Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

elenadao sa fi mamica cu siguranta pt ca esti f optimista si asa e atunci cand ai mare grije atunci nu se leaga...eu iti doresc din suflet sa ai 3 gemeni si sa fie austrieci si sa nu le placa berea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Doamnelor, ce liniste e pe aici....
Bryny, tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Prezent si eu la datorie!
Am burta umflata toata, dar dureri nu am, sper sa nu am maine surprize pe acolo. Voi ati fost umflate dupa puntie?

Koricica multumesc de urari, esti atat de deosebita....Ma rog la Doamne Doamne sa mi.i tina sanatosi si sa devina bebelusi si sa iti dea si tie in curand un bebe.

Dream multumesc tare, tu cum esti? Stii ca am pumnii stransi pentru tine in continuare

Linduta multumesc, incearca sa nu te mai gandesti la simptome, cu sau fara, esti deja gravi.

Elenada multumesc graviduto, e bine sa mergi pentru ca e sangere in miscare si aduce mereu la bebici mancare si oxigen proaspat.

Liana olteanca iubita am intins mainile sa ma trageti tare

Pisic multumesc, stai linistita ca vei incepe stimularea. Din fericire chistul meu nici a scazut, nici a crescut cu stimularea, iar la punctie l.au si punctionat.Tin pumnii

Moniland, ce decisa esti ''vei reusti'' imi place tare, multumesc si sa te auda Dumnezeu, tu sa ai in continuare sarcina usoara inca 8 luni.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Blanche,, o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

blanche,esti o dragutza !!!!!Eu nu pot sa fiu asa optimista si sa ma vad deja gravida!mi-e greu sa ma gindesc la ceva,o sa vedem pe 20.
La mine cind am avut ET a vazut dr. ca foliculii erau umflati ater si asa mi-am explicat durerile de burta care le-am avut inca si dupa ET.Am intrebat de ce nu s-au spart si mi-a zis ca poate sa mai dureze citeva zile si sa nu ma ingrijorez pentru ca e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Linduta cum sa nu poti sa te imaginezi gravi?? Este asaaaa de frumos, eu ma imaginez gravi si mai tot timpul imi pun mainile pe burtica desi nu am decat 2 ovare umflate. Hai fii pozitiva si viseaza frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutele mele
Bryny
Blanche si eu am fost si sunt in continuare umflata. e de la stimulare de la punctie. Pe mine ma dor si ovarele vad ca acum au inceput sa ma mai lase in pace dar am avun niste dureri de nu mai puteam. Doctorita zicea ca sunt de bine ca am progesteron mult.
sper sa fie asa ca la 3 bebei e nevoie ca sa creasac ei mari si sanatosi si frumosi ca taicasu.
Lindutza te simt ca trista si pesimista. Ai doaua saptamani la dispozitie sa fii graviduta si inaca 8 dupa teste si tu esti trista.
Si daca nu sunt 8 luni dupa macar profita de astea 2 saptamani si fii fericita si comportate ca o graviduta.
Mai e putin si vine si testul pozitiv si la tine si la Moniland

Va pup dulce fetele mele dragi

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Elena,nu sint trista deloc ,sint undeva la mijloc intre optimism si pesimism.Incerca sa nu ma gindesc la nimic ce e in legatura cu sarcina.Hopul pe care mai trebuie sa trec, e ca normal miine ar trebui sa i-mi vina ciclul si ma tot doare prin burta.Sper sa apuc ziua de joi ca atunci mai am o speranta la un test pozitiv.
Blanche,eu de 7 ani ma tot imaginez gravida si de cele 2 ori cind am si fost si le-am pierdut mi-e greu sa ma vad pina nu vad un test pozitiv.Asta ar fi numai primul hop ca apoi sa mai trebuie si sa o mentin.Astea ar fi temerile mele.Dar speranta exista pentru ca altfel nu as mai fi facut nimic.Sa vedem ce o sa zica testul pe 20.
Vasi va tin pumnii in continuare voua si binenteles si celorlalte in asteptare sau in focurile stimularii

Mergi la inceput

Lindutza, trebuie sa fie bine, iubita
Elanada, zicea Bombonique ca shoping-ul si plimbarile ajuta la prinderea puilor, asa ca tu sigur esti gravi
Blanche, Moniland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Blanche te'am prins bine si tragem tare..bea multa apa..cat poti de multa..te pup..
va pup pe toatee

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput