Pepenasi de iulie - august 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
Serenity90 spune:
Am intrat si eu sa zic LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI k noi am fost pe la nasi in provincie (nasicu mic e mihai)...azi pe la socramiu..si acu ajunsei acasa!!
Mada vreau si io sa vad pozili cu freza taaaa 

...imi da nuj ce eroare...macar pune 1,2 pe pepenasi...oricum pun pariu k e misto!!
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
laremi spune:
Narcisa, imi pare tare rau. De fapt, sunt chiar revoltata. Si curioasa ce atitudine va lua Despre copii. Conform regulamentului lor, ar trebui sa ia masuri.
narcisa.s spune:
Ile...si eu sunt...inca ma adun...si ma gandesc si eu.Aceeasi intrebare ne-o punem si noi.Poate fii cineva din vechea gasca, din...nu stiu, mi-e frica sa ma gandesc
Laremi si eu astept sa vad...O sa citesc regulamentul sa vad ce masuri trebuie sa ia dc
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Unde gasesc regulamentul dc?Imi dati un link?Pliz
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Gata, am citit.Sa vedem...
Caruciorul rosu
laremi spune:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=disclaimer
uita-te si aici unde scrie
Continutul acestui site (texte, grafice, teste, joculete, programe, calculatii, e-mailuri, subiecte pe forum etc.) actual si viitor apartin lui DESPRECOPII constituind propietate intelectuala a DESPRECOPII.
Cu alte cuvinte, fie ziaristii astia au avut acceptul DC, fie au incalcat un drept de proprietate intelectuala si DC trebuie sa ia masuri.
a.cicel spune:
mamicile si pepenashi
sarbatoritilor de ieri si multa sanatate.
Noi suntem prtial bine. Nu a citit aproape nimic din ce ati scris. Din pacate am foarte multa treaba si un proces in instanta urat de tot, dar rezolvam noi si asta. sa speram ca totul va fi bine pana la urma. fetele sunt bine, Denisa e cuminte foc, iar Bianca s-a mai cumintit si ea, cu toate ca azi iar si-a dat in petic si a fost pedepsita pe scaunel. Asta e, se mai intampla. Inrest...la noi se pare ca vine iarna, ca e tare frig. Cel putin azi nu stiu daca a trecut de 3 grade. Bine ca in casa e cald si bine.
Mai am putin de lucrat la lucrarea de licenta si e gata. Si apoi sa invat. Inca nu m-am hotarat daca sa dau din dr financiar (ca profa e super) sau din procedura civila (ca la cat am studiat zilele astea despre procese si desfasurarea lor, termene, acte si alte alea...cred ca asa lua 10 fara sa mai citesc si cursul. Mai vedem. Oricum o meterie e drept administrativ care nu e asa greu.
Legat de concursul la care participam..suntem pe locul 2, mai cobora din cand in cand pe 3, mai urcam pe 1, ideea e ca ne mentinem in top si avem cele mai multe voturi (1403). Dar aceste voturi au pondere de 10% in rezultatul final. O sa mai luam si suculet tedi (desi numai gand in vad mi se face rau deja) si mai punem stelute, care au pondere de 60%. Iar restul de 30 e decizia juriului. Oricum asteptam sa apara sticlele cu poza lui Bianca. Ca v-am spus ca prima etapa am castigat-o.
fetele si fug la gazele mici.
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006
ankalaura spune:
Uite ce e nevoie de un asa dus rece ca sa ma trezesc si eu ca pe net nu isi au locul nici albumele personale de poze (nu publice), nici semnaturile personalizate, nici alte detalii pe care nu se stie cine si cand le vede, interpreteaza, foloseste... nu poti stii...
Asa ca am sters toate albumele vechi de pe webshots, am delistat albumele de pe picasa, si am sters semnatura.
Cat despre povestea in cauza, in mod sigur a existat si colaborarea cuiva... fosta gasca, alti amici, stiti cum merge,... unul il stie pe altul care il stie pe cineva... pentru ca sunt prea multe detalii totusi.... Oricum, niste marsavi, cum e toata presa, nu numai la noi, ci peste tot; eu nu as putea sa fac o astfel de meserie, si imi pare rau ca altii sunt asa de usor dispusi sa o faca...
Dragilor, bine ca sunteti departe, ca altfel ma asteptam sa va pandeasca in fata casei...
Cata mizerie 
CICELule... ai grija de tine si de fete si tinem pumnii la exemenele ramase