Casnicute sexy (186)
Raspunsuri - Pagina 16
Danelutza spune:
Mai fetelor, dimineata am amenintat-o pe Isabella ca daca nu maninca si nu se imbraca singura, o spun educatoarei. Ei bine, cind a dus-o sotul la gradinita, a fost ascultatoare, a vrut sa o duca de minuta, iar cind a intrat pe poarta gradinitei, i-a spus: "Tito, nu-i spune lui Daisy (educatoarea fiind), ce a spus mama, ca nu vreau sa beau laptele si sa ma imbrac singura"
. Spune-ti si voi ce i-a trecut prin minte, de-acum se pune bine cu tat'su, probabil nu i-a convenit cind i-am spus ieri educatoarei
ca acasa ma loveste la greu si am vrut sa stiu daca loveste si copiii la gradinita. Cica acolo e un inger
si o sa vorbeasca ea cu Isabella, sa afle de ce se comporta asa czu mine.
Astept sa vad ce-mi spune astazi ![]()

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:

Elvetia in miniatura
Bimilit spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Danelutza![]() ![]() |

fugi si te pregateste ca acusi vine cuscra sa ne invite la chef
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! Robert
sa cresti mare si sanatos si sa-ti dea DD numai bine si tot ce-ti doresti

Miho sa-ti traiasca baiatul si printesica sa fiti sanatosi cu totii 
abia asteptam tortuletele
Buna fetelor,
azi fusei sa-mi scot atzele de la operatia de la masele...alt chin, alta jale, da macar bine ca am scapat fara infectie...si sper sa scap si de-acum incolo...sa se-nchida odata si sa termin
apoi am facut repede ceva de papa si uite-asa s-a facut 12 si mi-a adus bronzatul piticii acasa si le-am dat sa pape...acum ne odihnim un picut pe la tv/pc si-i pun la somnic
Mirela uite incearca Aici(sunt diverse aperitive) si Aici decoratii culinare din mancare
Daneluta, deci chiar daca ploua nu te lasi...![]()
si sanatate printesicii...
de noi ce sa zic...suntem bine, alex a terminat cu tusea iar ruxi ce sa zic...doar ca-i multumesc lui Dumnezeu ca de 28 de zile de and ia singulair nu a mai tusit decat asa...ca s-a inecat cu apa sau mai stiu eu ce...in rest...nu...sa speram ca o sa fie bine...si ce ma bucura este ca nu a luat de la alex viroza asta nenorocita(cel putin nu deocamdata)...a avut si mai are putini mucisori dar in rest...ok
Liano
lasa fata ca la mine cica e cald...asa ca tot in chiloti o sa ajunga ![]()
de unde in perioada asta trebuia sa fie o caldura de-aia sa scoti limba...e cam frigulet si ploua(de ploaie...da...trebuia sa fie fiindca e sezonul ploios) dar fara frig... asa ca de-aia n-o mai fii aparut nici musteata i-o fii frig si lui ![]()
Mihaela multa sanatate ai grija de tine
va
pe toate...da vorba lui Bi
sunteti pregatite de party? ca acush apare miha si ne invita ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Danelutza spune:
Gata, am fost la doctor, cica are tuse seaca, urechile o tira rosii, gitul rosu si gilcile umflate, asa cum presupuneam eu, asa a spus si doftorul.
I-a dat supozitoare de voltaren de bagat in fund pentru trei zile, sirop de tuse pentru alte sase zile, cica din asta sa iau si eu pentru tusea mea magareasca.
Nu vroia domnisoara deloc sa mearga la doctor, i-am explicat ca se uita in gura la mami, nu la ea. Cind intram in bloc unde are doctorul cabinet, incepe Isabella in italiana bineinteles, "mama, aici sta doctorul meu", aratind cu minuta la urmatoarele blocuri"doctorul tau sta acolo" si avea dreptate kupilul. Inainte de a cobori din masina, a spus" mami, du-te tu la doctor, eu stau cu tati in masina"
, asa ca a trebuit si tat'su sa-si miste fundul din masina, ca altfel statea tolanit acolo si fuma. A consultat-o doctorul, a fost foarte cuminte, dar cind sa plecam a inceput sa tipe, ca de ce nu se uita si in git la mami doctorul, ca doar de asta veniseram acolo ![]()
Bianco eu m-am pregatit de petrecere, dar vad ca nu da nik de baut cuscra noastra, nici macar o feliuta de tort ceva, nik, nik.
Mai am doua ore si plec la aerobic, dar poate totusi apare ceva la orizont 
Monica
-ici sa-ti treaca repede unde ai avut firele. Vezi, eu ma simt bine, n-am nici minte, ma rog masele, dar nici dinti prea multi ![]()
Dispar ca ma cheama 

Elvetia in miniatura
doinabita spune:

ROBERT!!!!
Fetelor, va rog sa imi spune-ti cum se scrie in engleza la filmul:
PE ARIPILE VANTULUI ? ca as vrea sa il iau de pe net si nu stiu cum se scrie corect...

mi s-a pus pata sa il revad.
Doina Bita
mhldvrc spune:
Fetelor
, va multumesc mult de tot, multa sanatate si voua si copilasilor din dotare.
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
mariussimiuc spune:
Helau! 
Se pare ca m-am lasat asteptata cu petrecerea...Ce sa fac daca nu-mi mai vad capul? ![]()
Pana una alta dau drumul la muzica
va servesc c-un paharel
si revin cu poze si impresii. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Bimilit spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Se pare ca m-am lasat asteptata cu petrecerea...Ce sa fac daca nu-mi mai vad capul? Pana una alta dau drumul la muzica va servesc c-un paharel si revin cu poze si impresii. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

hai fato, ca murim aci.baga pozele cu cheful
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi