Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Offfffff, offfff! Iar copilasi bolnaviori si mamici ingrijorate. Ne rugam ca puiutii mici Victor, Matei si Maria sa se faca repede bine. Doamne ajuta! Mamicilor va inteleg foarte bine ca sunteti stresate si obosite caci e cel mai nasol lucru sa iti vezi puiul bolnav. Pupici sa treaca stresul si sa auzim numai de bine!

Va multumesc pentru gandurile bune dragele mele, analizele s-au amanat pe data de 25 noiembrie (martea urmatoare) pentru ca numai azi am terminat tratam cu antibiotic. Va rog, printre picaturi, daca va aduceti aminte sa puneti o vorba buna si ptr mine sa scap "basma curata". Doamne ce stres ma apuca iar!

Vlad e mai binisor, mai tuseste usor si mai fornaie, sper sa fie bine ca azi a fost ultima zi de antibiotic.

Laura, stiu ca nu te incalzeste cu nimic dar mai sunt cateva mamici care se confrunta cu fenomenul NU BAIE!. Fetita nasei mele, care are 1 an jumate, de saptamana trecuta nu mai vrea la baie...e ciudat cum isi schimba dorintele piticii astia. Sincer, habar nu am cum as proceda in cazul in care Vlad (de altfel un innotator inascut) ar refuza apa. Dar asta la cat e de ahtiat dupa apa pot sa il arunc si in Dunare. Sper sa iesiti basma curata daaaaaaaaaaaaaaar...nu-l forta. Sterge-l cu servetele umede, lasa-l nespalat cateva zile si nu-l mai stresa ca poate cere el. Pupici. Si legat de filmuletul cu vorbitul...face misto de tine dl. Edy. Vrea sa vada cat rezisti...am si eu un exemplar care face teste de astea. Rabdare si tutun...

Somn usor mamici si copilasi!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara

multumesc pt gandurile si ideile referitor la baita.va pup

acum: SANATATE MAXIMA LA PUIUTII BOLNAVI SI NERVI DE OTEL SI RABDARE MAMICILOR. Ne rugam la DD sa treceti cu bine peste toate.

acum sa specific : edy nu se cere la olita decat la kk, la pisu il pun eu dar acu o sapt mi-a traznit mie in minte sa il pun sa faca din picioare ca barbatii ...asa cum face si tati! si de atunci face pisu din picioare.nu pune mana pe putza decat la "scuturat" si o scutura de zici ca nu e a lui. oricum e misto sa il vad asa...

si daaaa ma topeste cand zice ca ma iubeste imi vine sa il pup intruna.

ma chinui inca cu un filmulet ceva mai mare ( 11 minute) poate reusesc sa il pun in seara asta daca nu ramane pt maine.

o noapte linistita si somn usor.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am vazut filmuletele cu Edy .... Super tare!!!! Felicitari din nou!

Sanatate Mariei, lui Matei si lui Vladut si balaurului mic Norisor multi pentru toti!

Azi am intrat numa in fuga sa va spun cate ceva despre Marta si Victor. Acum revin ca sa va spun ca nici Marta nu e prea bine, pentru ca e foarte obosita, Victor nici nu doarme acolo si a stat cu el numa in brate si ...ce sa va spun ... ii e foarte greu.
Eu am fost in aceeasi situatie cu Tudor asta-primavara si o inteleg. I-am spus sa vorbeasca maine cu doctora si sa semneze in foaie sa plece acasa. Problema este ca Victor inca nu are scaune legate. Dar eu i-am spus ca asa am facut si noi in primavara: am plecat cu branula in mana si ne intorceam la 12 ore pt tratament si numai asa l-am pus pe picioare. Tudor ajunsese sa nu mai stea nici in fund asa era de slabit si de obosit.
Eu astept sa vad ce ziceti si voi, pentru ca maine o sa o sun din nou pe la pranz, ca probabil pana atunci primeste si rezultatul analizelor. Asa ca dati-va cu parerea ca eu tot pe a mea o tin, adica sa plece acasa.

O seara buna va doresc si sa auzim numai de bine!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

Gabi...sincer eu sunt de acord cu tine...acasa sigur se va pune pe picioare, e in mediul lui, acolo cunoste si e atasat de locul lui, ii va fi mai bine decat la spital, unde sigur e speriat de atata lume necunoscuta care mereu vin si ii fac cate ceva , nu e patul lui de acasa, mai are si branula..e greu pt ei sa inteleaga...sper din suflet sa se faca bine si victor si marta sa se puna pe picioare sa treaca cu bine peste toate amandoi.
si daca poate sa meraga asa cum zici si tu la 12 ore sa faca tratamentul ...cred ca ar fi perfect pt amandoi...acasa e cel mai bine si recuperarea e mai usoara.
pupam

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

DA DA SI EU SUNT SA PLECE ACASA MARTA,EU AM STAT ACASA CU RAZVI AVAND BRONHOPNEUMONIE SI MA DUCEAM LA TRATAMENT LA 12 0RE LA SPITAL,ASTA PT CA E F APROAPE ALTFEL AS FI CHEMAT ASISTENTA ACASA!!!E GROAZNIC IN SPITAL...ACASA E MULT MAI BINE,AAA MAI CHEMAM SI PEDIATRA LA MINE,SA MA LINISTEASCA MAI MULT,ADIK SA IL VADA PE RAZVI SA POT DORMI SI EU UN PIC LINISTITA!!!

MULTA SANTATATE LA TOTI!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Offffff acum am venit si noi de spital am fost la urgente i-a pus o perfuzie a avut 39.3 febra dar e mai bine acum ,are gatul fosrte inflamat sper sa fie doar din cauza asta,chiar ma gandeam astazi la Marta si m-a sunat mama sa-mi zica ca nu a mancat nimic toata ziua doar suc de mere facut de ea si are febra f. mare si am fugit cu ea la urgente sper sa fie bine avem un tratament acasa din 3 in 3 ore. la toti bolnaviorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Aloooo!!!! DOMNILOR ADMINISTRATORI AI SITULUI !!!! CE E ALA SPAM??? EXPLICATI-NE SI NOUA ! SAU CEL PUTIN MIE CA SA STIE SI O BABA PROSTA!

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Revin. Am vazut ca Rozi are avertisment si sincera sa fiu nu stiu de ce. Poate ma lamureste si pe mine cineva.

Imi pare rau tare sa vad ca piticii sunt iar bolnaviori.
Marta fugi din spital cat poti tu de repede, oricum ar fi scaunele, se incheaga ele acasa si Victor va fi in lumea lui.

Lauramar curaj , curaj!!!

Laura oana colectivitatea isi pune amprenta asupra sanatatii juniorului.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Rozi ce s-a intamplat? Poate a fost o neintelegere la mijloc.

O, cati bolnaviori! Imi pare tare rau, ma gandesc la biata Marta care se chinuie in mediul din spital si la sufletul parintilor cand ii vad bolnaviori. Mie mi-e teama sa ma duc la dr la control cu ea sa nu ia ceva din sala de asteptare.

Laura_oana nu stiu ce sa mai spun despre baie, ti-am spus pe confe ce credeam eu ca ar fi o solutie :vana plina de jucarii, tu sa faci baie cu jucariile, fara sa-l chemi - dar delooooc, adica stai in vana te joci cu jucariile si apoi iesi afara - cred ca trebuie sa treaca o perioada in care sa nici nu il chemi la baie.

Delia, ce draguta trebuie sa fie Nora cand da papa la branula , sunt niste ingerasi cu totii!

Mi se pare super mediul in care creste Maya, inconjurata de verisoare mai mici si mai mari!

Muuulta muulta sanatate la pitici!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

NEatza haideti la o cafeluta fierbinte,a la cat de frig e afara...

Asteptam vesti de la marta azi...eu nu mai am nr ei,k as suna-o eu sau sa il mai caut printre hartii k park il am notat!

Noi suntem ok...am facut vaccinul acum 2 zile,PREVENARUL si a fost agitat in noaptea aceea si ieri destul de agitat,zic eu de la vaccin am vazut k scrie si pe prospect,nu a facut febra si sper nici sa nu faca....chiar dak e scump si tre sa il mai fac si in 2 doze i l-am facut in speranta ca la urmatoarea viroza sa nu ami faca ceva la plamanii...voi ati facut?ati avut reactii averse???

va pup siva urez o zi buna!
MULTA SANATATE VA DORESC TUTUROR!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput