Casnicute sexy (186)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 mihoooo e de beut fatoooo |
Am venit...am venit...

Hooo,ca era sa-mi rup gatul in baloanele astea de pe aici (am umplut sufrageria de baloane). Da cand e vorba de-un rachiu...
Ioiii,credeam ca-i vad si chilotii lu' Grasu. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet miha, gata prajitureala? ce-ai facut bun? |
Am facut 2 torturi.
Nu stiu ce-am avut azi,dar n-am avut spor deloc. M-am lungit cu 2 cacacele de torturi o zi intreaga,plus ca am murdarit toata bucataria,arata ca dupa razboi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Liana30 spune:
ii vezi la vara
spusai![]()

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Bimilit spune:

LA MULTI ANI !!! ROBERT
sa ai parte de sanatate ,impliniri si bucurii.DD ti-a pregatit o sotie frumoasa
si cuminte si devreme acasa
, dar si o soacra
de milioane, numai buna de pus pe rana.
cuscra, sa ai parte de sanatate sa poti juca la nunta de aur a stra stra nepotilor tai.multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta
.felicitari ptr comorile din viata ta
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mhldvrc spune:

La Multi Ani,Robert!!!
Miha, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa aveti parte numai de bucurii.
Uite si cadoul meu virtual, stiu ca-i place.
Fetelor,

ca v-ati gandit si la mine. Am facut o alta criza de pancreas, ma simteam bine si n-am mai tinut deloc regimul alimentar, acum o iau de la capat, asta e, ce-si face omu' cu mana lui stiti cum se numeste....Acum nu ma mai doare asa de tare, dar sunt foarte obosita, nu pot face mare lucru. Sper sa-mi traca mai repede, fara sa mai ajung la doctor. Incepe perioada tezelor si trebui sa aibe cineva grija de casa, n-o pot lasa pe Tina gospodina sefa si mama la Mihai 
.
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
mhldvrc spune:
Scuze, in zapaceala mea am uitat de cafelute.

calda si numai buna de baut, eu mi-am luat un ceai.
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
Danelutza spune:
La multi ani, Robert !
Sa cresti mare ginerica, frumos esti
, sa fii sanatos, norocos si la punga gros, sa te porti frumos cu fetele, in special cu Isabella
, sa fii ascultator, sa-ti iubesti surioara mult, mult, sa fii mereu vesel, sa ai o zi minunata, iar fericirea sa te insoteasca la fiecare pas in viata.
Cuscra, sa-ti traiasca flacaul si sa dai de beut ![]()
Mirela
multumesc, cu domnisoara am avut peripetii si asta noapte, la aceeasi ora
, de data asta am plins, ca tusea de nu se mai oprea si se inneca
. A mai avut o tentativa de tuse urita si dimineata, dar a vrut la gradinita, asa ca acum urmeaza sa sun pediatrul, ori imi da reteta, ori cind iese Isabella de la gradinita, ma duc sa-i faca o vizita. 
Mihaela multumesc de cafea, ai grija de sanatate, nu te juca cu ea, ca nu-i de glumit 
Liano eu ma multumesc cu o poza de-a grasului si cu pantaloni, ca am eu grija sa-l las fara
, ma rog il dezbrac cu privirea 
Monica ce faci astazi, treci la alte dulapuri, ca eu ieri am dat cu var la intrare, astazi ploua, dar tot ies o tira sa termin pervazurile de la geamuri, ca erau galbene inainte, asa ca le mai dau o dunga alba sa arate sexy
, iar dupa aia intru la calcat 
Ce mai fac copiii, cum stati la capitolul sanatate ? 
Bianca multumesc de complimente
. Si Amira are o soacra pe masura 
Va tuc in ordinea care vreti voi si va doresc o zi minunata, eu dispar sa-mi fac o cafea si sa termin de varuit 

Elvetia in miniatura
Liana30 spune:
La multi ani Robert!!!

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
alexa si mami spune:
neata! scuzati absenta, ocupata cu copchii
. unu' vrea joaca, unu' sta atirnat la tzitze...
ROBERT!!! Miha, sa va traiasca comorile, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii 
alexa, cipri si mami
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ROBERTICA!
...sa va traiasca puiutii dragi MIHA!
....sa va bucurati toata viata de ei!!!...sa fii iubit,fericit si sa ai parte numai de bucurii Robert
!
toata gasca,fug sa duc copilul la gradii!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100