Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

lauramar iei fiecare album in parte, il deschizi... iar in dreapta, pe la jumate, ai un dreptunghi galben cu: Tag it (New!), Email album Upload more, Move, Rearrange, Properties etc.
Dai click pe Properties (are un creion in dreptul lui) si bifezi "Private Album" ... si continui cu fiecare album pana sunt toate private.
In felul asta iti pot vedea pozele intr-un album doar cei carora le dai link direct catre o poza din acel album...
Multi descreierati... eu am raportat poza... sper sa o stearga cei de la webshots...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

elyanne mersi mult chiar acum ma pun sa le fac private

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

lilidana.....................sti,cand deschizi ochii si il vzi cum sta langa pat cu perna in mana si morfaie suzeta,parca nu mai conteaza nimic.....nu ne-am stresa prea tare,dar el la ora aia are chef de alergat,de aprins tv-ul etc.....si sti si tu cum e pe aici ca se aude orice pas nu mai spun de alergat la ora aia .si uite asa ma vezi pe mine umbland pash!pash! si vorbindu-i in soapta si el trage niste alergaturi si chiuie si vb.in limba lui ca n-are nici o treaba cu vecinii

Kitty..............eu nu stiu ce sfat sa-ti dau,dar stiu ca o sa luati cea mai buna hotarare pt. voi si Giulia!

Selene.................bine ai venit!anda ta e frumoasa foc!si cum a scris si Miha....te asteptam cu povesti

Mihael@......................si noi suntem departe cu renuntatul la pampers.mai nou ,acum duce mana la fundulet cand face caca si ma duce la baie....a facut la olita.daca am vazut asa,am renuntat la pampers ziua.....eeeee!cum a purtat chilotei normali,olita tot de bibelou a ramas.si uite asa am trecut din nou la pampers

ioanaradu............si parerea este sa nu-i scoti acum suza lui Matei.cum au scris si fetele....e o perioada cam grea ptr.el mai ales ca e bolnavior.sa se faca bine si incerci dupa aia....

uite ca citesc ca ati trecut cu bine peste prima noapte fara suzi.felicitari!!!!

gabi78.................si eu m-am gandit la faza cu ciopartitul suzetei,dar astept sa-i vad toti caninii iesiti si apoi trecem la renuntarea la suzi

lauramar.......................vb.lui elyanne....Multi descreierati pe lumea asta frate!

sa vedeti si voi ce facea fie-miu miercuri la panz cand eu credeam ca doarme

http://good-times.webshots.com/photo/2809213580101384761GOyOub?vhost=good-times

http://good-times.webshots.com/photo/2008478900101384761RDJGUZ

mey,eu nu-mi explic cum dumnezeului nu am auzit cand a tras masuta,ca doar avea usa deschisa la camera si eu doar nu eram peste munti si tari.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ioana si Kitty sanatate la piticuti.

Stefanya
e dulce tare blondu' tau. M-am uitat si la pozele cu Africa...Doamne in ce conditii traiesc oamenii aceia si cat de departe suntem noi ca si nivel de trai si tot suntem nemultumiti. Vai de capul lor!

Carmeeeeeeeeen
, Darius va pune pielea pe bat ca si Vlad al meu. Tot felul de nebunii face si asta al meu de imi sta inima in loc. Tare imi place poza http://good-times.webshots.com/photo/2222954200101384761ECIIkc, imi vine sa ii pap boticul.

Kitty, ca tot veni vorba de analize se apropie si pentru mine inevitabilul adevar. Trebuie sa fac saptamana viitoare analizele imunologice pentru sindromul lu' peste si alte posibile sindroame ale mele. Va rog care aveti timp sa puneti un gand bun si pentru mine si sa imi tineti pumnii sa iasa bine ca altfel cred ca o iau pe aratura cu ipohondria mea cu tot.. Am deja inima cat un purice si nod in stomac. Doamne ajuta sa trec cu bine ca altfel...

Sa va mai zic ca dl. Vlad s-a obisnuit in cele din urma la cresa si chiar ii place, nu mai alearga spre mine cand ma vede in usa ci continua sa se mai joace sa imi arate si mie cum face. Mucii si tusea nu au avut bunavointa sa treaca de la sine dupa doua sapt asa ca am decretat antibiotic copil si mama si tata. Ca behaiam in cor si aveam mucii blocati pe traseu. Asta e, nu ne-am putut eschiva ca mi-era ca dam in alta belea.

Va doresc o noapte buna si un somn linistit.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

'Neata!
Sa va spun ce mi s-a intamplat ieri, nici acum nu-mi revin gandind la ce putea sa fie...
Am venit de afara si am intrat cu Petru in dormitor sa ne schimbam. Dar, ce zic, hai sa deschid intai geamul si sa ma duc la buda ca burta preseaza tare pe vezica.
Petru are de vreo 2 luni un obicei: se urca pe o noptiera din coltul geamului si ajunge doar cu fruntea si ochisorii sa priveasca afara, pe geam. Acolo l-am lasat.
Dupa 3 minute m-am intors si..... camera goala. Ca in filmele de groaza perdeaua flutura usor, geamul intredeschis, pe usa sigur nu iesise. Am intepenit.
M-am uitat sub pat, dupa dulap repede, nu era.
Aud de dupa draperia din coltul opus noptierei: brrm, brrrmmm.
Deeeci, copilul meu s-a urcat de pe noptiera pe calorifer si apoi pe pervaz (care are vreo 10 cm latime) si tinandu-se de geam (inclusiv de cel deschis) s-a deplasat in capatul celalalt al pervazului.
Nu va zic ca el era foarte fericit iar eu nu am putut nici macar sa-l cert ca eram socata si nu puteam vorbi.

Asadar, spuneti-mi va rog unde ati vazut chestii din alea care limiteaza deschiderea geamului? trebuie sa iau neaparat.

Tot ieri, il vad ca vine tacticos cu scaunelul lui din baie, il pune langa mobila din sufra, se urca pe el si incepe sa traga din obiectele de pe acolo. Nu-mi vine a crede! oare unde o sa ajungem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

cafea de weekend!

rein . tie nu-ti trebuie socuri d-astea acum.

revenim cu vesti: am luat rezultatul analizelor ... n-a avut rubeola. toate sunt negative. de la ce a fost eruptia pe piele??? cica e posibil sa fii fost si de la dinti. teoretic de luni am putea merge la gradi. sa vedem ce mai vorbim si cu dr.

cam atat ... sunt bulversata!!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

radcarmen.................daaaaaaaaaaaaaaa.face la nebunii cu noi de fata.n-are nici o jena!!!sti,cand era de cateva luni ma intrebam si eu ca roxanici.........,,oare cand o zambi copilul asta?,,
in plus ma intrebam,, asa serios o sa fie mereu? oi fi facut vreun babalau de ala de unde-l pui acolo sta????,,................eh! uite ca si zambeste,face prostii cu carul ca deh! e baiat!!!!! mey,sanatos sa fie!parca n-as vrea sa se cuminteasca.sa nu mai am eu palpitatii si socuri?

rein...................deci eu am inlemnit numai citind d-apai sa fiu pusa in fata faptului !!!!!doamne,bine ca nu s-a dezechilibrat......uf!
incearca si muta noptiera mai departe de geam.banuiesc ca daca vine cu scaunelul nu poate ajunge la pervaz,asta pana gasesti opritori pt.geam.
aveti grija de voi!

ioanaradu...............merci de cafea!!!
oare eruptia nu putea fi si de la mancare? o fi mancat ceva si s-a intoxicat......nu stiu.intreb si eu
sanatate multa!

un weekend placut si linistit la tot stupul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Reeeeeeeeeeeeeeeeeeein, mamico, mi-a stat inima cat am citit....io is patita cu matza care o zburat de 2 ori pe geam si stiu ce m-am speriat atunci si ce gol in stomac am simtit si ce ma sperii cand nu o mai gasesc prin casa si is geamurile deschise. Oricum matza s-a potolit, stau la et 1 si e iarba jos si matza are 7 vieti...dar cu un copiiiiiii no waaaaay, cred ca fac infarct daca patesc asa.

Io..... lupul moralist din mine zice: "Nu lasati geamul deschis never ever si copilul singur acolo" paza buna trece primejdia rea. Nu stiu cu sistemul ala de blocat cat e de sigur....geamul inchis sau rabatat e cel mai bun pt mine. Io is tare panicoasa la orice cand vine vb de rares....cand imi scot ochiul din tigaie ii zic sa stea la 2 m de mine sa nu cumva sa sara un strop pe el.... cu apa fierbinte la fel, nu mai zic ca peste tot vad pericole pt el. Si stiu bine ca mie mi se intampla chestii de-astea fix cand zic "lasa ca 3 secunde nu se intampla nimic". Asa ca nu fac de-asta, nu ma risc.

Carmen, io il vad pe Darius cu CTC-ul peste tot....ai sters bine praful de pe monitor? painea se coace bine?! (nu stiu daca ala e ap de facut paine dar am presupus.)oricum are o figura tare serioasa si ctc-ista

de-ale lui rares....l-a piscat ceva de manutza...de unde are pata aia....si s-a scarpinat fara sa il vad de si-a luat un strat doua de piele.....tare ma streseaza chestia aia. Acu imi sta pe creier....of of.....

Ioano bine ca trecu...fuse si se duse...

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aoleu si eu am o problema cu geamurile... nu i-am gasit pe nici unii pe pervaz... Toate geamurile se deschid si pe verticala si cand nu suntem in camera cu pricina, numai asa stau deschise... Chiar daca sunt la et. 2, de ex. sub balcon e beton...
Si noua ne-a zburat pisica de la geam... dar cand m-am intros si am aflat era deja recuperata...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Vai de mine Reeeeeeeeeein. Ai grija mai mami cu burtica sa nu faci ceva Doamne pazeste! Eu sunt asa cum e Roxi, foarte prevazatoare...poate chiar paranoia cum zicea si ea in ceea ce il priveste pe Vlad. Prefer sa suflu si in iaurt decat sa imi para rau Doamne fereste! Bine ca s-a terminat totul cu bine.

Duminica faina!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput