Pepenasi de iulie-august 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
ariadnabr spune:
Suntem si noi prin zona, dupa o zi dementiala de m-au facut praf astea mici
Am filmat-o in seara asta pentru cine vrea sa ne vada
Scandalagioaca
Mada
pt intelegere azi, simteam ca plesnesc intre cele doo maraite...
Carmenelo, Diarux daca credeati ca a trecut botezu' si rasuflati usurate...think again! 

Ma bucur ca va e de folos ce scriu si io...![]()

pupici la toata lumea 

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
Didi81 spune:
Am si eu o intrebare: ma gandeam ca pentru capul turtit la spate al Aidei o parte din vina o are si salteaua de cocos destul de tare. Oare are ceva daca o culc pe o perna mare din puf de gasca?
Ma gandesc ca pt cap e mai bine asa, dar cum e pentru coloana & stuff?
Nu aruncati cu rosii va rog, pur si simplu ma intreb si eu cum e mai bine? Sa doarma pe ceva tare sau pe ceva moale?
PS: Chestia cu dormitul pe o parte nu prea tine, oricum se intoarce ea imediat cu fata in sus, si oricum mi se pare ca e turtita pe toate partile, ar trebuii sa stea in cap ca sa fie ok 
Didi
de Aida Maria (03.07.2008) 
Cura de slabire
Tecky spune:
Acum am aterizat si eu acasa,i-am facut baie Ralucai si acum nu vrea sa adoarma.
Am vazut filmulete frumoase cu puiutii lui Anna si Ariadnabr.
SUN superbe pozele cu Thea.
Kamelya nu ii mai curge ochisorul Ralucai.Sa speram ca nu vom mai avea probleme.
Anna mi-a placut mult melodia.
V-am pupat
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
ariadnabr spune:
Didi Aici nu se recomanda perna sau saltea moale pana la un an. Capul il rotunzesti daca ii intorci cu capul cand spre stanga, cand spre dreapta, desi deja ar trebui sa faca singurica chestia asta in somn. Mie una mi-ar fi frica de sufocare cu perna.
Aaa si am vazut-o pe Aida in filmuletz, unde mai mama vezi tu cap turtit? Lasa fata in pace! 
![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
Didi81 spune:
Am vazut poze super, nostime ca de obicei, cu Thea 
Didi
Cura de slabire
Didi81 spune:
Madalina, da, isi intoarce de muuuult capul in orice directie in somn, dar prefera sa stea cu fata in sus si asa sta marea majoritate a timpului.
Ei, stiu ca nu e mult prea turtit, dar cred ca iti inchipui cum e, prefer sa fiu acum precauta si sa imi pun intrebari de genul asta, decat sa regret mai tarziu. Atata tot 
Didi
Cura de slabire
ariadnabr spune:
Sunisor Poza Din ciclul " cum sa faci fatza unei mame nebune" castiga premiu de la noi
Super Thea ta 
ariadnabr spune:
Didi stiu cum e la primu'
cate intrebari, cati pitici...
Been there done that! Hell I'm still there!!
Dar raman la parerea mea ca daca peste tot saltele sunt mai tari si nu se recomanda perna...stiu astia ce zic, nu?
Daca ea prefera sa doarma cu fetisoara in sus, mai intoarce-o si tu cand pe o parte, cand pe alta...se mai rotunjeste capusorul asa. 
ariadnabr spune:
Io mi-s Sunflower si Rose ![]()
![]()

ariadnabr spune:
Gata, ma duc la nani ca numa' io bantui pe-aci!