Pepenasi de iulie - august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

narci te asteptam cu vesti!!!!
Iar eu zic ca ar trebui sa faci cerere rapiiiiiiid la DC sa-ti schimbe userul. Sau sa faci schimb de user cu cineva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ok fetelor am sa ma gandesc ce parole sa pun, bine oricum acuma si astea is relative daca e sa fim paranoice ca daca e vreunul priceput la din astea imediat le sparge dar na sa speram ca nu sunt nebuni din astia pe la noi.
Andreea iubita nu ma refeream la tine si stii bine tu esti o scumpa mai ales ca te stiu de atata timp si nu numai eu mai sunt multe fete care te stiu. Imi pare rau sa aud si eu sper ca nu e vb de divort si pupa piersicutza si pepenasa din partea noastra si de la colegele mai mici de odisee A&A.
Eu am zis ca na noi dam la fetele noicare se inscriu in ideea ca toata sunt asa active si etc da sunt tare multe care nu au mai dat nici un semn eu nu acuz direct pe nimeni, Doamne Feri, da e bine sa fim mai precaute ca deh nu neaparat de noi da de copii. Eu nici poze cu fetele mai la buricul gol nu pun ca nu stii ce perversi sunt in lumea asta, de cand sunt aici am realizat cati tembeli sunt aici e f periculos din punctul asta de vedere au fost destule cazuri de copii disparuti in drum spre casa/scoala sau s-au dus la joaca si nu s-au mai intors si acuma il inteleg si eu pe tata de ce mereu ma ducea/lua cu masina oriunde mergeam mai ales seara, ca nu stii ce si cum, eu fetele nu le las nici in parc sa iasa singurele ori merg cu unul dintre noi ori isi cheama prietenii aici la ele prefer mizerie si dezrodine decat sa imi caut in disperare copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada, e clar ca nu a fost vorba de pozele de pe conturile noastre comune, asa cum am si sperat . Insa io am observat cu ocazia asta ca pe cel de gravidute a ramas parola veche si ziceam ca poate e mai bine sa o schimbam si acolo cu cea noua de la pepenashi. Cu datul parolei la nou venite in club, aici trebe sa cadem de acord cum sa facem pe viitor. Eu zic sa stabilim niste reguli de bun simt, astfel incat nimeni sa nu se supere sau sa se simta jignit. Nu mai puneti link la albumele comune si faceti albumele unlisted acolo. Asta ar trebui sa fie suficient ca masuri de precautie, zic io . Nu sa stergeti albumele de pe conturile comune...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna fetelor!

Eu mi-am scos pozele de pe net intr-o zi cand m-am apucat sa povestesc despre mine si casa mea....atunci am realizat ca nu prea e ok sa am poze cu sotul si copii mei desi suntem departe de a fi vedete, insa orasul nostru este mic.
narcisa, am citti si eu de dimineatza...eram convinsa ca nu are cum sa fi de acord cu asa articol...imi pare tare rau!Acum am vazut si eu cine este vedeta respectiva...ca sa vedeti cat de des ma uit eu la TV...
Sunt perfect de acord cu Mada in ceea ce priveste parola la poze, si sunt mai mult decat deacord cu ceea ce a spus in legatura cu pozele copiilor dezbracati, eu am mai zis o data...in fine, eu nici cu parola si nici fara parola nu pun copilul dezbracat!Lumea este plina de nebuni de toate natiile.

Va doresc o seara placuta in continuare!
Pana la reauzire, numai bine!!!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Nu va suparati dar eu deocamdata am sters pozele cu noi ,oricum le schimbam cu cele dela 4 luni , asa ca o sa pun poze noi saptamana viitoare, cu cati tampiti sunt cine stie , vorba sotului mai bine sa fim precaute.
Va pup si Narcisa ai grija iubita ca sunt multi profitori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Mada si eu sunt de acord cu tine si Capri are dreptate, tre sa ne punem de acord cum ar trebui sa procedam cu cele nou venite, eventual cand se schimba parola la conturi sa se trimita pe PM si instructiunile de folosire, asa suntem sigure ca citeste toata lumea.

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am reinnoit si io pozele in caz ca va era dor de Filip

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

narcisa imi pare rau ca-ti invadeaza altii viatza personala!!

eu sunt super obo ca de a fost sarbatoare ieri,sotzul a ieshit cu baietii pana la ora 1 noaptea si am facut schimb de stat acasa si am fost cu fetele in club(din nou)

maine nu vin la Bucuresti,ca mama s-a gandit ca pleaca cu tata ...ca dc eu sunt nebuna si plimb copilul la Buc ea e mai responsabila,asha ca mi-a stricat toate planurile si mi-a spus abia asta seara

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Narcisa sper ca esti mai bine!

Mada iti multumesc ca ai verbalizat tu ceea ce stii bine ca si eu gandeam. Acum nu ma mai simt asa ciudata, ca in ziua cand am ales sa-mi sterg pozele si s-a suparat lumea pe mine degeaba. Atunci m-a enervat o situatie similara...o colega de forum care a scris cateva mesaje din cand in cand, care nu ne-a povestit niciodata mai nimic despre copiii sai, care ne-a spus ca nu ne da date si poze pt ca vrea sa-si pastreze intimitatea DAR a revenit asa, din neant, cerand noua parola de la pepenasi. Moment in care eu am vazut negru. Asta nu pt ca as banui pe cineva de ceva ci pt ca nu e fair-play. Am ales, si zic eu ca nu degeaba, sa ne numim o casa a prieteniei. Atunci sa ne respectam si sa ne acordam incredere. Daca eu ii respect decizia unei colege de a nu-i vedea copilul & familia, atunci mi-ar placea ca moneda sa fie intoarsa si ea sa nu vrea sa mi-i vada pe ai mei. Asa e corect, nuuu? Si n-as vrea sa se simta nimeni aiurea si nici sa devina o drama. E pur si simplu un punct de vedere...al meu si al altor fete.

Andreutza nu e vorba despre tine si stii bine. Sper ca nu e vorba despre divort?!? Pup fetele frumoase si speciale!

O seara buna tuturor!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sunule, na ca nici prin cap nu-mi trecuse pana acum de chestia cu cerutul parolei . Si, again, ai drepatate 100%. Asa ca, hai sa facem niste reguli clare si sa le respectam .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput