siguranta. Trebuie sa ne pregatim sufleteste, doar oameni suntem, gresim 
Miss si Socrate - si piticul meu se mangaie pe cap cand mananca, se iubeste atat de mult 

Insa uneori isi smulge parul din cap, efectiv, sau se zgarie pe ochi. Cine stie ce conflict interior o avea el in momentele respective.
Multumesc fetelor care au vazut pozele de aprecieri :) Si eu va admir mereu puii, a inceput si sotzul meu sa ii invetze
caci ii mai arat seara, inainte de culcare 
Jady - un gand bun pentru tine, este o perioada mai stresanta acum, cu mutarea, serviciul, puiul mic :( Iti urez succes si mai vino pe la noi cand ai timp !
Am uitat data trecuta sa ii trimit o
Feliciei de Olanda - te inteleg scumpa ... prin ce treci... sa iti vezi puiul asa, suferind, fara vlaga, groaznic ! Sper ca intre timp s-au mai remediat lucrurile si ti-ai recapatat pufarina voioasa !
Cenia - interesanta faza cu mingea "de slabit"
Eu nu am asa ceva, am in schimb o bicicleta de camera pe care am adus-o in casa... dar nu prea am folosit-o
As vrea sa mai slabesc nitel, si mai ales sa mi se mai initareasca nitel carnea pe mine
Nu imi place burtica asta moale... stiu ca ar trebui sa fac abdomene la greu hmmm...
Haideti ca trimit mesajul, ca l-am inceput dimineata si cred ca ma apuca noaptea daca nu il dau acush
Eu astazi lucrez desi toata Belgia si Polonia sarbatoresc
Din pacate Olanda nu ... deci io sunt pedepsita si lucrez cot la cot cu ei Of of...Asa m-am plictisit...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe