Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
laura_oana spune:
pupam pe nora sa se faca bine de tot sa creasca mare si frumoasa e deja ....deci sa fie si mai frumoasa

uitam sa va zic ca edy nu mai vrea sa faca pisu la olita din pozitia stand pe ea...vrea sa faca pisu din picioare
si numai asa face pisu la olita.
si de cand i-a ramas lui in cap culoarea portocaliu ...la portocala nu mai zice " papa edy potocala" zice" papa edy pocaliu"( portocaliu)
oricat ii zic ca nu portocaliu papa ci portocala ...nu si nu edy papa pocaliu! si gata!
cand i se fixeaza lui pata pe ceva ...nu il potio contrazice si pace!..
mai sunt niste faze din astea dar tre sa mi le aduc aminte.
acum sta pe jos si alege creioanele colorate si vine si mi le zice tot invers decat le are in mana si ranzeste la mine semn ca ma incearca sa vada cat ma tin nervii azi!!! si il intreb : ce faci edy?" RASPUNS: ALE EDY TEABA!"
revin ...ca pana se incarca filmuletele ...mananc o paine!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
elyanne spune:
Ane2200 ai mai vorbit cu Marta?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
gabi78 spune:
Imi cer scuze ca nu am citit tot dar tocmai ce am vorbit cu Marta.
Este inca la spital cu Victor. Astazi i-au luat din nou sange pt analize, maine va primi rezultatul. Inca mai are scaune apoase, pana acum nu a vrut sa manace mai nimic sau chiar nimic. De duminica nu mai are perfuzie, dar daca nu va manca ii vor pune din nou.
Azi a mancat un pic de banana, deci e semn de mai bine.
I s-a spus ca este rotavirus.
Cred ca am fost incoerenta dar sper ca ati inteles ca are nevoie de gandurile noastre bune.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
laura_oana spune:
pentru cine are timp nervi si rabdare... priviti aici:
NU VREAU SA FAC BAIEEEE
SI
DACA AM CHEF ZIC DACA NU ...NUUU
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
tzuna spune:
Buna!
Imi pare tare rau pentru Marta si Victor. Dumnezeu sa-i ajute sa se intoarca repede acasa si sa fie bine. Ne rugam pentru ei. Cred ca trebuie sa le fie atat de greu.... Eu nu am uitat nici acum experienta noastra din vara.
Maria e mai rau. Tuseste tare, nu mananca sau mananca f putin, azi noapte a dormit prost, dr ei mi-a spus sa-i dau panadol/eferalgan si stodal si sa-i curat nasul. as putea sa o mai ajut cu ceva? Cred ca i-ar face bine niste lamaie cu miere dar isi face o greata de la ele ca nu mai pot incerca sa-i dau.
ioanaradu spune:
sa venim si noi la raport. din rau in mai rau!! 
adica muculetii de care vorbea kitty sunt de fapt MUCI. si avem si tuse ... de-aia urata de isi da saracul sufletul. 

si febra ... din nou. am schimbat tratamentul ... a 3-a oara. rhinathiol, axycef (antibiotic), panadol/nurofen, vitamina C, ketof si in caz de urgenta supozitoare diclogestic pt febra. nervi intinsi la maxim??? nuuu! as avea si eu nevoie de niste calmante. ca sa fie tacamul complet ... suntem doar eu cu matei, tati a avut o urgenta la iasi.
pt nas ne-a dat pivalone-puf, am incercat si cu vibrocil, si nici un rezultat. i-am luat de la farmacie colargol. a folosit cineva???
acum are febra, i-am pus supozitor, nu ma lasa sa ma apropii de el, sta pe canapea si se uita la desene cu nelipsita oitza de langa el. vine ora cand sa-i dau medicamentele si inebunesc. nu vrea sa ia nimic, decat panadol si nurofen. restul nuuu. si nu sunt rele la gust. i le pun in suc si si-asa iese cu circ.
m-am plans destul??
as mai avea ... las pt urmatoarea interventie.
sanatate si celorlalti pici si Doamne ajuta ca iarna asta nici macar n-a inceput!!!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
tzuna spune:
URGENT!
Cunoasteti cumva un chirurg ortoped bun in Bucuresti? Cumnata mea de 22 de ani trebuie sa se opereze la genunchi si varinatele care i s-au propus in Piatra-Neamt nu au incantat-o deloc.
ioanaradu spune:
tzuna ti-am trimis PM.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Crina_mio spune:
Ufff, a inceput deja perioada virozelor. Imi pare tare rau cand citesc de puiutzii nostrii bolnaviori. Pupici pentru toti si in special pentru Victoras, Maria si Matei. Multa, multa sanatate si pentru Marta, Tzuna si Ioana un buchet mare de
or sa treaca ele si virozele astea. Ne rugam pentru voi toti ca sa va faceti bine. Si ca tot am amintit de rugaciuni am ramas cu idea ca trebuie sa se duca la analize Carmen, dar am uitat data, asa ca in fiecare zi ma rog pentru ea. Vlad cum mai este??
Ane- Raul stie deja cifrele??? I-am luat si eu Mayei un puzzle din lemn cu cifrele, dar nici nu I l-am aratat,gandindu-ma ca e prea devreme ca sa o invat asa ceva.
Calendar – anul trecut eu mi le-am facut singura (cu photoframe) si l-am printat pe o imprimanta color buna. Au fost super incantati cei din familie de cadoul nostru.
Rebiana, bine ai revenit si asteptam pozele.
rein – problema drogurilor ne sperie si pe noi (eu si soata). Credeam ca traind intr-un orasel mai mic si linistit nu o sa apara si probleme de genul asta. Dar cum lucrurile rele se raspandesc foarte repede am auzit de multe cazuri de copii care s-au apucat de droguri. Avem chiar o cunostinta a carui baiat s-a apucat de droguri si e cumplit. La masa de seara ne facem planuri cum o sa-I ocupam noi timpul Mayei cu tot felul de activitati, dar sigur va depinde de anturajul in care va intra. Dar sa zicem ca e premature sa ne facem astfel de probleme de pe acum, desi timpul trece asa repedeeee
Delia – bine ai revenit. Ce dulce Nora sa-I dea ea albinutzei din manutza sa bea cu biberonul
manutza sa se vindece repede si sa nu mai fie niciodata nevoie sa-si hraneasca o astfel de albinutza. A, si mi-a placut idea doctorei sau asistentei. Tinem pumnii pe 21, si sti sigur ca o sa fie bine.
Laura- Edy nu vorbeste 
???? Cum frate nu vorbeste cand el spune poezii si cantecele?!?!?! Si cu olitza, doar e baietzel, pana cand vrei sa faca precum fetitzele
?? (io fac haz de necaz, ca Maya nici nu vrea sa auda de olitza). Ce mutrisoara dulce are cand plange ca nu vrea la baitza ... sper sa treaca repede de faza asta ca sa va relaxati cu baitza. si uite cand esti nervoasa uita-te la filmuletzul in care-ti spune ca pe mami o iubeste cel mai mult, pe mine m-a topitttt
.
Despre Maya nu am noutati. E la Rucar, fericita ca-l are pe bebe langa ea (fetitza sorei mele de 4 luni). Duminica am luat-o in brate si Maya a inceput sa planga ca vroia sa o ia ea in brate. E fascinata de ea, se uita cu niste okisori si exclama fericita be-beee.
In urmatoarele 2 saptamani o sa plecam mai usor duminica de la Rucar, dar apoi ....
o seara linistita tuturor
Crina & Maya Georgia
rein spune:
Si mie imi tuseste Petru de ieri, putin, dar mi-e teama sa nu se agraveze. Ii dau Rhinathiol pana una, alta.
In privinta baitei, pe el abia il scoatem din cadita, cu mare scandal. Dimineata a zis ca vrea sa faca baie si i-am zis ca baie se face numai seara, cand apare luna. Ei bine, toata ziua si-a aruncat ochii pe fereastra si mi-a zis: uite mama luna! sau mama luna afala! si era un soareee...
Cum adica Edy face si pipi la olita?
Fetelor cand al meu copil va face prima data ceva la wc dau un chef monstru. Va invit de pe acum.
Nu stiu cum sa-l fac sa spuna inainte de a face. Imi doresc tare mult sa scap de grija asta pana nasc si sunt sigura ca dupa ce face prima data, asa va ramane. Dar cum sa-l fac sa-si dea drumul prima data??
Ma depaseste.