Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Neatza fetelor.

La noi a fost tare frig azinoapte -5 grade C !!!

LA MULTI ANI!!! tuturor celor nascuti intr-o zi de 11.

Astazi implinim 2 ani de casnicie.

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

LA MULTI ANI!!!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh a fost super, ne-am dus la restaurant cu prietenii lui, am ras de ni s -au strambat falcile...si B a primit numai cadouri misto...pe langa ca si-a luat laptop, haina de piele si pantaloni de la Steilmann frumoase de nu se poate. Frate, anul trecut de ziua mea, toti banii au mers in casa ca eram prost cu banii, nu am apucat decat o pereche de cizme sa-mi iau...sper sa ma razbun si eu anul asta.
Ralu-t m-ai linistit. PAi Mircea numai cu mana la putza sta la baie, cum il dezbrac, sare cu amandoua mainile, nu stiu ce sa fac mai intai...si prin pampers o cauta...ooof bine ca nu suntem singurii!!!ca nu stiam ce sa-i mai fac...cand face kk mi-ar trebui 10 maini ca sa-l opresc sa nu se murdareasca..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Am facut comanda pe Sauber shop de cosmetice organice pt. mine si Sara (vreo 350 ron). Sa vedem cum sunt...M-am uitat si in anglia sunt la juma de pret, dar cred ca ma costa mult transportul ca astea atarna greu...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna dimineata fetelor.

Multam inca o data de aprecieri. Deci corsetul e de la Triumph. L-am achizitionat pentru nunta acum 2 ani, pentru ca nu gaseam nimic sa imi sustina pieptul (multumit mamei natura si a geneticii destul de generos)in rochia de mireasa. Asa ca acum am zis ca daca tot il am sa incerc sa imi strang burtica, mai ales ca a fost singura chestie din capitolul sutien in care imi intrau lejer dansele, deci au intrat si in varianta marita cu lapte.
Ce e misto ca strange de la san in jos, asa ca arata ca un tot unitar. Daca nu era fundul ziceai ca sunt chiar eu. Noroc si aici cu crinolina pe care am pus-o nu numai ca sa nu calc pe rochie dar si ca sa maschez fundul. Si uite asa, inselam optica. Ce nu puteam masca erau bratele si umerii.
Am inceput sa mananc doar de 2 ori pe zi si incerc sa ma convig ca dulciurile nu sunt bune de nimic.
Uoff cat de greu se duc kg.
Nicole nu te intrista, nici copilul meu nu vrea sa suga, o gura doua si gata. Ne chinuim sa tragem de laptic. Acuma sincer am ajuns de rasul curcilor, azi noapte am profitat ca s-a fatzait un pic in pat si l-am luat sa il alaptez.Nici nu prea vroia...dar, na.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Alysh a fost super, ne-am dus la restaurant cu prietenii lui, am ras de ni s -au strambat falcile...si B a primit numai cadouri misto...pe langa ca si-a luat laptop, haina de piele si pantaloni de la Steilmann frumoase de nu se poate. Frate, anul trecut de ziua mea, toti banii au mers in casa ca eram prost cu banii, nu am apucat decat o pereche de cizme sa-mi iau...sper sa ma razbun si eu anul asta.
Ralu-t m-ai linistit. PAi Mircea numai cu mana la putza sta la baie, cum il dezbrac, sare cu amandoua mainile, nu stiu ce sa fac mai intai...si prin pampers o cauta...ooof bine ca nu suntem singurii!!!ca nu stiam ce sa-i mai fac...cand face kk mi-ar trebui 10 maini ca sa-l opresc sa nu se murdareasca..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Pai Sis, la cita putza are Mirci......normal ca sta numai cu mina la ea.Ralu..al meu nu si-a descoperit-o inca...
Batrafel, La Multi Ani fericiti si impliniti!!!!!!

La Multi ANi si celor nascuti azi!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Laura, Ralu legat de putza, al meu inca nu a descoperit-o inca, dar am inteles de la o prietena ca si al lui se tragea de ea si cica e normal. Ei asa isi descopera corpul.
Eu ma distrez de al meu cand ii dau jos pampersul si are erectie. E haios foc, initial ma contrariasem dar medicul zice ca e normal si ala e cel mai bun moment pentru decalotare.
Momentan orice e bagam in gura, tb sa il imbrac tot timpul luptand cu el, el vrea pe burta cu pampersul jumatate pus, cand ii pun bluza trage de mana sau prinde bluza si nu il mai pot desprinde si tot asa. Acuma noua lui ocupatie e sa se loveasca cu mana in cap inainte sa adoarma. E bataie non stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bratafel, casa de piatra in continuare si multi ani fericiti inainte iti doresc!

Adriana, ma intrebasesi ieri, gradinita lui Andrei este pe strada paralela cu cea unde o duci pe lara, se numeste SmartKids si e pe Dobrogeanu Gherea. Nu stam la casa, stam la blocurile de pe cealalta parte a soselei.

In legatura cu putza, toti baietii sio descopera la un moment dat, si cu cat le zici sa o lase in pace, cu atat trag mai tare de ea La un moment dat le trece.

Eu azi sunt cu amandoi acasa, ca Andrei a facut temperatura azinoapte si nu l-am dus la gradinita. Nu stiu cat a avut dar il simteam la mana. Termometrul cred ca s-a stricat, din cel de ureche, ca arata aiurea, 35.7, cand asta mic frigea. L-a lasat de la Nurofen. Acum e bine, nu pare sa mai aiba nimic. Tzopaie prin toata casa si a facut vraiste. A descoperit intr-o cutie intr-un dulap o cutie unde strangeam jucariile de la ouale Kinder, sun t toate pe covor acum, imi intra si in fund. Si Andrei e super fericit, ca gaina in varful boabelor.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate
Acuma noua lui ocupatie e sa se loveasca cu mana in cap inainte sa adoarma. E bataie non stop.

mami de Edvin Sebastian

Am crezut ca numai al meu face treaba asta. Bine el o face de mult, isi da cu dosul palmei ppeste frute, tot asa incontinuu. Eu de regula ii iau minuta in mina mea, ca nu-mi place sa-l vad asa...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Vlad la 6 luni si o saptamana avea 7,900 kg si 69,5 cm......eu ziceam ca-i cam grasut, dar vad ca multi ne depasesc asa ca m-am mai linistit! Of, cand o raci si o slabi sa vedeti ce-mi mai plang eu in pumni. Acum fac pe nebuna

Laurita, sa-ti traiasca sotul, am uitat ieri sa-ti transmit!
Sa poarte sanatos lucrurile frumoase!

Bratafel, LA multi ani, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Fetelor sunt cea mai denaturata mama posibila!!! NU cred ca exista mama mai handicapata ca mine. Sa vedeti ce am facut ieri. Am fost la o petrecere a unui baietel de 3 anisori. Am luat cu mine formula gata preparata, am luat cateva cutii inainte de a pleca in concediu, sa avem pe drum, sa nu mai stau eu sa le prepar, mai ales ca lui Patrick nu ii place formula praf, numai cea lichida. Cand am venit sambata trecuta am desfacut o sticla in masina si Patrick a luat 2-3 guri si nu a mai vrut, asa ca am pus la loc capacul si am zis sa o mai pastrez poate mai vrea in jumatate de ora. El a adormit si pana dimineata nici nu a mai vrut formula. Cum geanta cu formule si mancare era in fata la sot, el a pus sticluta desfacuta printre celealte nedesfacute. Acuma cand am ajuns acasa am analizat fiecare sticluta, insa nu mai stiam care e cea nedesfacuta si care cea desfacuta. Am zis ca nu pot sa le desfac pe toate acuma sa le incerc ca sunt totusi tare scumpe, am zis ca atunci cand am sa ajung la cea desfacuta am sa o miros si am sa-mi dau eu seama.
Ei si ieri la petrecere am desfacut eu o sticluta, mi s-a parut mie ca nu a facut poc, cum fac celelate insa am mirosit-o si mi s-a parut OK. Si i-am dat lui Patrick sa pape. La sfarsit, ii mai ramasese putin de tot, am zis hai totusi sa fiu sigura sa o gust si eu, fetelor avea un gust acru acru, deci era cea stricata! , desfacuta de o saptamana. Sa innebunesc, vedeam negru in fata ochilor.
Am sunat repede la serviciul de Info-Sante unde vorbesti cu o asistenta si am intrebat ce se poate intampla. Mi-a zis ca poate face diarie si poate voma. Sa am in casa o solutie de hidratare si sa mai sun daca are simptomele astea, sa ma indrume ce sa fac sau sa merg la spital. De aseara stau cu ochii pe el ca pe butelie si vad ca totul e OK, nu are absolut nimic, kk a facut tare, nu diarie, e vesel si fericit ca intotdeauna, se joaca, a dormit ca de obicei cu trezirile de rigoare, papa ca lumea, deci nu pare deloc afectat. Stiti cumva cam in cat timp pot sa apara semnele de toxi-infectie alimentara? Asistenta mi-a zis ca pot aparea si dupa doua zile, deci stau cu un stress imens.
Of, mi-e asa ciuda pe mine ca nu mi-am dat seama, imi vine sa-mi trag palme singura! MI s-a parut mie ciudat ca a papat tare bine lapticul, lui nu ii place gustul dulce, acru ii place tare mult. Ca de exemplu acuma papa tare bine mar si refuza cartoful dulce si morcovul. Si laptele asta nu prea il bea deobicei cu placere, e un adevarat chin sa-i bag biberonul in gura. Ei de data asta a papat din prima, cu mare pofta.
off! sunt tare suparata!

stai linistita se mai intampla ...copii micii sunt un pic mai rezistentisa fie totul OK.

Mergi la inceput