Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 19
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Aveti idee de unde as putea lua chestie de-aia, care se pune pe perete, pt masurat inaltimea (bine, cand sta copilul bine, in picioare)/ LauraI a luat de la LR, dar ma gandeam poate stiti si la noi, vre-un site. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
uite, gasesti aici: http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=EK130
s-ar putea sa gasesti si la Babyexpo, la Decofun.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ramonab spune:
Aha, acum am reusit sa vad pozule cu dovlecii si cu fantoma si cu barbie si cu spider man si cu transformers si cu mult mascati.Reusite pozele.
Ereena ca ne-ai spus care era smecheria.
LauraI, mai am adresa ta.O sa iti trimit 4 kg, e bine?Sau vrei mai mult?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
nemary spune:
Shose am vazut si eu pozele cu Pip, chiar ma gandeam ca nu am mai vazut de muuult timp poze recente cu ea. ce mare a crescut si rotofeie si are niste ochisori atat de frumosi

Mari
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Laura Ioana spune:
Ramo
e bine, 4 kg sper sa-mi ajunga (numai eu mananc
). 'Tzam fain!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
miki_baby spune:
Stoisor, din cate stiu eu, dupa cursul de igiena facut aici, chiar daca congelezi produsele, daca pe eticheta scrie ca e expirat, NU se mai consuma. Asa ca eu zic ca degeaba il congelezi. Acum fiecare face cum crede de cuviinta. Eu nu l-as congela, mai ales ca poti sa cumperi proaspat cand vrei tu, ca se gaseste peste tot in Romania.
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
stoisor spune:
ce petrecere reusita,ce dovlecei rotofei ,ce frumooooooosssssss
pupic pe Isa dovlecica
| citat din mesajul lui Madanic Buna seara, zuzici (la mine e dimineatza). Se vede treaba ca nu prea reusesc sa intru zilnic. Am vazut pozici muuulte de la clopotei si toti sunt frumosi si cresc ca in poveste. Gabitza, am citit in capitolele anterioare despre vestea trista . Mult curaj tie si familiei sa puteti trece peste momentul asta greu .Multa sanatate clopotzeilor bolnaviori, noi ne-am revenit dupa infectia de data trecuta acum asteptam controlul de noua luni sa vedem cat am mai crescut. Am fost si noi la o petrecere de Halloween si ne-am costumat in dovleac. Am pus si poze http://picasaweb.google.com/bogdanmabo/8Luni. Am inceput si cumparaturile de Craciun, si chiar ma tem ca le-am inceput prea tarziu. Trebuie sa le termin pana pe 30, ca pe 1 ne intoarcem acasa in Romania. Uff, nu mai am rabdare de loc. Madalina mami de Isabella Andreeahttp://www.picasaweb.com/bogdanmabo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758 "Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile" |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA
stoisor spune:
te cred ,dar eu credeam ca se refera a faptul ca necongelat e valabil pana la data de...el fiind proaspat si inca in termen, si in satucul asta chiar nu gasesc de cumparat proaspat doar in Sb,decat cand mai taie soacra o gaina
ff rar
| citat din mesajul lui miki_baby Stoisor, din cate stiu eu, dupa cursul de igiena facut aici, chiar daca congelezi produsele, daca pe eticheta scrie ca e expirat, NU se mai consuma. Asa ca eu zic ca degeaba il congelezi. Acum fiecare face cum crede de cuviinta. Eu nu l-as congela, mai ales ca poti sa cumperi proaspat cand vrei tu, ca se gaseste peste tot in Romania. Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA
alina023 spune:
Vazut si eu dovlecei!!! 

Fetele, lansez un subiect de discutii sensibil. Mai ales pentru zuzele care au inceput deja serviciul si mai au si doi maimutzei acasa.
Cum ne organizam in asa fel incat sa facem cat mai multe: timp cu copil/copii, timp cu sotul, curatenie, gatit, timp pt noi
???
Haideti sa ne inspiram una de la cealalta, poate avem sanse mai mari de succes. Eu va spun din start ca am restante mari la capitolul timp sot, timp pt mine, curatenie si gatit. Ce mai ramane? Copiii si jobul in principal. Insa nu e bine deloc si apar frustrari din multe parti. 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Lala_D spune:
Neatza si de la noi 
Vazut poze cu clopotei si clopotele frumoase/frumosi foc 
Noi suntem tot muciosi si maraiti 
Ma duc sa smotruiesc prin casa si sa fac mancare ca e necesar ![]()
Sa aveti o zi buna 
Revin mai incolo
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
nemary spune:
fetelor, ia uitati ce am primit pe mail de la Miky. Elle, tu stii ceva? parca zilele trecute ne dadusei alta veste 
Indemnizatiile mamelor care au stat acasa in acest an nu vor creste de la 1 ianuarie 2009 pentru ca venitul cumulat in 2008 nu permite acest lucru, a declarat, astazi, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Mariana Campeanu.
Potrivit unui proiect de lege adoptat miercuri de Deputati, persoanele care au intrat in concediu pentru cresterea copilului primesc, pe o perioada de doi ani, o indemnizatie lunara de 600 de lei "sau, optional, in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni". "Efortul bugetar pentru acordarea indemnizatiilor nu este mare, pentru ca doar 20% din femeile din Romania castiga in acest moment mai mult de 1.100 lei, iar foarte putine dintre acestea urmeaza sa nasca", a mentionat Campeanu.
Mamele care au castigat lunar in acest an 600 lei vor primi tot atatia bani in urma intrarii in vigoare a legii intrate in Parlament, pentru ca venitul inregistrat de ele in ultimul an nu permite majorarea indemnizatiei, a explicat Campeanu. Potrivit noului act normativ, posibilitatea de a opta pentru cuantumul de 85% favorizeaza mamele care realizeaza venituri salariale mari si care pot obtine astfel o indemnizatie mai mare decat plafonul de 600 lei. Campeanu a precizat ca, in Romania primesc indemnizatii 185.000 de mame in prezent.
Ministrul Muncii a tinut sa precizeze ca si tatii pot beneficia de pe urma noii legi daca veniturile lor sunt mai mari decat ale sotiilor lor. Ei trebuie sa prezinte acte doveditoare ca mama s-a angajat si sa faca o cerere ca intentioneaza sa intre in concediu paternal si primesc tot 85% din venitul pe ultimul an.
Mari
odiseea
POZE DARIA