Pepenasi de iulie - august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Eu am scos acum cateva zile pozele de la semnatura, cred ca nu e bine sa ne expunem asa, mai ales pe copii.

Ar fi bine ca DC-ul sa-i dea in judecata.

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Narcisa, imi pare tare rau... Si vorba Ankai, bine ca sunteti departe, ca sa nu va poata urmari pe strada. Cum naiba au facut rost de poze? Le-ai avut pe undeva publice? Aveti grija de voi . Si nu pune la suflet.
Legat de asta, sa va povestesc o faza. Sotul meu e fotoreporter, dar, ii multumesc lui Dumnezeu, la un ziar serios. Si nu a trebuit niciodata sa se coboare la astfel de fapte. Tocmai de aceea, au fost ocazii in care a fost chemat sa faca poze la nunti sau botezuri la persoane publice. Si bineinteles, s-a intamplat ca anumite imagini sa fie apoi vanate de presa de scandal. Imi aduc aminte si acum, cum un prieten (de altfel din breasla si el) la care fusese la botez, l-a sunat disperat sa-l roage sa nu cumva sa dea pozele cu pricina (era vorba de nasi). Iar el s-a suparat rau pe bietul om, ca s-a gandit macar ca ar putea face asa ceva . S-a simtit profund jignit. N-a vorbit cu ala o luna . Frate, tine de deontologia profesionala si de bun simtz, pana la urma. Numa ca vezi, in mare omul avea dreptate atunci sa fie ingrijorat, ca uite cum se face treaba la ziarele astea mizerabile. Si ajungi sa nu mai ai incredere nici in prieteni . Cert e ca dupa faza aia, colegu (care e cameraman la o televiziune publica) l-a mai chemat sa faca echipa si la alte "case mari", ca acum il testase si stia ca poate avea incredere .

Acu ma gandesc serios sa scot si eu pozele...

Sun, Pica, Anka, si celelalte fete care ne-au admirat, .

A.cicel, sper sa castigati si procesul si concursul, si sa termini si examenele cu bine .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

PROBA

Mergi la inceput

Proba si la mine, cu pozele nelistate si o noua semnatura.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Mada, poate ar trebui sa schimbam parola si la contul de burtici? Ca acolo a ramas cea veche...

pup you,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mda, e evident ca unii n-au scrupule. Eu m-am intrebat toata ziua cine ar fi putut furniza pozele pt ca ce ne povestea Narci a putut citi oricine si afla, chiar daca n-aveau dreptu sa foloseasca informatia. Dar pozele de pe contu privat... Hmm. Narci Acu iti amintesti cand te-am visat io vedeta? Nu te superi pe mine ca fac haz de necaz.
Ma gandeam de ceva timp ca ar trebui sa scot pozele de la semnatura dar acu am actionat ca vad ca e plina lumea de nesimtiti.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

bai frate...te doare mintea...

narci eu din cate am citit din post-urile tale imi pari femeie puternica...nu te lasa afectata ca nu ai de ce

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Fetelor, nu a dat nimeni pozele. Toate pozele din ziar sunt luate de pe net, intradevar, dar nu de pe contul privat. Am descoperit impreuna cu Diana ca iubita noastra are un album public si absolut toate pozele au fost luate de acolo. Din punctul lor de vedere, albumul era public si povestea (citatele) sunt luate de pe DC. Numai DC-ul cred ca are drept sa ii sesizeze. Pacat, insa, ca o femeie decenta trebuie implicata in asa ceva. Narcisule din suflet sper sa nu te lasi afectata de ceea ce s-a scris!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Mada de Irlanda si Flo, multumim si voua de complimente .

Mada de Irlanda si Diana, bine ca ati descoperit de erau pozele. Pai sa stearga albumul ala, mai! Ma bucur tare ca nu a fost de pe contul nostru comun.

Ileana, ai pm.

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor ce sa zic Narci iubita imi pare tare rau mai ales ma gandesc la saracul Vil care el nu are nici o treaba in chestia asta, da na presa romana.
Acuma fetelor fara suparare nici cele vechi nici cele noi de aia am schimbat parola si la contul cu pepenasi si de aia am zis de atatea ori nu puneti contul nici parola pe forum nici o secunda ca nu stii cine citeste si de aia, acuma no offence fetele noi, da noi sarim si dam parola rapid la cine vine nou scrie trei cuvinte cere parola si apoi nu mai scrie niciodata. Ca au mai fost asa fete, acuma nu vreau sa supar pe nimeni da nu stii cine e de partea ailalta de ecran.
Si inca o chestie ok vine cineva se inscrie la noi zice vaii vreau sa vad pepenasii dati-mi si mie parola please o primeste vai ce pepenasi frumosi da ea nu pune poze mie nici asa nu imi convine, puteti sa va suparati da mi se pare corect atata timp cat vrei sa ii vezi pe ai nostri si noi vrem sa ii vedem pe ai tai nu?
Well eu demult am piticul asta cu netul si pozele de aia mereu le schimb de aia nu le las mult ci le sterg dupa ceva timp, de aia cand am schimbat parola am trimis mail la fetele care au albume pt ca sincer asa mi se pare corect.
Na acuma daca e sa fiu complet paranoica eu am scris multe pe forum ca asa is eu vorbareatza si etc si sunt multe dintre noi asa care si-au deschis sufletul aici si nu stii ce nebuni sunt in lumea asta ca au mai fost cazuri si pe dc cu tembeli din astia care nu au treaba si le lipsesc ceva rotite pe la pisic.
Acuma na sa speram ca se vor lua masuri, Narci stiu ca e greu tare da eu sincer i-as da in judecata nu e corect si nu e normal sa faca asa ceva mai ales sa dea detalii atata de personale despre sotul tau despre cununia voastra si mai ales numele printesei. Absolut dezgustator.
Dupa mine eu as schimba parola la conturi regulat o data la cateva sapt zile etc schimb si dau pm la lumea care are albume si daca vrea cineva parola sa vedem mai intai daca e membru activ cum suntem multe dintre noi sau daca scrie trei vb si nu mai auzi decat peste inca 130 de capitole mai incolo, bine nu persoanele care nu au timp dar le stim de mult.
Sper sa nu ma intelegeti gresit in ceea ce am scris si sa imi intelegeti si mie piticii.

Mergi la inceput