Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
Mihael@ spune:
era sa nu va mai gasesc...
doamne, rein, ce patanie, bine ca n-a fost nimic dar aveti grija...geamurile se pot face sa se deschida in sistemul ala oscilobatant, sau cum s-o chema
roxanici, stefi are o singura alunita, mica, mica, pe fata si exact pe punctul ala s-a zgariat incat nu-mi dadeam seama daca peste noapte alunita aia s-a triplat sau ce se intampla...dupa ce s-a vindecat, a revenit la aspectul normal. te inteleg ca esti ingrijorata, au un talent copiii astia sa ne faca sa ne stea inima...
ioana, pai si ce a fost?
radcarmen, multa sanatate, iti tin pumnii sa iasa bine toate analizele
noi am fost putin racite, ne-am dres cu oscillo, eu mai am ceva durere in gat dar stefi e ok...mai nou zice "nu pace", la ce nu-i place , si foloseste expresia mai des decat as vrea eu ![]()
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
florin-a spune:
Rein-ufff..am zis ca e scenariu de film.Ai grija mare mai ales si cu burtica acum.IO dupa pataniile Iunitei si Lainei cu fetele numa dupa popoul Anei stau.
Ioana-poate o fi fost ceva de la mancare.Hm de la dinti parca nu as crede.In fine..Mateiu sa fie bine
Radcarmen-cat te inteleg ca si io am tras-o de curand.Sunt convinsa ca si la tine o sa iasa bune analizele

florin-a spune:
Kitty ce mai face Giuli?
Roxi la ciupituri eu o dreg pe Veve cu Sanosan crema de funduletz.Isi face efectul..cel putin la ea
Stefanya-doamne ce cavaler ai.Cand ma uit cat de inalti sunt copii vostri pe langa piticuta mea.Mama ei de gena..nu puteam sa fim si noi mai inalti![]()
Alexa nu mai zici nimic?Deliuta?Silviu..sunteti bine?
Kitty spune:
Buna dimineata!
Giulia este bine, am scapat destul de usor dupa parerea mea.
Carmen, normal ca ne gandim la tine si o sa fie totul foarte bine la analize! Te pupam si pe tine si pe Vlad - cresharul
.
REin, mi-a stat si mie inima cand am citit prin ce ai trecut! Si eu sunt in clubul obsedatelor ma asigur tot timpul ca totul e safe, dar sunt constienta ca oricand poate sa intervina ceva neprevazut.
Lauramar , am vazut fanu in toata splendoarea
, nu mi-a venit sa cred, trebuie sa mi le "privatizez" si eu.
Ioana...orice a fost a trecut, nu? Da-ne vesti! Sunteti la cresa?
Ce mutrita nevinovata face Darius - surprins asupra faptului
!
Am hotarat sa cautam deocamdata bona pt Giulia si in parte si pt Raul care - daca nu, ar sta in cele 3 luni din vacanta de vara singur 9 ore pe zi si cand ma gandesc ca in vara nu-i puteam tine eu in frau pe colegii lui care veneau la noi...ma gandesc ca ar face dezastru - sau daca i-as interzice sa deschida usa - ar sta 9 ore la tv si calculator - ceea ce iar nu-mi convine. Oricum eu nu am la cine apela in caz de ceva - ma uit cu groaza cum s-a stricat vremea si saptamana viitoare Calin va fi plecat si eu o sa ma descurc greu cu amandoi, nu mi-ar strica o persoana pe care sa o pot solicita.
Mai ramane doar sa gasesc pe cineva de incredere, ceea ce mi se pare greu.
Am avut un sfarsit de saptamana foarte incarcat, saraca Giulia a dormit de amiaza in scaunul de masina printre zecile de drumuri pe care a trebuit sa le facem. Era ora 5 pm si ma gandeam ca parca a trecut o saptamana de dimineata pana atunci... Din pacate toata tensiunea asta se revarsa pana la urma si duminica spre seara eram asa de nervoasa ....si strigam la copiii si bombaneam si nimic nu-mi convenea....pana la urma am inceput sa plang si am decretat ca nu merit copiii astia...ar merita sa aiba o mama mai rabdatoare si mai putin crizata.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Selene spune:
Am revenit, dupa weekend... in care nu am avut calculator
Multumesc pentru mesajele frumoase
chiar dupa ce am lipsit asa de mult.
Ce pot sa va spun despre domnisoara mea - din martie sta in timpul saptamanii la ai mei, la 60 km, si o vedem numai in weekend, ceea ce e taaare greu. Si in ultimul timp observa tot mai mult ca lipsim de langa ea si cand ne vede nu mai putem sa mergem nici la baie, decat pe furis, ca altfel se lasa cu scandal. Si acuma a invatat sa ne imbratiseze - se joaca ce se joaca si vine si te imbratiseaza...
probabil va imaginati ca ne topim instant!
Mai nou am observat ca imita mare parte din ce vede ce facem / ii spunem noi - pune papusa pe scaun si ii spune "cazi, pici!" - ca si ea are obiceiul sa se catere pe scaune si asa ii spunem si noi; sau pune mana pe scaun si zice "iece, iece, nu e iece"- verifca daca e rece si poate papusa sa stea jos
. Ieri seara a luat punguta in care are sosetele, o tinea in mana si impingea caruciorul in acelasi timp; cand am intrebat-o ce face a raspuns "pāne", adica a fost dupa paine... Asa trece ziua cu ea ![]()
radcarmen, tin pumnii sa iasa bine analizele alea! Si eu am ceva probleme, cam banui ce ar putea fi dar trebuie sa fac analize mai amanuntite si mi-e o groaza!!! te inteleg cum te simti si iti tin pumnii sa fie totul ok!
carmen94, mi-e familiara imaginea cu cataratul
Si Anda mea e mai nou in plina faza de catarat oriunde se poate, inclusiv pe spatarul de pe fotoliu (care nu e sprijinit de perete, e in mijlocul camerei) 
ioanaradu si noi am avut o problema cu o eruptie, dar in timp ce lua antibiotice, deci se poate sa fi fost o reactie adversa la ele (desi nu e sigur)... poate la Matei a fost de la ceva ce a mancat
Stefaniya, nu ma cheama Selene, ci Anca, e doar un nick pe care l-am ales la momentul respectiv ca sa fiu cat mai anonima
. M-am gandit la un moment dat sa il schimb cu numele meu adevarat, dar ar trebui sa o iau de la capat cu mesaje moderate etc. ar fi mai complicat
Asa ca Selene ramane.
Alunite are si Anda, 3 (una pe spate, una pe piept si una mica de tot pe manuta). Dar si eu am 100, deci cred ca seamana pe mine.
Cam atat deocamdata! Dar, sa il citez pe Schwarzenegger "I'll be back" 
Anca,
de www.TickerFactory.com/]
[/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
madybulancea spune:
neata.....kitty sa stii k sentimentele tale le am si eu...
rein prin ce a treb sa treci...pupici!
ioana sper k e bine mateiu!
mai fetelor copii vostri vor desene,se uita? fiumiu m-a terorizat cu trenul thomas a vazut pe minimax si de atunci e terorizat i-am luat un dvd si ma pune sa il pun non stop,dar nu se uita dar dak cumva se uita si nu e trenul e scandal mare....si la fel si cu minimaxul se uita max 5 min ,sau la anumite desene dar dak mut ma exaspereaza cu "dis" ale lui!!!
v-am fcaut cafeluta si va astept!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
rein spune:
Mady, si Petru cere desene seara, cand sta cu tatal lui. Ii pune din alea vechi cu Tom si Jerry, a invatat personajele, le imita si comenteaza cu taica-sau pe intelesul lui. Nu stiu cat pricepe dar se distreaza amandoi teribil si rezista in fata laptopului pana la 3/4 de ora. Pot si eu sa mai fac una, alta.
gabi78 spune:
Carmen un gand bun si de la mine! 
Ioana chiar asa ... ce a fost?
geamul .... stiti cazul acela cu bunicii care stateau cu nepotelul si cand bunica s-a dus sa ia nu stiu ce medicamnet, bunicul .. ca sa faca podoaba sa stea la inghitit .. l-a urcat pe pervaz si de acolo ... nu tin minte in ce conditii , dar cert este ca micutul a zburat pe geam ... De cand am vazut faza aia am interzis bunicilor sa il urce pe pervaz chiar si cu geamul inchis. Dar sa las geamul larg si el singur .... n-as putea. Daca geamul nu se deschide si pe verticala, mai bine il lasati deschis cand plecati de acasa, asta daca nu exista pericolul sa patrunda cineva din afara in casa. Daca nu se poate , atunci aerisesti prin alta camera si gata. Mai bine asa decat cu inima stransa.
desene animate ... oho ... daca l-as lasa toata ziua s-ar uita. Cand se trezeste dimineata si vine in sufragerie, imi da telecomanda si zice "baby". Tudor se uita pe BabyTV si are cel putin 5 desene preferate, desi nu era decat unul pana nu cu mult in urma.
Acum ma trage si pe mine de mana sa vad si eu desenele care ii plac si uneori mai si imita personajele pe care le vede.
INTREBARE: fetele care au fost la editiile trecute ale BabyExpo, imi puteti spune cum sunt preturile? Vin vineri cu o prietena care naste in decembrie si vrea sa ia patut, carut, scaun de masina si altele ... Sunt preturile mai mici decat in magazin? SAu mergem sa ne facem doar o impresie?
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
Mihael@ spune:
va rog mult, intrati aici http://www.cancan.ro/2008-11-17/Iti+dam+o+Dacie+pe+zi, si votati povestea "O masina, sa o putem duce pe Sorina la gradinita"...cunosc cazul, este un copil extraordinar, dar cu probleme foarte grave
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
tzuna spune:
Buna!
GABI- cred ca mai bine vizitati 2-3 magazine inainte sa va faceti o idee despre preturi si apoi cercetati si ofertele de la babyexpo. Mie nu mi s-au parut mai ieftine dar nu am fost decat o data ce-i drept.
REIN- bine ca a fost numai o sperietura. Cineva acolo sus va iubeste si va ocroteste.
Ioana- cum mai e Matei?
Ce ma tot laudam eu aici? Ca Maria mananca si e linistita, doarme bine.... Prostii. De sambata are mucii pana in barbie, a facut si febra 38 dar numai o data si de azi si tuseste putin. O mai chinuie si o masea deci se aduna in peisaj si balele, rantaitul si urletele din mijlocul noptii. Cu toate aceste probleme nu avea cum sa manance,nu? Deci greva foamei, urlete si tipete la masa, nu vrea nimic, nici lichid nici solid.... bine ca bea apa. Azi totusi a mancat ceva sau mai bine tac sa nu ma auda si sa sara iar vreo 2 mese.