Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)
Raspunsuri - Pagina 18
pisic77 spune:
Liana, scuze ca nu mi-am dat seama pana acum, recunosc ca am ramas in urma cu cititul
, dar acum am vazut.... Tu ai avut un singur embrion!!! Cu atat mai mare este reusita ta. Bravo, felicitari din tot sufletul
Elanada, sigur le place berea la pui, doar sunt austrieci
Lindutza, stai cumintica in pat 
Liana30 spune:
pis stai muma linistita de ce sa'ti cceri scuze ce ai?da din 3 am ramas doar cu unu .te pup si tin pumnii..vei incepe stimularea..
Moni esti cuminte?![]()
Kora te pup

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Moniland spune:
Da Liana sunt cuminte. Am fost la cumparaturi, dar a carat sotul bagajele
, am spalat rufele si tot el le-a intins
. Si acum ma bag in pat la caldurica pt ca aici e destul de frig.
Ioanatugs spune:
Blanche25cu 7 embrioni e foarte bine iubita, nu ai de ce sa fii trista!
Multumesc de urari!
Moniland, Elenada va tin pumnii stransi!

elenada spune:
Blanche felicitari pt cei 7 embrionasi. Ai deja o echipa de handbal(parca 7 erau sau aberez) si tu te plangi. te pomenesti ca vroiai una de fotbal.
Lindutza,Moniland va tin pumnii strasi.
Kitta ai ajuns acasa?
Cristal ce faci?
Eu am hoinarit si astazi toata ziua. Daca raman eu insarcinata atunci chiar sunt tare. Iar daca nu raman macar nu imi pare rau.
Arina,Lianafi,Liana30, pisix, Pisic77
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
melutzica spune:
Buna fetelor
Kittutza,am sa incerc sa te ajut:
1.statusul imunologic umoral respectiv:imunoglibulinele mononucrelare,subclasa IgG,complexele imune circulante,MBL-este o analiza genetica,medicii ar trebui sa cunoasca denumirea apartine de sisetmul imun nespecific
2.boli apartinatoare clasei reumatoide:
ANA-anticorpi antinucleari,anticoacgulantul lupic(pt boala lupus eritemaTos sistemic),urmatoarele 4 denumiri sunt denumiri intrenationale,le treci asa cum sunt scrise
3.Boli autoimune-anticorpii spermatici(se face anailza bacteriologica a spermei)
4.statusul imonologic celular-nu stiu exact cum se traduc analizele respective insa toate au denumiri intrenationale si ma gandesc ca si medicii romanii le cunosc,in tot cazul din cate stiu eu acestea ultimele se fac din ser.sper ca te-am ajutat.
te pup dulce precum si pe toate fetele.Eu maine dimineatza am din nou control sa vedem ce productie avem.Va mai scriu maine cand vin de la clinica.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Liana30 spune:
meluleee baftaa maine noi suntem aci cu pumnii stransi.
Moni asa.asa.![]()
elenada hoinareste mama daca poti..si mai da'le si neste berica..ca vad ca le prieste..te pupp
va pup pe toate.

elenada spune:
Liana le da mama si berica dar nu multa ca li se urca la cap si ii si plimba mama sa se bucure si ei e ce vede mama si sa simta si ei cat de relaxata e mama.
Poate asa le place si raman la mine 9 luni ca prima data cand am stat cumintica in pat si am avut o grija exagerata si m-am stresat ca oare e bine oare nu e bine se pare ca nu le-a placut.
Incercam si noi toate variantele.
Am zis ca nu mai pun atata suflet la fivul asta.
Mi-a ajuns o data cand am cazut de sus a doua oara nu se mai intampla.
Ce o fi o fi
Pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Liana30 spune:
elenada asa sa faci e cel mai bine..asculta la baba![]()