Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Buna fetelor!

mai pun link-ul inca o data si sper ca de data asta sa mearga.

poze noi

pentru toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna ziua

magdalenaaaaaa.....iooooi ce ochi albatrii are ca te baga in boalaeeee.....io mor dupa ochi albastrii ...edy ii are caprui-verzui depinde de starea pe care o are (semana pe mine si ai mei sunt schimbatori)...as fi vrut sa ii aiba albastrii ca tatal meu ...e bine si asa.
sa-ti traiasaca sa creasca mare sanatos , cuminte si frumos.

ioanaaa....cum mai e matei???

ma duc sa vad ce face pizza in cuptor ca sunt lesinata de foame ...am umblat prin magazine cu mama sa vedem de cadouri...adik io bat apropouri si mama ii zice lui tata! sa vedem ce-o sa iasaaaa...

revin

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ela multumesc! merge! sper sa am timp sa fac niste calendare dragute pt bunici. Dar mai intai sa ma duc sa-i fac niste poze mai profi.
te pup

In alta ordine, azi-noapte am 'dormit' cu Petru in brate in fund pentru ca nu putea respira din cauza avalansei de muci+ tuse+ hapciu.
Nu are temperatura, ceea ce ma bucura deocamdata, deci nici vorba de doctor. De fapt il suspectez de vreo masea ori dinte capricios.

Sanatate tuturor, mai ales lui Victoras ca are o situatie mai naspa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Pisikuta vaccinul se numeste prevenar,este impotriva pneumoniei,meningitei si otitei...are cateva tulpini,dar oricum...noi am avut de 2 ori bronhopneumonie, eu am facut anul trecut miningita(o forma usoara cik) si acum sunt f sensibile si sunt predispusa la a mai face,asa ca am decis sa il fac macar de s-ar imblonavi dar sa nu ii mai afecteze plamanii!pupici!

Ce mai stiti de Marta???

Ioana ce mai face Mateiu???

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

salutare

Meritam o mare bataita.....nu avem net dar as fi putut sa imi fac rost daca ma stresam un pic. Ne-ati lipsit cu toate si va rugam sa ne iertati
Raisa este un copil delicat, mananca la fel dar a crescut...cu ce numai ea stie...arata bine -zic io ca sunt ma-sa. A inceput sa vorbeasca mai multe cuvinte de pe la 1 an si 5 luni, are o personalitate puternica...cand e vorba de masa si nu mai vrea nu si nu si gata, se joaca, alearga, cade, rade se preface ca plange, si minte...o interbi daca a batut-o tata si zice ca da si incepe sa se smiorcaie...ce ne-om face mai incolo.....

Jucariile nu o incanta f mult ci cartile, si vrea sa "chiie" - scrie mereu, dar se va plictise de ele pe la scoala si atunci sa vezi, jucariile le iau sa ma joc eu , mamaie sau taatie...ea putin si apoi gata se plictisete.

Noi tot la Slatina ne facem veacul iar eu mai fac escale la Craiova si cu ea cateodata ca m-a mancat undeva si am mai inceput o facultate......sa vedem ce oi face in sesiune

Sta la ai mei cand sunt plecata la Slatina fara probleme, am exersat pentru cand voi veni la serviciu...mai greu ne e noua decat ei....dar plecam cand doarme....

O sa va pun cateva poze cu
Raisa
Am vazut poze recente...ce au mai crescut albinutele si bondareii nostrii... Va pup si promit sa va mai scriu

Raisa luna a doisprezecea

Raisa 1 an

Diana
mama de albinuta mofturoasa RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Astept si eu vesti de la Marta si de la Ioana sa ne spuna ce e cu Matei. Maria mea e asa si asa. Adica tuseste rau uneori, deloc cateva ore dupa, nasul ii curge, de mancat doar gusta cate ceva, acum nici laptele nu-l mai bea.dar febra nu face mai mult de 37 cu 9 asa ca mai asteptam poate va fi mai bine. Dr ei insista sa o tratez acasa ca la policlinica e full si a zis ca oricum nu pare caz de dat antibiotic deci mai asteptam.
Eu sunt asa data peste cap....
Ieri a murit un copilas de la mine de la gradinita.Parintii sunt terminati. Saracul nici macar nu a fost bolnav. Avea 5 ani, cica a fost marti la gradinita nu a avut nimic, s-a culcat seara si dimineata a zis ca-l doare capul si i-a curs sange din nas si apoi a murit.Nici nu-mi pot inchipui ce simt parintii lui. Doamne ce trist.Rugati-va va rog pentru parintii lui sa reziste la asa o grea incercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Tzuna cred ca e cumplit pentru parinti sa ii ajute DD sa treaca peste acesta pierdere....nu stiu ce sa mai zic...e greu

Eu am avut in 3 sapt 3 inmormantari in familie , 2 matusi si o bunica si sunt daramata...dar cand auzi de un copil parca ti se rupe sufletul..

Raisa luna a doisprezecea

Raisa 1 an

Diana
mama de albinuta mofturoasa RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

groaznic Tzuna ,nici nu vreau sa-mi imaginez asa ceva
Sa le dea Dzeu putere sa treaca peste asta insa mi se pare imposibil.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

scuze ca nu pot raspunde la fiecare,dar calc.nostru iar e bulit.sper ca va dati seama cine-i zgatia care l-a stricat.
acum sunt la o cunostinta si am rugat-o sa imi dea voie macar 5 minute sa va scriu si eu cateva randuri.

deci .....pe fuga va spun ca sunt si eu alaturi de mamicile si copiii bolnaviori,ma rog ca Marta sa treaca cu bine si repede peste necazul asta

vreau sa-i urez ,,bine ai revenit!,, Rebianei
sa o ,,cert,,putin la Laura ca cica nu avem timp sa vedem filmuletul.pai ce crezi tu,ca daca baiatul tau are o galeata de ,,tleaba,, asta inseamna ca am si eu?

mihaeei sa-i spun ca am votat povestea trista in ziua cand a pus ea linkul

tzuna...........sunt ravasita cand am citit de micut.

am sa vad filmuletele si pozele si revin cu mesaj cand am gata calc.de acasa..... a promis tati ca-l repara azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

tzuna, incredibil! sunt data peste cap! doamne fereste!!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput