Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Nu stiu ce sa-i mai dau de mancare ca nu vrea nimic,am incercat de azidimineata tot ce ii place ei dar nu vrea si pace plange cand ma apropii cu mancarea de ea,nu stiu ce sa fac,febra a mai scazut dar face kk f. moale,oare cat rezista fara mancare??? Sper sa-si mai revina maine mergem la dr. ei sa vedem ce ne spune ea poate isi mai face si tratamentul efectul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

pliiiz, pliiiz elpower, trimite-mi si mie programul pe ealina@yahoo.com

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Hai ca il pun acum pe 4shared si il luati de acolo.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Nu am vesti de la Marta, pentru ca nu am avut timp sa o sun peste zi si de la 5 si ceva incoace are telefonul inchis.

Sanatate maxima tutror!

Ioana spune ce ai mai patit cu Matei?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Io nu stiu ma cu 4shared, d'aia am dat adresa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara

sper ca ziua de maine sa ne aduca numai vesti bune , nu ca cele din zilele trecute. albinutele si bondareii bolaviori si o mamicilor.

o noapte linistita

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Io nu stiu ma cu 4shared, d'aia am dat adresa...

rein

Pai invata . Incerc sa ti-l pun pe mail, dar presupune sa trimit 4 mailuri ca are destul de mult, iar la yahoo e limita de 10 mega pe fisier atasat, parca.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sanatate muuuulta multa tuturor,si noi toti bolnavi,copii,parinti ,bunici,viroza nenorocita!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna dimineata!!
ptr toata suferinta micutilor si a parintilor.
martutz: cand ma gandesc cat mai sufereai ca nu l ai pe victor aproape...nu asa trebuia sa l ai. ref la ce ti propune gabi, eu zic asa: daca medicul iti da voie sa l tratati acasa, plecati, e cel mai sanatos mediu psihic vorbind. daca nu, atunci inseamna ca e riscant si ma rog sa se intremeze grabnic. ptr tine stiu sigur ca vei rezista si oboselii, si stresului, si durerii din suflet ptr micutul tau.
uite, nora la bronhopneumonie a facut tratament acsa. desi medicul ei mi a zis ca e caz de internare si a avut fisa de internare. a venit asistenta de 3 ori pe zi, la 6, 14 si 22, sa i bage serurile prin branula. dar medicul ei s a riscat ptr ca a avut incredere in asistenta si a stiut ca e posibil tratamentul acasa.
ioana: of, jo, cat patimiti si voi...ma rog sa fie ultimul diagnostic spre insanatosire si sa raspunda rapid la tratament...
laura: am vazut filmuletele lui edisoru. termina te ca ma roade invidia!! nuu, nu ptr bazdacei, ptr cat vorbeste si cat e de frumos . bravo, edy!
si, ia uite, vad ca si petru al lui reinvorbeste..ma, da' ce copii au unii! cu desenele, nu mai zic, pai nora mea daca sta 10 secunde la tv, vede un catel, o vacuta, le imita, gata pa! printre altele, frumoase fotografiile, ia deschide ti o galerie! cand ajungi in cta sa ne spui, ca te momesc eu cu ceva sa ne aranjezi si pe noi artistic. bine, peste vreun an, ca pana nasti, pana creste bebe...
crina: ti am mai zis ca maya creste intr un colt de rai! da' cu buni ce aveti, mai poate sa duca inca un nepot?
mady: ma, n am facut vaccinul ala, dar cu pneumonia norei mi ai dat idei. zi si tu in 2 vorbe care i treaba cu el, intreb si eu medicul norei pe 21, cand merg la analize. pup!
magdalena: nu vad pozele...si invatati vladul sa se barbiereasca cu lama aia, nu sa si taie mainile!!
ela: ce program, ma? ce povestiti voi, acolo?
elyana: ce fac gemenii? elena?
roxanes: raresoi?

pupic, ptr toate albinutele deopotriva!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

buna fetelor!!
tare trista am fost sa citesc doar vesti proaste despre copii bolnaviori si mame obosite si terminate.Ma rog si eu ca bunul D-zeu sa va poarte de grija si sa va vindece si pe mamicute sa le intareasca!!
Si noi abia acum am incheiat dupa o viroza de o luna.Am schimbat trei feluri de antibiotice,cu naturiste,cu vitamine de abia acum ia trecut.Din cauza asta i-am facut si vaccinul antigripal .Pana acum nu am avut nici un efect secundar.
Vreau sa-l duc la cresa de luni si i-am facut si toate analizele :sange,scaun,urina,snc
Jumatate din analize sunt pentru cresa,jumatate pentru mine ca am vrut si eu sa stiu cum sta cu Ca ,FE,etc.A stat mai cuminte decat ma asteptam nu a plans deloc decat cand a vazut ca-l tin apasat pe mana dupa ce i-a scos sangele.Sper sa iasa analizele bune,maine primim rezultatul.
Pana atunci sanatate la puiuti si mamici!!

Mergi la inceput