Casnicute sexy (186)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sanatate multa printesei tale Daneluta
Liano trimite si la mine un fulg

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LIANA si la mine un fulg!!!

DANELUTZA,sanatate Isei
MIHA cum se simte Robert? si sanatate multa!!!...distractie faina maine!!

Si eu am lipsit ieri ca am fost la doctor...m-au sunat de la gradii ca Robert nu se simte bine,plange ca-l doare urechea...am fugit ,l-am luat acasa si dupa-masa la doctor cu el...are infectie la ambele urechi..dragutul cat a mai plans,uffff...asa de rau l-au durut urechile pana seara tarziu,cand au inceput sa-l lase,de la medicamente..antibiotic evident pt 10 zile...uffffff...asta este...vremea racoroasa si la noi si-a spus cuvantul....acum e bine,nu-l mai dor urechiusele dar tuseste si are nasucul infundat!!

DANELUTZA am vazut pozele cu merele

MONI si briesole tale sunt apetisante

Va pe toate si doresc multa sanatate la puiutii bolnaviori!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata!!!
Sanatate copiilor bolnaviori!!
Alina, multumesc, dar eu nu fac nici-un curs . Vinerea merg la scoala sa-i duc Tatianei manualele si caietele pentru cursul de engleza si sa-i car acasa giozdanul cu celelalte carti si caiete, care oricum e foarte greu, altfel se cocosaza carand . Alexei si lui Cipri "cel atarnat la tzatze" .
Monica, sa fi atenta daca Ruxi tuseste dupa ce folosesti picaturi de pus in nas, sa nu razi de mine, dar poate fi o cauza. Mihai, de cate ori am folosit picaturi de nas(indiferent de care), mi-a facut crize de astm, chiar si mare fiind. Asa ca, preferam sa-l sterg de multe ori, sau sa stea cu ei taras , decat sa-l vad cum se chinuie cu tusea. De la Singuler, poate sa-i treaca sau sa se raresca acele accese de tuse, si chiar sa se raresca si crizele. Mihai a facut tratament cu Singuler dar tip spray ajutat de speiser, nu a luat pastilute. Ruxita si pe Alex.
Danelutza, Monica mi-ati facut o pofta mmmm, de-am udat si tastatura .
Liana, vreau si eu....., macar un fulg!!!!

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Ce teapa si-a luat asta

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor
ce faceti ?
Of Mirela baietelul mic sper sa treaca de tot urechiusele si sa nu-l mai doara ca este cumplit...stiu ca-i chinuie rau pe astia mici otita asta...
Mihaela sa sti ca asa este...si noua dr ne-a spus ca unui asmatic orice medicament pentru raceala/tuse in general (nu ma refer la ibuprofen sau de-astea) ci sa ziceam paxeladine/ambroxol, etc...pot face mai mult rau copilului decat bine...de picaturi nu stiam asa ca iti multumesc din suflet ca mi-ai spus...noi oricum nu prea folosim decat spray cu apa de mare...
Daneluta, Miha,cum sunt copialshii?
Liano, iarta-ma nu mai pun papa
va pe toate sa aveti un we minunat

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Danelutza , multa santate Issabelei!!!!
Mirela si lui Robert multa sanatate!!!
Monica si frumosilor tai sanatate!!!!
Lianoooooooooooo!!!!un pupic pe burtica!
La noi a plouat, a nins, acum bate un vand si e un frig de iti ingheata si ...imaginar...
Eu am facut o cirba de perisoare, o varza cu carne de porc in cuptorul de la soba cu plita de la bucatarie, o mamaliga...am mancat ca vaca...si acum stau pana la vreo 17 si apoi ma apuc de mancare pentru pachet pentru fata pentru maine.Voi ce faceti? inafara de bunatatiel alea ca am udat tastatura

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ne-am adunat si noi pe la case. Am terminat si cu petrecerea asta...A fost frumos,nu asa cum mi-as fi dorit dar...Mai avem si aniversarea Amirei si punem cruce la petreceri pana la Craciun....

Merg la programul de seara si revin.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Poze de la petrecere

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Poftiti la povesti

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput