Pepenasi de iulie-august 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu sunt narcisa,de altfel floarea mea preferata

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Eu sunt gura leului....

"Mischief is your middle name, but your first is friend. You are quite the prankster that loves to make other people laugh."

Da nu stiu prea multa iengleza.....au fost unele cuvinte pe care nu le-am inteles ....Mada...traduce...cumva....

Eu am mai terminat din treburi, ma duc la nani, maine tura a doua...........

Va doresc noapte linistita si somn usor!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

Mergi la inceput

www.kudika.ro/articol/special/3966/Test-de-personalitate-Tu-ce-floare-esti.html" target="_blank">Test romanesc

Sunt albastrea...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIHAIL SI GAVRIL!

Mergi la inceput

Numai io bantui ca nebuna p-aci'....am gasit testul in romana....

www.reclama - reclama mascata /test/52/0/Cefeldefloareesti.html" target="_blank">Tu ce floare esti?

...si sunt floare de camp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

[b]LA MULTI ANI TUTOROR MIHAELELOR SI GABRIELELOR![/b]

Good news: la magazinele Chicco, scaunul de masa Chicco Poly costa 450 ron (in loc de 621 ron) dar oferta este valabila numai saptamana aceasta. Culori disponibile: rosu+portocaliu, rosu+verde si verde deschis+bulinute roz.

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Vai fetelor, vin sa ma pling la voi ca NU AM TIMP DE NIMIC !
Miine vin socrii in vizita si nu stiu cum o sa treaca 12 zile

Testul e f dragut, eu sint IRIS !

Dia, am citit ca Mirunei ii place la TV. Hmmm, asa pare, insa TV-ul e nociv pt ochisorii lor, la virsta asta sint sensibili la miscari si imaginile care se succed brusc cum e la TV si mai ales la reclame nu le face deloc bine ! Ai grija !
Eu am grija sa nu-l pun pe cel mic niciodata cu fata la TV si oricum la noi nu merge des Tv-ul

Turtu, ce face nora noastra?
Noi inca n-am reusit sa punem poze noi, dar ginerica se gindeste la Mara cu drag si chiuie. Gingureste asa de simpatic !!!

In rest, alaptam la cerere, dormim bine si mult, a fost si racit, cu nas infundat si tuse, si la noi , Camy, tot asa e dar n-am ce face, nu pot sa-l scot pe Matei de la scoala, asa ca Romana merge la gradi si tot ce fac e sa ma asigur ca se spala pe miini inainte de a se apropia de bebe. Nu pot sa-i opresc sa-l pupe si sa-l dragaleasca, n-as face asa ceva, iar el isi va intari imunitatea, mai ales ca e alaptat.

Ieri trebuia sa facem primul vaccin, la 3 luni adica, insa nu ne-am dus, daca era putin bolnavior. Poate saptamina viitoare...

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ile, sun: aveti maxi dreptate, sunt mama nebuna rau, nu stiu ce mai vreau de la bietul copil sunt dusa cu pluta complet doar pt ca nu prea se intoarce de pe burtik pe spate iar invers niciodata
dar na! are ritmul lui ... numai cand aud si citesc ca altii mai mici decat el au facut deja lucrurile astea, desi imi spun ca e ok, are propriul lui ritm de crestere,bla, bla... totusi... un pic, un pic, un picut acolo ma zgandare si pe mine ca al meu de ce nu face
deh mama nebuna, v-am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Vroiam sa mai spun, poate pentru fetele care nu vor sau nu sint sigure ca vor bb2, ca nu e adevarat ca ii iubesti la fel ! Dimpotriva, ii iubesti pe fiecare diferit, pentru ceea ce sint fiecare in parte, ei sint aerul pe care il respir si il iubesc pe fiecare pentru faptura speciala si unica ce este !

Cind il aveam doar pe Matei am crezut ca nu exista fericire mai mare pe lume. WRONG! Avind-o si pe Romana, abia atunci am vazut cita iubire emana ei, intre ei si asupra noastra, risetele lor impreuna nu se compara cu nimic, vocile si tropaiturile lor prin casa cind se joaca impreuna sint muzica pe care as asculta-o vesnic si de care nu ma mai satur....E o nebunie uneori, nu se compara cu ceea ce era inainte, cind era doar Matei....acum e mult mai multa galagie si veselie , care in curind se va multiplica...
Si fiecare dintre ei are un partener de joaca si pe viata in celalalt, vor imparti tot iar cind le va fi greu in viata se vor avea mereu unul pe celalalt.

Sint copil unic, sotul la fel, nu am suferit foarte mult dar nici nu mi-a placut in mod deosebit. Am suferit enorm in schimb cind am vazut ca parintii nu mai sint si eu nu mai am pe nimeni foarte apropiat,...sora, frate..nici macar verisori primari. Nici sotul nu are...
Iar copilul meu ar fi fost si mai singur, fara verisori macar.... Da, cu prieteni dar ei pot sa inlocuiasca un frate sau o sora pina la un punct doar.,..dincolo de care tot singur esti.l

Exista insa un aspect la care parintii nu se gindesc deloc: responsabilitatea enorma care va cadea in viitor pe umerii copilului unic, chiar daca nu impusa de parinti vreodata, O persoana cu bun simt si empatica va simti nevoia sa se ingrijeasca de sanatatea si viata parintilor, si din pacate, grija aceasta nu o va putea imparti cu nimeni...va fi doar responsabilitatea lui iar eu nu as dori copilului meu sa duca singur o asa o povara....e mult mai usor daca o imparte...
Chiar daca pentru paritni e mai greu uneori, ( si mult mai frumos) nu vad decit avantaje in a avea mai mult decit un copil, avantaje pentru copil in primul rind !

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

La multi ani pentru toti Mihaii, Mihaelele, Gabrielele si Gabrelii!!!

Sun, ce tare prunix...Dar tu nu esti foarte in forma...Imi pare rau, sper sa treaca repede...

Va multumim inca o data pentru felicitari...Daa, mi-am tras nasi tari!!Adica nu eu, fie-mea.Acum sanatosi sa ne tina Dumnezeu sa facem si botezul

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput