Pepenasi de iulie - august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Din pacate, Mada are dreptate .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mada eu sunt de acord sa schimbam parola pe picasa.

Flory de George Alexandru si David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am citit si eu ce a patit Narcisa. Imi pare tare rau. Tin minte cand eram la miresici, daca nu ma insel, s-a mai intaplat o chestie de-asta. Si atunci toate eram suparate dar nu stiu sa se fi luat vreo masura, din pacate.
{red]Mada[/red] ai perfecta dreptate cu parola. Eu ma simt direct vizata ca am cerut parola, desi nu am album pe picasa. Nu am facut, considerand ca e suficient sa il am la semnatura. Dar acum voi sterge pozele de la semnatura si mai mult ca sigur voi face un album pe picasa. Asta cand voi avea timp.
Fug in pat ca fetelor le-am facut baie si acuma dorm, asa ca profit sa stau si eu linistita.
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

mda.....urat....urat ce se intampla in tara asta. ziaristii astia nu au mama nu au tata! eu nu le doresc decat sa trebuiasca sa treaca si ei prin ce trec cei despre care scriu. atat.

NARCI UNic mare de la mine...Eu intrasem sa te rog ceva si uite ce citesc...acuma daca o sa mai ai chef...iti trimit PM.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

MADA eu sunt de acord cu ce spui tu si cu schimbatul parolei periodic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Andreea ce mai faci? Sper ca nu despre proces de divort e vorba ca pareau super ok lucrurile intre voi cand ne-am intalnit. Pupici la fete

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MADA subscriu

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si eu subscriu la subscrierea lu' diarux

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada sunt de acord cu tine.
Am sters si eu albumele si cu Raluca si cel cu poze de cand eram gravida.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Pai bine mai shi in albumul public era scris numele ei real????
Ca shi eu am album public, deshi l-am sters de la semnatura shi am zis ca mai dau link numai in posturi, daca am poze noi. Dar nu am numele real acolo shi nu cred ca ar putea fi gasit ceva la cautari.

Sincer io mi l-am sters de la semnatura cand am inceput sa dau din casa . Am zis ca ok, is pe net shi pot zice ce vreau da' macar poze sa nu am ca sa poata cineva sa faca legatura. Ca intr-adevar, uite ... nu stii niciodata cum devii persoana de interes public shi orice bashina pe care ai dat-o odata devine de interes natzional.

Shi io fiind manager la banca ... nu am uitat scandalurile cu poze xxx ale unor directoare de banca. Cred ca orice detaliu picant ar face fericiti ziare ca Libertatea.

Mergi la inceput