Pepenasi de iulie - august 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_a spune:
Anilansa multumesc de cafeluta, chiar aveam nevoie pt ca asta noapte am dormit tare greu.
Eu am citit tot, am si vizionat filmulete, poze, articole, insa nu va suparati pe mine ca nu raspund individual la nimeni pt ca am asa o stare nervoasa si stresata si nu pot sa ma concentrez...O sa-mi treaca, sunt si obosita ca de cateva nopti dorm tare rau din cauza ca Matei tuseste, desi el tuseste prin somn si nu plange de loc.
Biri, al meu se trezeste maxim o data din fericire, insa...pot sa-ti spun ca asa era Stefan pana la un an si 4 luni sa trezit de 3-4 ori pe noapte, practic cam la 2 ore. Iar cu vaccinurile sunt total de acord cu tine!
Ieri la noi sa lasat cu sarbatoare, eu sunt Gabriela, tata este Gavril si am o sora Mihaela si un frate Mihai
Deci am sarbatorit o data acasa cu gratare si mici in curte si niste prieteni; si o data la ai mei cu placinte cu branza si marar
si cu varza
Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)
Caprioara spune:
Neata,
Fetele, multumim frumos de laude
.
Biri, merci de lamuriri
. Deci sunt mega exagerari... Eram tare contrariata ca nu-mi spusese nimeni niciodata cum ca la pobleme mele cu tiroida am vreo contraindicatie la vaccin. Cu bunicii am vorbit chiar aseara - bunicul e Mihai si el. Bunica-mea citise acest articol si ea si decisese deja in baza lui ca o sa cumpere mai bine ceva naturist, gen imunogrip. Asta apropo de ce ziceai tu
.
Articolul, si mie mi-a lasat un gust amar. M-am bucurat insa ca macar nu au vorbit-o de rau pe Narci, ca asta ar fi fost chiar culmea. Insa modul cum au actionat, hotzeste, e josnic
. Frate, nu au nici un scrupul! Si atatea poze! Era mai corect sa o contacteze si sa publice ceva doar daca aveau permisiunea ei. Da ce vorbesc eu acilea??? Ca doar din scandal traiesc astia
si nu au nici o remuscare.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ariadnabr spune:
Neatza,
Suntem si noi prin zona dupa o noapte cu treziri din ora in ora...Sonia e rau tare, a tusit pana a vomat...
in dimineata asta, Julia sta iar cu biberonul in gura si urla...
Iar imi vine sa ma bag sub vreo piatra ceva!

Adelais Noi nu am ajuns la Loop Head dar uite Hook Head poate iti mai trece dorul 

Narcisule Mda, presa romaneasca de scandal sa nu se dezminta...
Oh well, tu esti o frumoasa!
Felicitari pentru o nasica superba si super! 
Ana_a Imi pare rau sa aud ca aveti si voi probleme.
sa treaca repede!
SunSmile 
just because ![]()
Mada Ti-am zis si aseara, misto noul look 
Biri Si eu asteptam reactie la articolul respectiv! 
Caprioara Super rochita! si modelul...

V-am pupat, ma duc sa bag capu' sub apa rece...
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
bufi spune:
citind articolul credeam ca este o coincidenta dar se pare ca nu...doamne cat de mica este lumea asta!!! nu poti trai linistit...trecutul este al nostru...oricum Narci nu este nimic de rau in toata povestea asta...eu asa zic
nu stiu ce sa ma mai fac cu ioana, numai cu mana in gurita...pana cand ii vine sa verse. cand sunt langa ea este ok ca-i scot mana, dar cand nu...aud bleauuu...ea cu mana in gurita, o mai pacalesc cu suzi-prietena ei, dar este ceva cu mana asta in gurita...ai vostri fac la fel???
bufi
ankalaura spune:
Mie mi se pare ordinar, in cazul in care nu au acordul ei pentru poze si citatul publicat.. Iar eu i-as da in judecata!
Oricum respectiva publicatie e o publicatie ordinara....
Anca mami de Eliza si Erika
Tecky spune:
Foarte urat ceea ce se intampla,nu au nici un drept sa se implice in trecutul nimanui.Practic vor sa reinvie un trecut.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu Intrebare: mai e vreun bb care la peste 4 luni se scoala de 3-4 ori pe noapte?? parca vad ce ma oftic ca nu ...Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008) |
a mea inca se mai trezeste de 3-4 ori pe noapte la 4 luni si o sapt.
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
SunSmile spune:
Am vazut superba Ilinca in rochita frumoasa si cu trandafirasi in par! Am vazut minunata Irina la mare, alaturi de mami, care are o fata de om blaaand si bun! Si am vazut si Nicholasul dulce canadian si speram ca mami lui sa ne dea un semn de viata curand!
Cat despre "ziaristii" de la libertatea...nu e prima data cand isi fac articolele citind pe forumuri. Insa mi se pare ciudat de unde au pozele. Si mi se pare revoltator sa patrunda cu bocancii in viata unei persoane. Bleaxxxx...
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
carissma spune:
Salut cu mult drag frumoasa mea familie virtuala! 
Eu aseara am fost pe stadion, desi eram sigura ca o sa-mi para rau...asta e!
Biri
cum m-as putea supara vreodata? Asa e, eu doar am reprodus un articol si ma bucur ca ne-ai impartasit opinia ta, mai ales ca este una cat se poate de avizata. 
Mada
eu astazi nu am mai reusit sa vad pozele cu suvitele mov. Ai mutat pozele pe Picassa sau le-ai sters de tot? Ma duc acum sa verfic...
Narci

Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)