Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Cate-un pentru fiecare zuza care mi-a foast alaturi (a propos de spartul masinii). Doc. nu s-au pierdut ca are totul salvat pe stick-uri.

Multumsc pt site-urile unde sa gasesc "rigle" de masurat.

Am vazut poze cu Pipetzica si Izabela - niste minunatii !

Mai citesc din uram si revin.

PS. Sa nu uit: Ali, mie tocmai d'aia mi-au placut pozele , ca sunt "instantanee"; buburuza cand ma vede cu aparatul, ia pozitia de 'vedeta' si trebuie sa ne scalambaiem noi, ca s-o facem sa rada.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ELLE au venit picaturiilllllleeeeee,ma sunat de la posta ...si au venit si papucei d-rei Sara

am sunat un prieten ,i medic veterinar,si mia spus ca termenul de valabilitate este pt produsul necongelat,3 zile este valabil la temp specificata pe ambalaj ,necongelat,insa congelat in termen de valabilitate,pentru Sara il pot tine 15 zile la congelator ,pt noi chiar mai mult
am elucidat misterul

lala d multa sanatate la totii,D-ne ce trage-ti voi acolo

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Vazut si eu dovlecei!!!

Fetele, lansez un subiect de discutii sensibil. Mai ales pentru zuzele care au inceput deja serviciul si mai au si doi maimutzei acasa.

Cum ne organizam in asa fel incat sa facem cat mai multe: timp cu copil/copii, timp cu sotul, curatenie, gatit, timp pt noi ???

Haideti sa ne inspiram una de la cealalta, poate avem sanse mai mari de succes. Eu va spun din start ca am restante mari la capitolul timp sot, timp pt mine, curatenie si gatit. Ce mai ramane? Copiii si jobul in principal. Insa nu e bine deloc si apar frustrari din multe parti.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

E cam greu daca lucrezi sa faci atatea intr-o zi.
Eu sunt cu micu pana vine sotu acasa pe la 17.30 cand il ia el in primire.Adica nu are de facut mare lucru il schimba de pampers si seara la 20.30 ii da mancare si intre timp se mai joaca cu el.Eu atunci am timp pt mine, adica mai fac o baie lunga, imi fac manichiura, imi pun paru pe bigudiuri , ma eplilez, etc.Bine astea nu in fiecare zi.
Si seara la 21 cand copilu doarme, e timpul nostru.Ne uitam impreuna la tv, povestim, mancam, ne giugiulim, etc
Cratenie in mare fac cand sunt cu copilu peste zi, mai pot sa trag un aspirat si sters un praf.Mai generala fac sambata cu sotu, cateodata cu copilu acasa, cateodata il expediez la mami (mai rar asta).Iar duminica iar e numai pt noi 3.Petrecem impreuna, iesim in oras, mergem la prieteni, etc.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Ramoo te invidiez,la noi nu stau lucrurile asa,copila e doar a mea toata ziua,fff rar vine tati mai devreme de 20 si sta cu Sara,am noroc ca la 20 vine mama,iti dai seama tati vine,face un dus,mananca,pov in timp ce o dragaleste pe fata,mama sta cu ea pana mancam noi,singura masa din zi de multe ori pt mine si pt tati...in rest sandwisuri pe fuga ,apoi baita fetii ,eu i dau papica sau rar mama,in timpul asta fac eu un dus,si gata ziua,cu fata mai dau si eu cu aspiratorul tot la 2 zile,sters praf,facut o mancare,dar greu tot pe fuga,iar Sambata buni e la noi cu fata,tata are cea mai grea zi din saptamana ,eu curatenie generala,pe la 18 ne intalnim ,praf amandoi
Duminica e si la noi relexanta

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Mergi la inceput

in conditiile astea cred ca as muri cu 2 copii,toata cinstea mamiciilor cu 2 pitici,nu stiu cum fac fata,si mai au si servici unele,mamici eroine va sarut
eu una la 22 cad lata,nici nu ma ia somnu de oboseala,bine la mine mai e si treaba cu efortul si astmul mai e si casa cu scari interioare,alerg de 50 de ori pe zi sus jos

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ca vorbiti de timp pt noi, eu multumesc lu' D-zeu ca e mama; eu intru in "tura" de la 5:00 dupa amaiza; la 8:00 pm vine si Dan si ii facem baita si ii dau sa manance - cateodata ii da Dan, insa cel mai des, eu si Dan sta langa noi. Timpul pt noi este dupa ora 9:00, cand "iese din peisaj" buburuza.
Shmotru, facem sambata - stam unul cu ea si celalat shmotrueste, pe rand. Iar duminica cumparatur dimineata si dupa-amiaza, plimbari - totul in 3.

N-am mai avut, insa, timp de teatru/spectacole/concerte. De cand s-a nascut Adela, am fost la 2 spectacole.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alina eu am gasit o menajera care vine de doua ori pe saptamana (maxim 6 ore/zi). O zi face curatenie generala (joi) si alta (luni) da cu aspiratorul, sterge praful (curatenia zilnica) si face mancare (sau curata zarzavaturile si apoi sta cu Tudor sa fac eu). O platesc cu 90ron/sapt (50+40). La inceput ma cam uitam ca se duc banutzii dar acum gasesc ca am scapat de mult stres si de o groaza de procese de constiintza. Pentru sotz...poate exista varianta ca sambata bebeii sa stea la bunici (sa fie practic o obisnuinta...copiii sigur se bucura ca suntrasfatati) iar duminica dimineaza sa-i luati si sa le dedicati lor timpul....acum, pe asemenea vremuri e ok si o zi si-o noapte de nebunii....

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Uf, si la noi tot asa strans cu timpul: e bona cu ea pana la 3 jumate, patru cand ajung eu. Si de atunci pana seara la 8 la ora de baie, mandra mea e in priza. Daca apuc sa ciugulesc si eu ceva, e bine, sau sa arunc un ochi sa vad ce ati mai scris...in rest, joaca, mers, iesit afara sau cumparaturi, totul in viteza..Vine tati la 7 sau 8, repede baie, papa si adoarme la 9. Din momentul ala, mai avem putin timp pentru noi, mancam sau stam de vorba, dus iar eu la 10 sunt in pat, ca ea se trezeste la 6 jumate si altfel n-as avea energie pt o zi de munca + stat cu bebe.

Deci, greu...Pe noi cu gatitul ne ajuta bunica sotului meu aproape saptamanal, curatenie face tanti, dar tot sunt in urma cu destule ... In week/end il trimit pe sotul meu afara cu pitica, ca sa am si eu timp de baie, unghii, epilat etc, toate acasa...

Asta e, o sa creasca si o sa fie mai usor...Primii 20 de ani sunt mai grei, nu?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

te cred ,dar eu credeam ca se refera a faptul ca necongelat e valabil pana la data de...el fiind proaspat si inca in termen, si in satucul asta chiar nu gasesc de cumparat proaspat doar in Sb,decat cand mai taie soacra o gainaff rar

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Stoisor, din cate stiu eu, dupa cursul de igiena facut aici, chiar daca congelezi produsele, daca pe eticheta scrie ca e expirat, NU se mai consuma. Asa ca eu zic ca degeaba il congelezi. Acum fiecare face cum crede de cuviinta. Eu nu l-as congela, mai ales ca poti sa cumperi proaspat cand vrei tu, ca se gaseste peste tot in Romania.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Eu pana acum i-am dat ficat de pui de tara si l-am tinut congelat 3-4 sapt. Carnea la fel. Cand voi cumpara il voi congela in ziuz resp. si-l voi tine 1-2 sapt. Nu cred ca e nici o probl, daca il cingelezi la data la care scrie ca a fost ambalat. Sa nu-l congelezi daca expira in ziua aia, sau a doua zi. Cat despre cumparatul zilnic, sa stii ca nu-i chiar asa simplu nici in orasele mari. Noi de ex facem cate o aproviz mare la 1 sapt ca nu am timp sa ma tarasc cu picii dupa mine la 2 zile prin magazine si prin trafic.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Fetele, lansez un subiect de discutii sensibil. Mai ales pentru zuzele care au inceput deja serviciul si mai au si doi maimutzei acasa.

Cum ne organizam in asa fel incat sa facem cat mai multe: timp cu copil/copii, timp cu sotul, curatenie, gatit, timp pt noi ???

Haideti sa ne inspiram una de la cealalta, poate avem sanse mai mari de succes. Eu va spun din start ca am restante mari la capitolul timp sot, timp pt mine, curatenie si gatit. Ce mai ramane? Copiii si jobul in principal. Insa nu e bine deloc si apar frustrari din multe parti.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Eh Alina, pt. mine e un sub. sensibil chiar daca inca nu merg la job. Ce sa zic, jos palaria in fata ta si a celor ca tine, si job si 2 copii acasa! Mi-e si frica sa ma gandesc ...Chiar daca stau acasa nu stiu cu trece ziua, norocul meu e ca n-am sot pretentios si nu vrea mancaruri gatite si ciorbe, in schimb e la job de dim pana noaptea si eu singura

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput