Casnicute sexy (186)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

la toate fetele pupici!!!
La noi e un frig, brrrrrrrrrrrrrr

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

si o zi buna la toate, la noi e frig, brrrr

Ieri am crezut ca fac infarct, am fost cu domnisoara la cumparaturi si a avut un comportament gen Goe, ca-mi venea sa o fac tablou lipita de perete. S-a cocotat intr-un magazin pe un raft, de era sa-i cada un raft de sticla groasa in cap . Pleca de nebuna de linga mine, pe strada alerga, ca vroia cica sa vada masinile, nu-mi dadea minuta deloc, iar cind o chemam, se prefacea ca nu aude. Mi-a venit rau intr-un magazin, noroc ca am avut un pliculet cu zahar la mine si l-am inghitit. Aseara m-a suparat inima de credeam ca dau coltul. De astazi sint in greva cu domnisoara, tat'su o duce si tot el o ia de la gradinita. Uite asa ca sa priceapa, ca nu s-a comportat cum trebuie. Dimineata i-a spus lui Tito, cica mama e suparata ca eu sint rea, iar mama e asa de buna . Vedeti ce scoala are in cap, gindeste ca o persoana adulta, dar se comporta, in special cu mine, foarte, foarte urit . Nu mai stiu ce metode sa folosesc cu ea
Gata, dispar ca v-am facut capul calendar

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,imi pare rau sa aud ca aveti si voi probleme.Eu cred ca si la ea e aceeasi chestie ca si la Robert,vrea mai multa atentie,sa iti atraga atentia cu orice pret.Sau poate se razbuna pe tine pentru ceva...ca ai dus-o la gradinita si tu stai acasa cu tati ...sunt mii de motive in capusorul lor mic si dragalas.
In afara de rabdare,nervi de otel si atentie cat mai multa,chiar si atunci cand nu ti-o cere,nu stiu ce sfat sa-ti dau. As vrea si eu sa stiu...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Cuscra stie ca tati se duce la serviciu, iar la gradinita merge din proprie initiativa, chiar si simbata si duminica ar merge , nu a mers nici o zi din obligatie, ii place , dar probabil vede cum se comporta alti copii si face si ea la fel, doar ca acasa . Ieri de exemplu, a adus o bucata de plastilina de la gradinita, nu cred ca vrei sa vezi ce masa frumoasa aveam in camera de zi , doar ca i-am explicat ca de la gradinita nu se aduce nimic acasa, iar dimineata i-am pus intr-un servetel plastilina sa o duca inapoi si sa ceara scuze la educatoare. Imi povestea Tito, cica a ajuns la gradinita, bineinteles cu tat'su a fost ca o pisicuta a mers de minuta, iar cind i-a spus tati sa dea plastilina, a dat-o, apoi cica"ce ti-a spus mami sa zici", tacea ca motanul, iar cind a intrebat-o educatoarea, a cerut scuze, dar statea cu capul in jos si se vedea ca ii era rusine . Poate sint si eu exagerata citeodata, dar nu vrea sa-si insuseasca din lucrurile altor copii, sau din cele de la gradinita, ca dupa aia se obisnuieste rau, stii cum este: azi un ou, miine un bou . Probabil tot la gradinita a vazut ca alti copii baga in buzunar cite ceva, si a facut si ea la fel , doar ca eu nu accept . Sint defectata rau la bibilica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

noi azi am fost la buc pe la dr cu cipri. este perfect nici o problema:)
danelutza, bine ai venit in club exact asa face si alexa. io ziceam ca are legatura cu frat'su, dar la voi nu se pune problema. face exact pe invers de cum ii spun eu asa imi vine si mie s-o fac poster pe perete:)))

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Tot eu, ca sa ma laud cu povesti din ciclul "toate mi se intimpla numai mie", sau ma rog ceva de genul asta, Isabella e lata cu febra 39 , acum chiar as prefera sa-mi traga o palma ca sa ma trezeasca la realitate, dar imi suride si sta culcata pe pat, deja am dus-o la nanita si mi-am pus sa-mi fac un ceai, asta ca sa nu bag o cafea ca tot stau cu ochii beliti in noaptea asta.
Dispar ca va deprim si pe voi

Sanatate multa la toata lumea

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Danelutza, multa sanatate Issabelei dar si tie.Asa sunt cand sunt mici, stiu ca ii iubim si sunt"teroristi"cu noi, mai rau e ca si cand se fac mari tot teroristi sunt, ti-o spun din experienta...ai mei ma terorizeza altfel...m-am cam saturat, nu ma simt bine de nici o culoare si nu ma crede nimeni daca fac treaba, mancare , curat ...sunt buna...nu se vede ce doare inauntru Na ca varsai sacul...Rabdare, rabdare....asta ne trebuie. si pe printesa si pe tine!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si Robert a facut in seara asta febra.Si mare. El foarte rar face febra...Si acum din senin...cand ziceam ca a trecut peste boala... Sper sa-si revina pana sambata sa fie apt la petrecere,ca tare o mai asteapta,dragul de el.

Cuscra,sanatate multa Isabellei.
Cine stie ce e in capusorul ei de se comporta asa...E prea mare si vast si divers acest domeniul al lui psiho-cucu Sunt sigura ca incet incet o s-o scoateti la capat,noi doar ne dam cu presupusul.

Alina,bravo lui Cipri.
Cat despre Alexa...rabdare mey..ca tiutiun nu ai voie.

Monica iar nu poate intra pe DC.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Miha, imi pare rau caci e Robert racit si are febra...dragul de elacum e timpul asta asa de nasol...dar acum e mai bine?i-a mai scazut febra?

Doina Bita

Mergi la inceput

Buna fetelor! cafeluta e pregatita!!!!Voi ce faceti? Ce fac copilasii bolnaviori? sunt mai bine? sper sa fie bine.Va pup pe toate!!!!merg pana la piata sa vad ce mai cumpar de papa....

Doina Bita

Mergi la inceput