Casnicute sexy (186)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Daneluta, sanatate multa printesei
ce mai laudam eu maia cum cateva ore???ca nu tuseste ruxi? iaca a inceput nu des,,,dar daca acum e asa...nici nu vrea sa-mi imaginez la noapte si nu vreau sa accept ca a luat nenorocita de viroza a lui alex...ca tare pacatoasa e...sper sa fie altceva...fara febra si tuse de 2 saptamani ca nu mai pot...imi dau demisia, ma gasiti pe campuri.....
Miha, baut, mancat, dansat...multumim de tratatie...unde-s alea adevaratele sa bag si eu un ochi la bunatati si nu in ultimul rand la sarbatoriti

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Poze de la petrecerea mica. Cea mare va fi sambata.

Cuscra,sanatate multa la noruca scumpa. Si n-o mai pacali cu mersul la doctor,data viitoare n-o sa-ti mai mearga.

Monule,ti-au trecut gingiile?
Sanatate multa si Ruxitei. Ufff...cat mai trageti voi cu racelile astea...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Miha ti-au iesit doua torturi minunate si 2 copilashi superbi sau invers
sa va fie de bine si party-ul de la gradi si cel de-acasa...si inteleg ca mai aveti si sambata
gingiile inca nu mi-au trecut...dar nici nu ma mai dor daca o apua pe ruxi tusea uit de toate sa-i tineti pumnii sa fie bine...
pe toate si fug la film

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,sa-ti traiasca baiatul,tare frumos mai este si fetita la fel,scumpa tare,ce razacioasa este,mi-au placut foarte, foarte mult pozele...iar tortul cu masina este BETON,felicitari...si cel cu 4 e super dragut...buna idee pt data viitoare...si multe pt familia ta frumoasa!!!

Sanatate la bolnaviori...si al meu are muci acu,dupa ce m-a inebunit cu tusea o saptamana

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MONICUTZA,mersi mult..m-am inbolnavit ce am vazut acolo...dar acu m-am inscris si eu sa va vad mai bine...am de unde lua idei...vreau pt masa de Craciun sa fac ceva mai deosebit...nu stiu ce...de fapt voi merge undeva ,unde va trebui sa duc doar o singura chestie si vreau sa arate mai special

Sanatate multa si tinem pumnii pt Ruxi,sa nu fie nimic grav!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Am facut, e calda si buna, luati repede ca se raceste!

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Poze de la petrecerea mica. Cea mare va fi sambata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Miha, sa va fie de bine !! ti-au iesit doua tortulete grozave , sincer, mi-au placut foarte mult, mai ales cel de la gradinita, cred ca i-ai dat gata pe toti . Ai niste copii superbi, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati alaturi de ei!
Monica, si sanatate Ruxitei, Doamne ajuta !
Va pe toate si va doresc o zi minunata !

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miha am vazut pozele!!!super torturi ai facut.Dar mai super copii frumosi ai facut!!!sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!!!!Monica tu cum te simti?
Danelutza, tu esi mai bine?
Va pup!!!merg la bucatarie sa fac papa de seara.

Doina Bita

Mergi la inceput

pe toate
cam liniste azi pe-aici...asa ca dupa petrecerea Mihai
multumesc ca v-ati gandit la noi...eram asa de speriata aseara...si ruxi nu a tusit nici macar o data azi noapte insa azi dimineata iar incepuse...acum tuseste dar rar...sper sa fie bine
doina, saru mana...eu sunt binishor...mai am inca ce va dureri dar le suport nu mai iau analgezice ca si-asa mi-am facut stomacul praf
pupici si poftiti la apel

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Multumesc inca o data de urari si aprecieri!

Azi am trebaluit ca dupa petrecere si acum caut sa intocmesc un meniu pentru sambata,ceva din care sa manance si copilasii. Adultii treaba lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata!!!
Dragelor, va servesc , si va doresc o zi superba.

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput