Pepenasi de iulie-august 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

kamy nu le stiu asa dupa nume...dami id de mess si vb acolo...sau da add la me_serenity

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Si eu prin zona dar nu am nimic interesant de zis...

La multe lunite sarbatoritilor! Sa cresteti mari!

Vazut Ioana scumpa foc! Iar tu mami, hang in there!

In primul site sunt "gura leului", in al doilea "rose".

Va pup, o seara placuta!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)

Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cica si io sunt Snapdragon, ca Anka . Iar dincolo cica sunt o Lily .

Narci, . Irlandeza zici ? Mai da ce nasa mandra ti-ai tras ! Sunt verde de invidie! Da tot iti zic felicitari!

Dianami, vezi ca mi-a luat Anka si mie tavite pentru papa bebe. Saptamana viitoare cica e gata Parcul Regina Maria in sfarsit ! Poate ne vedem.

Sursulaaaaaa, cuscra, unde esti? Astept poze de la botez cu jinere-miu.

Strulutza, cu steriletu, la primul eu am sangerat raaaau si ma simteam naspa ca un caine batut; vreo saptamana mi-a fost rau; apoi mi-a trecut si l-am tinut ani buni. La al doilea nu am mai avut nici o problema. Acu vreau sa-mi pun din nou, dar dupe ce mi-o veni cm.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ha, ce funny!!
eu sunt floarea soarelui, mai ales partea cu "smile"-ul e tareee
"When your friends think smile, they think of you. There is not a day that goes by that you can't find something good about the world and your fellow human."

Mergi la inceput

Iar dupa celalalt sunt: garoafa (singurele flori care nu-mi plac )
You are friendly, energetic, cheerful, and bubbly. You love being around people. Outgoing and talkative, you rarely meet a stranger. Others feel at ease around you because of your playful nature.
Symbolism: In Victorian times carnations were given to show fascination with another. They also symbolize friendship and whimsicalness.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..eu sunt crin dupa testul postat de Didi..

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Si io, si io, tot floarea soarelui si garoafa

Ma oftic de mor ca si io patesc la fel ca Irda, nu pot sa vad decat 2-3 secunde din filmulete, le derulez eu apoi cu soarecele pe cursor da n-au acelasi farmec. Si nici sunet

Si noi suntem bine, ieri a fost o zi din aia cum a avut Anna azi, atata s-a tanguit fata de nu mai stiam pe unde sa scot camesa... Bine ca vad ca nu sunt singura.

Incet, incet se duce laptaria, dar m-am consolat, mai mergem cu tzitzi doar la 2 mese peste zi si la cele de noapte dar asta e, cat a fost a fost.

Narci si Diana - felicitari pentru nasie, ce frumos, aproape ca sunt invidioasa ce nasica misto ai Narci.

Ieri scrisesem un giga mesaj si mi-au cazut prizele fix cand il corectam inainte de send, m-am ofticat de numa si m-am dus sa ma culcusesc shucarita linga gargarita.

Gargaritza careia mai nou i se zice R2D2 (stiti voi, robotelul ala din Razboiul Stelelor) sau si mai nou - foca, fiindca a invatat sa scota niste chiote de foca mica si lucioasa .

Pup gasca, nu's ca m-as face fara voi, e terapie aici chiar daca io sunt mai lenoasa si scriu mai rar.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

boti: ce sa zic decat ca sunt mandra ca fac parte din aceleasi categorii de flori cu tine pt ca te admir mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Boti, ai pm de la mini .

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Eu sunt echinaceea si garoafa. Prima nu mi se potriveste...

Noi azi am avut program de vorbit/ras/gangurit...e asa dulce! Ieri la baie a facut show, ca a descoperit ca poate da cu picioarele in apa: isi ducea picioarele la piept, isi lua avant si pleosc! Am si filmat-o, sper sa pot pune si eu filmul.

In rest, nimic nou. Vroiam sa va intreb: bebeii vostri se uita la TV? La Miruna tare ii place...

Fug sa iau o paine pana doarme wimbutz (asta e noua gaselnita in materie de porecle...vine de la limbutza, ca si-o tot scoate)

la toata lumea!!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput