Casnicute sexy (186)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata

Doina multumesc de cafea si sanatate multa . Eu banuiesc ca poate, nu stiu sigur , o enervam si eu rau pe mama, iar acum e rindul meu sa sufar . De fapt am inceput sa o terorizez cind am mai crescut, ca atunci cind aveam virsta Isabellei, eram mereu bolnava si cu febra, stateam lata in pat, deci nu aveam sanse sa ma comport urit.

Cuscra sanatate multa lui Robert . Isabella se imbolnaveste des, de cind merge la gradinita, cica creeaza anticorpi . Vad ca i-a trecut febra, am citit pe prospect ca e de la supozitoare, astazi dimineata i-am pus ultimul si sper sa nu mai faca din nou febra.
S-a trezit foarte fresh dimineata la ora 6.30 , normal ii era foame, ca aseara nu a vrut sa manince decit un crenvurste. Asa ca la ora 7, servea micul dejun , apoi foarte sexy cum spune ea, s-a imbracat si a plecat la gradinita.

Va doresc o zi buna si odihna placuta, ca astazi e sarbatoare si se papa peste

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna fetelor, in primul rand va doresc sanatate, voua si copilasilor bolnaviori si apoi un weekend cat mai placut. e vineri astazi, am plecat la scoala.

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ziua buna gagici!
un pic de liniste...ufff. cipri sta atirnat si alexa e cu mama pe afara.
danelutza, miha multa sanatate puilor!
doina mare dreptate ai.
mihaela, bafta la scoala:)))

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoasele mele dragi
mi-a fost dor de voi, am incercat ieri toata ziuica sa intru, reuseam sa intru pe forumul general insa cand dadeam pe un subiect anume imi arat ao pagina alba e de la mine clar ca mai faceau figuri si alte programe...
imi pare tare rau de copilashii bolnaviori, sanatate multa celor doi sotiori isabela si robert sa se face bine repejor
si ai mei sunt amandoi muciosi si tusesc, cand om termina nu stiu...azi noapte a fost binishor ruxi nu a tusit decat de vreo 3-4 ori iar alex delok...Doamne ajuta...
Daneluta si a mea e rea si cand ii zic ca e rea plange de se usuca...nu suporta...eu sper sa creasca si sa nu mai faca asa...
va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Mihaela vikend placut si tie

Alina si forta sa rezisti la amindoi

Liana _ici pe burtica

Monica sanatate la pitici , bine ca macar nu au facut febra, ca tuse si muci avem si noi la greu, adica eu si Isabella.

Fetelor, am bagat la cuptor niste "mere in camasa" de forta , daca iese le pozez, reteta am luat-o de aici http://www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=85937&higt2109.htmhlight=pasta+sfoglia , daca vrea cineva, o traduc, sau ma rog daca le pozez scriu si reteta

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Daneluta...asa este...bine ca nu au febra...dar zau e prea des...si nu mai pot...da ce sa fac...merg inainte ca pionierul
Super merele tale in camasa de forta :)
de la miha stiu o reteta oarecum asemanatoare...dar cand ai timp si daca poti scrie si tu reteta pliz
eu azi am facut niste Briose cu mure desi sunt de post sun asa fragede moi si pufoase ca nici daca erau cu ou si lapte nu ieseau asa

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Monica, arata bine briosele, dar eu evit sa fac, pen'ca trebuie sa ma sacrific sa le si maninc, de aia fac retete ori pe jumatate, ori deloc
Uite merele mele cum au iesit http://good-times.webshots.com/photo/2521215710080132939mLNCVd
am scris si reteta sub ele, dar n-am stiut sa ma exprim in legatura cu aluatul

Fetelor, Isabella iar are febra, 39 si ceva, i-am bagat un supozitor si i-am dat papita fortat, ca nici nu vroia sa manince, adormise pe la 7 fara un sfert , dar am speriat-o ca trebuie sa o duc la doctor si a papat, bineinteles ca am hranit-o, asa macar va putea dormi miine dimineata, ca dimineata s-a trezit la 6.30 ca-i era foame, ca nici aseara nu mincase

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput
Mergi la inceput