Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bq, votez si eu pentru Alexandru. Stiu ca nu e din 2 silabe dar suna bine si e si international. Stii si tu piticii mei.
Dar mai caut si cum mai gasesc unul bun te anunt.
Ai si variante de genul Radu, Tudor, Rares, Dragos, Iancu din 2 silabe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Fetelor, va multumesc pentru incurajari

Moni, tin pumnii
Blanche, super productie.Felicitari. Sa ai 13 copilasi la pastrare
Magduta
Liana, multumesc
Lindutza, Arina, Kitta, LilianaFi
Bq, si eu ma inscriu la vot pro pentru Alexandru. Imi mai plac Vlad, Tudor, Serban, Stefan, Rares, Razvan dintre astea romanesti, iar dintre cele internationale imi place Raoul, Rudolf (Rudy), Andy, Nomi, Patric. Ce nu imi place mie este sa aiba doua nume, nu stiu de ce, e o idee fixa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

FEtelor va multumesc MUUUUUULT pentru felicitari. Azi trebuie sa ne sune sa vedem cati embrionasi avem, iar luni punem 2 la caldurica

Elenada sigur le place berea micutilor. Iti tin pumnii stransi tare

Moniland, Linduta ceva simptome? SIgur ne vei da o veste buna!

Liana, Bombonique pupici la burtici (ca sa se ia si la mine)

Dream stiu ca mi.ai tinut pumnii stransi

Iana imi esti tare draga, am inteles ca nu vei face acum FIV, dar importanta este starea ta de spirit, tu sa fii linistita si increzatoare iar pentru tatal tau tot binele din lume

Liliana tin pumnii sa te decizi cat mai repede si sa fie cu noroc. Pentru luni am pumnii stransi pentru tine, sa fie totul ok.

Ioanatugs si eu iti tin pumnii, sa fie fivul norocos

Pisic de ce de incurajeaza fetele? Sorry dar nu am vazut, cred ca e de progesteron ca trebuie sa il iau oral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

M.au sunat acum de la clinica, avem doar 7 embrioni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Blanche te rog frumos....de ce plangi?7 sunt extraordinar de bine!Eu am avut doi si mi s-a parut minunat!Multumeste-i lui DD pentru ce va da si roaga-te pentru ei si pentru visul vostru!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Blanche nu plange...E foarte bine. sa se dezvolte bine. Eu am avut doar unul. Ramai optimista.

Moni va fi asa cum am zis

Kora draga mea, iti raspund aici. Eu sunt bine. Sper sa te recuperezi repede si sa nu te lasi. Iti dau dreptate in ceea ce priveste tratamentul. Urmeaza doar sfatul dr. Cateodata poti avea interactii neplacute. Chiar daca am fost tentata sa incerc alternative m-am abtinut. Nu degeaba se fac studii clinice.... O sa fie bine. Trebuie sa continui sa speri.

Liliana ti-am trimis PM. Daca pot ajuta cu ceva te rog sa-mi spui.

Va doresc mult success tuturor si multe multe rezultate pozitive cu bebei sanatosi.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

blanche,eu te felicit pentru cei 7 embrioni.!!!!!
Eu nu stiu ce sa va zic de simptome ,ieri toata ziua ma durut capul si nu am luat nimic.De azi sanii nu ma mai dor nu stiu de ce ca pina acuma era ca in ziua ciclului ma lasa durerea.Si mai am si calduri ingrozitoare ca nu mai pot sa dorm noaptea.
Nu stiu daca toate astea sint simptome mie normal la 28 de zile ar fi pe 17.Acuma o sa vedem ce se intimpla.
Vape toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Blanche vrei bataie?e bine si va fiii bineeeee..am zis!!
io am avut doar unu..si vezi cum am ajuns?
haii sterge ochisorii aia frumosi..da mana la olteanca si tot inainteeee ca va fi bineee.
lindutza stai mama linistita..pe mine nu m'au durut deloc sanii..da capul daaaasa ca e semn bun..te pupp
va pup pe toatee

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Blanche, 7 embrioni e foarte bine. Acum iei acasa doi si raman inca 5 la congelat. Iti dai seama ca mai ai inca cel putin 2 ET de facut pentru fratiori? E foarte bine.

Merg la Vienna la consultatie la sfarsitul lunii (26 noiembrie) si sper sa primesc liber la stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanche, 7 embrionasi viitori copilasi. Sigur nu ai de gand sa faci atati copii. Acum iti transfera 2 sau 3 si restul ii pune la pastrat pentru fratiori. Nu ai de ce sa fii trista. Vei reusi.

Mergi la inceput