Pepenasi de iulie-august 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
AnnaBaby spune:
M-am indragostit iremediabil de melodia www.youtube.com/watch?v=BVTyLqkez6A" target="_blank">aasta!!! Azi am auzit-o prima oara dar deja o ascult in continuu!!!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
MissJJ spune:
Buna gagici!
Revin si eu ca mi-a cazut netul si pana mai devreme nu a mers.
Dupa al doilea test si eu sunt garoafa. Mai scrieti si ce scrie la floarea voastra ca is si eu curioasa.![]()
Noi nimic nou ne pregatim pt ziua de maine sa mergem hai hui la magazinul ala mare este mega deschidere la un magazin de jucarii si vine barbie in marime naturala si da autografe vine haribo si sa jeleuri gratis baloane cadouri etc deci va fi fain asa ca mergem si noi creca pe Ami o lasam acasa cu un prieten bun de-al nostru ca nu as cara-o iarasi atata drum saracutza Ari e alta treaba ca ea chiar vrea sa mearga acuma mai vedem pana maine ce hotaram.
El are si el o fetita asa ca nu sunt pb.
Dia da si a mea se uita la desenele lui Ari sau daca cineva gesticuleaza mult si vb tare e interesata.![]()
Boti vaiii ce imi plac mie focile asa mici si lucioase si cu ochii aia blanzii, mi-o si imaginez pe Nancy intr-un costum din ala alb blanitzos ca de foca ce dulce ar fi bine nu mai zis de ala de gargaritza.
Eu am o foca asa de plus.
Na cam asta e tre sa fug iar ca avem program de pus la nani am filmat-o si eu pe Ami azi da daca nu am avut net nu am reusit sa il pun sper sa reusesc azi.
bubuleana spune:
Dia: si la noi e la fel, desi il punem in bouncer cu spatele la tv isi da capul pe spate, sta cu el asa sucit si se uita la tv, deh e fascinat de miscari, sunete, lumini etc
probabil ca ma vor lua la bataie unele mamici dar bebe meu doarme prea mult, noaptea doarme legat de la 22.00 pana pe la 6.00 cand se trezeste dar nu plange si il mai las in patut pana pe la 7.30 iar ziua mai doarme 3 reprize de cate 2-3 ore
nu ma plang dar cateodata vreau sa fie si el mai activ, sa invete si el mai multe...de exemplu nu se intoarce decat ffff rar
se joaca singurel in bouncer, rade foarte des, mananca o data la 4 ore, face pufu regulat o data pe zi... dar cam atat...
si el maraie cand il las din brate dar ii inchid gurita cu suzeta ![]()
toti prietenii se mira ca la ce parinti nazdravani asa bebe linistit ![]()
truli-luli spune:
Eu cica sunt floarea soarelui si crin.
Sunt suparata ca Victor iar a racit. Are febra si mananca tot mai rau
Cred ca o retrag pe Ana de la gradi pana in primavara ca de la ea a luat. Offf si ii placea asa de tare, in fiecare zi o auzeam cantand sau spunand cuvinte in germana. Ce ma fac ca nu stiu cum sa ma impart mai bine si am un chef de bociiiiiiit
poze Ana si Victor
varsta Anei
Irda spune:
CAmi.....hai sa-ti zic.....DAri e racita desi nu e la gradi!O duc insa in par csi la un loc de joaca cu bile si saltelesi gata sistematic viroze....asa ca....
Acum 2 saptamani a racit si Antonia o daa cu DAr....acum DAri e varza si bebe n-are nimic, asa ca nu stiu daca e necesar sa o iei pe Ana de la gradi...
Doar daca o s-o tii nma in casa, ar nu se poate asta...nu?
Sanatate multa Victorasului!
Eu la testul lui Didi sunt Rose ...iar pe celalalt il ratai...ma duc sa cercetez:D
MissJJ spune:
Anna da abia a lansat melodia asta si eu sunt innebunita dupa ea deja o am mi-a dat-o tata a luat-o de pe DC++.
Irda spune:
Scuzati ortografia deficitara....tastez cu 3 deste.....de la mana stanga ca pe dreapta o am pe Antonia care-si ia cina...
Boticelinne... nu stiu de ce nu puteam sa vad fimuletele cu puii mici...azi am reusit s-o vad pe Maria mancacioasa scumpa si pe Thea magarus....doua haioase!
Restul n-au mers....mai incerc!Pupicim gaargarita foca!
Serenity90 spune:
E super melodia desi mie numi place beyonce...mai ales ultima strofa..![]()
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
SunSmile spune:
Boti ce m-ai distrat cu poreclele voastre. Sa fie sanatoasa Garghi iar tu sa fii mandra ca ai alaptat exclusiv pana de curand si vei mai alapta inca o vreme.
Narcis, Diana sa va fie de bine! Frumos!
Dia wimbutz zici? Ce tare!
Bubu asta e ritmul lui, asa ca eu nu mi-as face probleme! E bine, sanatos, vesel...ce-ai cu bietu copil? Mama nebuna:)
Cami nu mai plange! Parerea mea e sa nu o retragi pe Anna. Bebe isi va pune sistemul imunitar la punct, incet-incet si cu ajutorul lapticului tau. Iar Anna va continua sa fie incantata de gradinita si sa se dezvolte frumos! Nu stiu, n-am trecut prin asta pt ca nu-s in situatia ta dar asa ma gandesc! Banuiesc ca-ti este foarte greu! Te pup cu drag!
Vio ce papusica ai tu acolo! Eu stiu ca exista si anestezic compatibil cu alaptatul...slab, e drept dar...xilina, de exemplu. Sanatate!
Si Thea vrea sa se uite la tv dar eu il sting. E un pic cam devreme si macar acum o pot feri...mai incolo, cand nici nu voi mai fi eu prin preajma, who knows...
Si noi ii spunem in toate felurile dar de strigat o strigam pe nume obligatoriu! Ultimele porecle si cele mai uzitate sunt : bulana, prunix si broschi!:) I se potrivesc toate!
Acum chiar ma retrag! O seara frumoasa!
p.s. daca vreti sa mai vedeti poze cu magarushul, sunt in picasa!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...