Pepenasi de iulie - august 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SunSmile Am vazut minunata Irina la mare, alaturi de mami, care are o fata de om blaaand si bun! SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008) Cand Dumnezeu saruta suflete... |
multumim

GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
ileanna spune:
Mai, eu zic ca o fi cu acordul lui Narci ca prea vb frumos shi au shi poza de la cununie ... Sper.
Daca nu ... nu pot decat sa ma bucur ca mi-am scos pozele de la semnatura ca deshi nu am nici un fost iubit care s-a cuplat cu o vedeta (mai mare k mine evident
) ... never say never.
Altfel ... nici eu n-am chef de scris gagici.
pica1 spune:
Fetele dragutele "LA multi ani" pentru ieri pentru cei implicati in sarbatoriri de nume.
Eu nu am mai intrat de mult si nici nu am apucat sa citesc tot din urma. Totusi.... Caprioara ma bucur ca ai reusit in sfarsit sa uploadezi pozele din parc. Fica-ta e superba, am vazut pozele cu rochita si coronita si am vazut si pozele cu nebunatica de Maria.
Biri sotul tau merge la MAX 2008? Daca da, acum imi pare rau ca am renuntat sa il insotim si noi pe tati la conferinta, dar am zis ca mi-ar fi cam greu cu Sebi in avion atatea ore. Voi unde stati in US? In legatura cu dormitul...pentru moment Sebi doarme toata noaptea de la ora 22:00 pin al 9-10:00, dar doctorita mi-a zis ca nu este exclus sa isi mai schimbe programul inca.
Mada bine ca ai scos pozele ca sa nu te pot admira si eu 
.
Nu am vazut nici filmulete
.
Sa va zic despre Sebi: Este cuminte, papa cit vrea si mama nu da importanta. Si-a recuperat bunica care a fost plecata o saptamina si acum bineinteles ca o exploateaza la maxim si a scos-o afara. Este copil atomic care rade cu hohote cind mama il ia de picioare si il intoarce cu capul in jos si il suceste si invarteste pe toate partile. Doarme de rupe si ii da peste cap tot programul de dimineata al mamei. In rest sta pe acasa cu bunica caci mama dispare in timpul zile dupa cai verzi pe pereti.
SEBASTIAN (31.07.08)
atb spune:
Sper din tot sufletul ca au facut-o cu acordul lui Narcisa!!! Ca altfel e grav. Ma gandesc si io ca Sun, de unde au avut ei pozele alea? Ca doar pe forum au aparut, cu exceptia uneia. De la noi din odisee cu siguranta n-ar fi facut nimeni asa ceva pt. ca Narci ne e draga la toata lumea si sunt absolut sigura ca nu exista asemenea persoane printre noi. Insa tot e cineva care umbla pe forum si care mai stie alte chestii personale despre ea, probabil din fostii colegi, ce sa zic? Ca din famile ma cam indoiesc...
Narci, sa nu te superi pe mine ca mi-am dat si eu p-aici cu parerea, poate gresesc, dar eu, doar ca prietena virtuala si sunt asa revoltata!!! D'apoi tu, Vil, familia!!! (asta in cazul in care s-a facut fara acordul tau)
Aku realizez cat de kkt e presa asta, si lumea care alimenteaza presa cu tot ce stiu si ce pot. Ma bucur ca de Narcis s-a scris frumos si numai de bine, dar cand ma gandesc cat trebuie sa patimeasca vedetele din cauza presei... ca pe ei ii balacareste in fel si chip... Uof lume-lume...
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
narcisa.s spune:
Mda...Nu era cu acordul meu.Va multumesc ca sunteti langa mine.Mi-au stricat ziua, ultimul lucru pe care-l doream...In fine, cainele moare de drum lung...Incerc sa ma adun
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
flo1980 spune:
Buna....
..... pe aici....
Pe mine ma doare ingrozitor de rau capul si dupa multe ore de somn pierdute nu prea mai e lapte 
Cu toate ca a fost duminica (si ignorand durerea de cap si oboseala) tot am facut
.....dupa musafirii de ieri ![]()
Multumim frumos de urari! 
Vazut pe Mada "in trendy"
. Am vazut ca se poarta suvitele colorate, dar eu ce tunsoare sa pun in evidenta cand am un par ca a lu'asta
Vreau si iooooo 
Vazut frumusica Irina (Gabriela) si Zambareatza Ilinca (Capri).
Anaxena mai vii maine la Bucuresti? Ne mai intalnim la Liberty Center?
u all!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
flo1980 spune:
Narci deci nu stiai
"cineva a copt-o"...astia parca au mai multe perechi de ochi, ntz ntz ntz.... 
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
narcisa.s spune:
Nu stiam.Nu vroiam...In fine
Da, astept sa-mi raspunda si mie Xena...
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
tiberica spune:
Narcisa
imi pare rau...
Mada , mie imi da eroare si nu pot vedea pozele cu noile achizitii pt tine si Ari.Cand mai mergi mai vrem poze, designul e uimitor.Imi place rochita de la adams , abia stept sa vina si hainutele mele de la ei!cred ca o sa i opresc Karinei jumatate din ele
ileanna spune:
Daca a fost fara acordul tau ... f f f naspa sa-ti povesteasca cineva viatza pe o fitzuica de 2 bani. Indiferent cat de frumos ar scrie, cred ca te simtzi ca si cum ai fi dezbracata in public.
Interesant atunci cum au facut rost de poze shi cum au aflat ca activezi pe DC shi sub ce nick. Parca incep sa ma scarbesc din ce in ce mai tare de DCul asta.