Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Bine v-am regasit!

Rein - mi-a stat inima cand am citit patania voastra. Bine ca s-a terminat totul cu bine.

Ioana - e bine Mateiu? Ce a avut pana la urma? Nu ti-au spus nimic doctorii?

Kitty - ma bucur ca a trecut Giulia peste probleme. Bafta la gasit o bona care sa corespunda cerintelor. Totul e sa te impaci cu ideea, ca altfel n-o sa-ti convina nici una, indiferent cat de buna ar fi.

Tzuna - sanatate multa Mariei. sa treaca.

Am vesti de la Marta, din pacate nu bune. M-a sunat azi dimineata ca de vineri e la spital cu Victor, la spitalul de boli infectioase. Ca are o infectie bacteriana, daca am inteles bine, cu temperatura mare, voma si diaree. De vineri e pe perfuzii. Azi era ceva mai bine, nu mai vomita, dar inca nu pot pleca acasa. M-a rugat sa va transmit toate cele bune din partea ei si sanatate la bebei.

Despre noi, numai de bine. E cuminte, se joaca, papa, imi solicita prezenta non-stop cat e treaz. Pasiunea lui e in continuare sa construiasca, cu orice. De obicei cu cuburile lego, dar si cu puzle-ul cu cifre (pe care le recunoaste si imi aduce cifra pe care i-o cer), dar si cu chei, dopuri sau orice altceva. Noroc ca la pranz doarme cam 2 ore, uneori 2 ore jumate, asa ca mai apuc si eu sa-mi trag sufletul. E fan spalat pe dinti, de cate ori intra in baie cere periuta.

Atat deocamdata, ca ma apuc sa fac o selectie cu pozele lui, ca se pregateste mama sa plece in Italia la nasa mea, si vreau sa-i trimit un album cu Raul.

Si ca tot mi-am amintit acum de poze - anul trecut a fost o adevarata nebunie cu calendarele personalizate. Mai aveti date de contact de la firme care fac asa ceva? Si eventual sa mi le si trimita la Brasov.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Buna fetele... remember us?
Trec sa salut intreaga gasca si sa spun insanatosire rapida copilutzilor bolnaviori dar si sa felicit progresele facute, totodata...
Si noi stam bine la acest capitol.... Luca vorbeste fluent in "chineza" lui iar in romaneste a inceput de cateva zile sa spuna mult mai multe cuvinte decat cele pe care le stia si repeta deja... si pentru ca face si conexiuni logice ma topeste de-a dreptul... il aplaud si se aplauda singur de cate ori spune sau face ceva deosebit... are o atractie deosebita pentru masinute si are deja o colectie impresionanta de masinute mici si mari... pe care le parcheaza si gareaza in locurile speciale pe care le au...
Ii plac cartile si asta ma bucura tare! Si, de cateva zile am descoperit ca are ureche muzicala, reproducand melodiile simple pe care i le intonez eu...
Motzul i-l vom taia de ziua lui, de Sf. Andrei. Sunt in plin proces de confectionare de marturii in forma de luna in care vom ascunde bomboane pt invitati si realizez fotografii cu diverse rame pe care tot invitatilor le vom oferi... Am cumparat chiar si un banner pt usa, desi acasa vom sta doar cat nashul va taia motzul lui Luca, petrecerea va avea loc la un restaurant...
Nu stiu ce sa va mai zic despre noi... revin cu noutati... si pun si poze in albume ca sa ne mai vizionati...
Pana atunci pup gashca!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara!

Imi pare rau sa aud ca Martutza e in spital cu Victor, biata de ea... o certam ca o ia prea in tragic... Muuulta multa sanatate!

Tzuna, imi pare rau sa aud ca si Maria e bolnavioara si ca nu mananca.
Uneori reincep sa ma panichez cu namancatul asta...aseara ma uitam la ea si mi se parea asa de mititica si slabuta..

Ane, Raul recunoaste cifrele? Destept baiatul... Eu am vazut intr-un studio foto unde am fost sa scot niste poze ca faceau tot felul de calendare. Nu cred ca nu sunt si in Brasov, studioul despre care spun nu e unul sofisticat. Oricum mi-ai reamintit, cred ca o sa fac cateva cadouri simbolice sub forma de calendar.

Rebiana, bine ai revenit, ce-ati facut cu cupilu, i-ati pus agrafe? Ia pune si o poza in album http://good-times.webshots.com/photo/2872319490096653195pkjhmD

Ioana e necajita ca Matei are muculeti muuulti si e iar acasa cu el.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Aoleuu ce m-ati mai ciufuliit! da, merit.
De fel sunt o mamica mai relaxata in sensul ca nu ma reped cand cade sau il las sa vada ca lucrurile au si o parte negativa daca nu esti atent. Am o obsesie cu faptul ca trebuie sa invete sa se descurce foarte bine si singur in orice situatie.
Dar de data asta, mi-am luat-o. Promit ca nu il mai las cu geamul deschis, singur nici 2 minute. Daar, capul rautatilor deschide si orice geam sau usa! asa ca ne-am propus sa mergem la Ikea sa mai luam cate ceva anti-idei de copil.

Am vazut albumul de 18 luni si ce m-a frapat a fost delicatetea fetitelor din grup. Par atat de fragile...

Mamici dragi, am citit articolul de pa prima pagina cu 'semne ca fiul sau fiica se drogheaza'. Eu sunt innebunita la gandul ca s-ar putea intampla asa ceva. Sunt paranoica, mai ales ca e ceva la ordinea zilei, vad drogati la orice iesire in oras, sunt atat de ingrozita ca ii pot recunoaste cred ca mai bine decat politia.
Credeti-ma, stau intr-o zona linistita, un bloc civilizat si totusi sunt seringi aruncate pe la cate un colt de bloc, oamenii mai povestesc in parc ca pe ceva 'obisnuit' ca a mai intrat unu' in scara sa isi bage in vena...

Nu stiu daca peste tot e asa, probabil ca sunt si eu pe undeva disperata sa evit astfel de personaje si exagerez dar nu pot sa nu ma intreb: unde se va ajunge cand copiii nostri vor fi mari?
Citeam tot pe tema, ca la americani 1 din 12 oameni ai muncii se drogheaza pentru a rezista ritmului infernal de munca.

Cred ca de asta mi-e cel mai frica in legatura cu viitorul in general. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Sanatate bolnaviorilor! Din pacate a reinceput sezonul.
Rein, nu te ciufuleste nimeni. Sa stii ca au chiar multe idei copiii astia. Mi s-a intamplat si mie sa o gasesc pe pervaz pe Thea cu geamul deschis. Din pacate si ea deschide cam orice, chiar si usa de la intrare. Sigur ca am inlemnit cand am vazut, dar asta e cu copii astia cu mamici care ii lasa sa vada cum e viata . Si noi suntem in categoria asta, desi eu una, inainte, eram ferm convinsa ca o sa sar sa ii oblojesc fiecare degetel murdar de nisip la fiecare cazatura.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

In legatura cu drogurile... mmm ... prefer sa imi fac probleme mai tarziu. Cumnatul meu lucreazacu astfel de oameni si e cumplit. Puteti vedea pe www.dependenta.ro niste "povesti" de groaza.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si mie mi-e frica cel mai tare si mai tare tot de droguri
Am vazut seringi in gradina blocului... iar acolo mai intra copiii la bara de scuturat covoare Cred ca mi-ar sta inima-n loc sa-i vad venind cu vreo seringa... Evit sa-i lasa acolo, dar se intampla vara sa mergem spre parc si sa gasim copiii prin fata blocului, pana salutam toata gasca de parinti intra si fii'mea in gradina...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

neata!
nu, nu v am uitat...cum as fi putut?cand am vorbit saptamana trecuta cu crina la telefon, m a luat plansu' de dor de dc...
dupa ce am tars o cu nora 2 saptamani, cu pneumonia ei si guturaiul de dupa, ne am apucat de renovat. din saptamana promisa de constructor ne am intins pe trei. moloz, praf, mizerie multa, nervi, oboseala, deprimare. de sambata e gata, am adus maimuta acsa de la bunici, sintem reinstalati si fericiti.
nora, dupa ce a intrat in casa prima oara dupa cele 3 saptamini, se invartea in jurul axei proprii si casca gura larg. a intrat in baie, s a blocat ca era altfel. seara, in camera ei, a dat un chit de bucurie, a strigat maaaama!!! si a ras voios de bucurie ca si revede locul drag.
e cuminte, e buna, e agitata, sare, alearga, e sus-jos intruna, ne imita, imita sunete, cuvinte, atat cat poate, e pupacioasa pana la sufocare, afectuoasa, dragalasa...
dupa 21 tre' sa i fac analizele ptr fibromatoza chistica. stiu ca nu are, nu mi bat capu', i le fac si gata.
am mult de lucru, ptr ca abia ieri ma m reintors la firma. o sa o iau din urma incet. va doresc multa sanatate la bolnaviori, va pup!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

bunaaa

hop si eu pe aici sa nu cumva sa ne uitati.

cu ce sa incep....???? nu stiu, poate cu raceala lui edy ..un amarat de rosu in gat cu febra 39.3, ca tot asa le ia la cate 2 sapt culege cate ceva de la cresa.acum a trecut de maine iar la cresa...poate mai e ceva de luat de pe acolo si sa nu cumva sa ratam ocazia!
si daca tot sunt la capitolul edy sa incep : de vreo luna si ceva domnul edy nu mai vrea sa faca baie!!! adik urla de ma stiu vecinii ..oare ce zic ca ii fac in baie ...tortura...sau paote iau pielea de pe el...ca asa tare urla , plange, lacrimi de crocodil..vai vai.EU cu nervii la pamant si numai cand stiu ca tre sa ii fac baie ma trec transiratiile si ma apuca nervii pt ca nu mai am rabdare.L-am luat cu lugu-lugu, cu povesti, cu mine in cada cu tasu i cada, singur, cu spuma ..fara spuma, cu jucarii fara jucarii, imbracat ..NICI nu a vrut sa auda dar nici dezbracat.tot ce stie sa zica e urmatorul lucru: nu tace( face) edy baie...maine tace( face) edy baie!!!!.si mainee tot maine si tot asa in fiecare zi e MAINEEEEE!!!
PROB. NR. 2: Am ajuns la concluzia ca edy s-a saturat de vorbit! adik eu sper sa fie doar o faza ca si asta ma streseaza la maxim.ce face domnul edy: zice jumatati din cuvinte ori prima jumatate de cuvant ori a 2 jumatate de cuvant, SAU zice primele litere si restul ori le zice in gand pt el ( ca deh ce tre sa auzim si noi restul ca doar el stie ce vrea sa zica!) ori iasa ceva de genu: podu piata a ...mat( nu mai e dalamat(daramat) si exeplele sunt MUUUULTEEEE!!!!
incer ca sau jos filmulete cu el si am sa pun sa il fac de rusine cum plange cand aude numai de baita si cum vb asa in dorul lelii ca sa imi faca mie nervii vraiste.

de vb in general vb aprox tot, zice ce vrea, povesteste, canta , zice poezii...acum trecem la repertoriul de iarna...poeziI si cantecele cu MOS CRACIUN!

EU ...nu mai zic de mine nimik ca sunt cu moralul la pamant, am o stare foarte nasola..nu stiu ce naiba am ...si nu stiu cand imi va trece...ca m-am saturat eu de mine ce sa mai zic de cei din jurul meu.

incerc sa dau jos filmuletele si revin .

va pup.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

laura: cine, ma, edy nu vorbeste? fuuugi!pai nu vorbeste fiindca are o atitudine docta, nu mai e de el, nu si mai pierde vremea cu lucruri deja stiute. vorbirea e ptr el deja ceva superfluu si obositor. cine stie cu ce inlocuieste el asta . cu baia, nu stiu ce sa zic, ca nana e fan baie. dar daca i schimbi ora, radical?
hai, sa va faceti bine!

am vrut sa va mai povestesc cum si a tratat scumpa de nora branula din manuta. i au zis in spital ca i pun o albinuta in mana(adica pe bibia, cum ii spune ea) si ea trebuie s o ingrijeasca, sa i dea sa bea apa. adica venea asistenta, baga serul, aia chipurile se adapa . si vine nora acasa, cu mana bandajata, si unde o vad, cu atata seriozitate si candoare, cum pune biberonul sa i dea albinutei sa bea apa....

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput