Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Spam - expedierea mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial, de publicitate pentru produse si servicii...

Nu cred ca or sa-ti raspunda careva din admini sau moderatori aici... ca nu prea citesc decat subiecte noi, mesaje de la membrii noi sau mesaje raportate de catre alt membru...

Edit: vazui si de ce intrebi... cred ca avertismentul este pt. postarea linkului respectiv pe forum... in loc de pagina de publicitate... cica de-asta ua facut-o Dar l-a pus odata, la un subiect... numa spam nu-i asta... Ma rog... altii scriu numa tampenii si nu-si iau nici un avertisment...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Buna dimineata!
Haideti fetele ca am facut cafeluta!
Am apucat si eu sa citesc din urma si am vazut ca sunt multi copilasi bolnaviori. Si cand ma gandesc ca abia a inceput frigul..... Multa sanatate bolnavioarilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Ta-ta!! Am apucat si eu sa pun poze noi....
http://community.webshots.com/user/magdahara
Acum despre Vladut. Il chinuie caninul nr 4 care abia ieri a spart gingia. Vladut este mai agitat decat deobicei dar in general este ok. Mananca bine mai cu seama daca manaca cu cineva, este foarte pofticios. Vorbeste toata ziulica, turuie pe limba lui, canta si din cand in cand mai scapa si ceva inteligibil. Este foarte activ, nu sta 2 secunde intr-un loc.
Ieri a reusit sa se taie la 2 degetele cu lama de ras a tatalui meu. (nici nu stiu cum a reusit sa ajunga la ea...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaa

am aterizat si eu acasa...vreau o cafea fierbinte sa ma incalzesc ca am facut turturi ..-2 grade afara ...brrrrrr

magdalena....vreau sa vad pe vladut dar nu se deschide pagina respectiva ..."The page cannot be found" asta imi zice.sa fie de la mine vreo problema? mai incerc

filmuletul ala mare nu ma lasa sa il pun nicaieri ...mai bine ca nu cred ca aveati rabdare sa va uitati la edy atat de mult timp...o sa il fac mai mititel si incerc din nou mai deseara.

ma duc sa imi aduc cafeau si astept vesti de la marta.

pup bolnaviorii si multa sanatate tuturor...se pare ca vom avea nevoie in iarna asta ....

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Asa e Magdalena, nici eu nu am reusit sa vad nimic.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

sa raportam si noi: iar am fost la urgenta azi noapte! diagnostic: laringotraheita acuta. al 4-lea tratament, care include si aerosoli la 12 ore.
povestea de azi noapte v-o spun mai tarziu, cand ma mai calmez. concluzia: decat sa chemi ambulanta mai bine pleci pe jos!!!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Multa sananate tuturor copilasilor ca vad ca tare mai sunt bolnaviori.Greu mai e cand sunt bolnaviori si tare multa rabdare ne mai trebuie.
Tzuna,Cezara cand a avut amigdalita si herpangina nu vroia nici macar apa,. Urla ca din gura de sarpe de durere ca nu putea inghiti.Ii dadeam apa cu seringa prin somn ca sa nu se deshidrateze.
Asa mi-a spus si mie la inceput o doctorita ca are ceva viral, dar dupa 3 zile cand m-am dus la alta mi-a spus de ce am lasat-o asa de mult numai cu antitermice ca ea avea puroi in gat.Nici nu stii ce sa mai faci.Pana la urma i-am facut injectii si si-a revenit.
Laura Oana, exact asa face si Cezara cand ii spun de baie. Nu vrea sub nici o forma.Ultima data am pacalit-o si am pus-o in chiuveta cu tot cu body, am spalat-o la fundulet si pe picioruse, apoi i-am data body jos si am spalat-o si pe restul corpului. Apoi am udat-o un pic pe par si i-am dat cu sampon si repede i-am data cu dusul si nu a mai zis nimic.Doar un pic s-a smiorcait cand i-am data cu dusul pe cap.Pana acum nu am gasit alta metoda.Am incercat sa o pun si cu taica-sau si cu frate-sau in cada si cu mine dar urla pana vomita.Degeaba i-am aratat jucarii ca nu vroia nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!
Ca tot vorbiti de calendare etc. revin cu rugamintea de-am da careva programelul de inramat poze photoframe. L-am gasit pe dc, l-am copiat dar are numai 2 rame la fiecare anotimp/ocazie si daca vreau sa copiez altele de pe net nu ma lasa ca s-au smecherit astia si tb sa platesti dar cine are vechiul program are deja ramele stiu sigur ca si eu le-am avut pana sa raman fara el. Deci cine ma ajuta?

GABi - o inteleg perfect pe Marta ca nu mai poate dar plecarea casa nu stiu daca este o solutie. Daca Victor nu a inceput sa manance va ajunge din nou in spital. Noi asa am patit in vara cu Maria. Medicul ne-a externat ca Maria nu mai vomita si nu mai avea scaune deloc. Eu m-am bucurat sa plec acasa pentru ca in salon venise o tiganca nespalata de aia cu fuste... batuta vai mama ei (n-am nimic cu ele dar macar cand au conditii sa se spele) si eram fff obosita, dormeam pe scaun sau in patut cu Maria (asta daca se cheama dormit), am vomitat o noapte intreaga de la oboseala.... acasa mi-am revenit f repede, Maria insa a continuat sa nu manance nimic, pana la urma am pacalit-o si a baut supa de morcov si dupa 2 ore a vomitat, nu a mai vrut nici apa nimic si pana seara era aprope lesinata. Deci ce am rezolvat? M-am intors acasa pentru 24 de ore si apoi m-am trezit in situatia de a ma duce de urgenta inapoi dar pentru ca nu mai rezistam ne-am internat inca 2 zile la Medlife si de acolo nu am plecat pana cand nu am vazut ca Maria incepe sa accepte lichide si sa manance macar cate putin. Imi pare enorm de rau pentru ei si sper sa se faca Victor bine cat mai repede. Cu tratament scaunele ii vor reveni la normal dar e foarte important sa se hidrateze si sa inceapa sa manance macar cate putin. Despre Marta ce sa spun... are nevoie de toate gandurile noastre bune.... daca puteti sa-mi dati si mie nr ei de mobil ...
Sfatul meu- sa mearga acasa si sa revina la tratament doar daca Victor nu mai are nevoie de perfuzii si accepta lichide si gusta macar mancarea. daca nu poate ia si Marta in calcul internarea la Medlife pentru 1-2 zile.

DIANA69 si Maria aavut puroi in gat dupa o viroza luata in iarna la Piatra_neamt. Acum sunt destul d elinistita pentru c anu face febra desi ii dau paracetamol numai de 2 ori pe zi. Ii mai dau imunobaby si Stodal pentru tuse. Eu cred ca e un lucru bun daca nu face febra. daca se mai schimba ceva voi merge cu ea la medic. Pana atunci urmarim toate simptomele. Azi de exemplu dimineata a mancat cu bona la pranz am ajuns putin mai tarziu d ela serviciu era obosita, a luat-o plansul si nu a vrut deloc supa si i-am facut in graba lapte. a baut 90 de ml si a adormit. Sper sa manance ceva cand se trezeste. Apa bea, seara bea macar 90-100 ml lapte, peste zi mai gusta un iaurt. E foarte putin dar nu-i f grav in cazul ei ca asa se manifesta la orice o deranjeaza: dinte, gat, nas infundat, oboseala. Cum are un motiv de suparare cum nu manaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Muulta, muuulta sanatate! pentru mamicute sa reziste pe baricade!

Tzuna, daca intri pe messenger iti trimit eu programul si ce rame am pe aici.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna din nou

am pus niste poze incepand de AICI

MA CHINUI LA NISTE FILMULETE...AGAIN...

REVIN

SANATATE TUTUROR.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput