Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 18
alina023 spune:
Buna dimineataaaaa!!!!
Poftiti va rog la o cafeluta aburinda
!
Ce frumoasa-i dimineata de dupa o noapte in care dormi...
O minunatie! Nu mai punem la socoteala vremea de afara pentru ca-i oricum toamna (si mie-mi place toamna
).
Ceska, nu trebuie sa atingi bilutele cu mana sau cu metal pentru ca se dezactiveaza substantele... Ma rog...ceva de genul asta. Practic nu mai au nici un efect remediile.
I le poti dizolva in 5 ml de apa si sa i le dai cu lingurita de plastic sau cu seringa de la siropele. In felul asta esti sigura ca le-a luat pe toate.
Mada, nici la mine nu a mers link-ul. Nu am putut sa vad dovlecelul. 
Shose
domnisoara Pipetica gashunica si rontzaica! Si ea chiraie ca din gura de sarpe cand nu-i convine ceva? Am vazut ce gurita mare face cand plange inainte de somn. Iegzact ca Ana...vai de sotii lor! ![]()
Stoisor ce ingerasa cuminte ai tu!!! Ce linistita sta ea in scoica!
papusica mica!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
ramonab spune:
Madanic nici eu nu pot sa vad dovlecelul mic.Te rugam sa mai pui o data linkul.
Ioanact
Stoisor, eu am ficat la congelator de vreo 3 sapt.Cred ca e bun inca, oricum se simte dupa miros daca nu e mai bun.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:

CAMELIA H sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!!!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:

Saara Maria (miki baby), Daniel (ottilia), Milan (ema), SA FITI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU 
Ereena spune:
neata, zuze buburuze
roxana, mie imi place si asta http://www.baby comfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1093 si au si loc de pus pozele copilului. daca gasesc la BE iau si eu , e si super ok la pret
pt pozele lui madanic, vedeti ca are un puct la sfarsit. stergeti si merg pozele.....care apropos sunt superbe.as manca o placintica din dovleceii aia mici 
shoseeeeeeee, ce dor imi era de pipe.am savurat pozele
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
stoisor spune:
multam'... dar tu il decongelezi si il pui la fiert?eu carnea ei o pun direct congelata la fiert si arunc de vreo 3 ori apa de pe ea,asa cum mai imi dau seama de miros??sau nu fac eu bine?ar trebui intai decongelata ?
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Madanic nici eu nu pot sa vad dovlecelul mic.Te rugam sa mai pui o data linkul. Ioanact ![]() Stoisor, eu am ficat la congelator de vreo 3 sapt.Cred ca e bun inca, oricum se simte dupa miros daca nu e mai bun. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA
alina023 spune:
Pentru fetele interesate de rigla de masurat inaltimea copiilor, sa va spun cum am facut eu.
Am primit intr-o revista...long time ago
o masura de-asta din hartie. Am lipit-o pe usa dormitorului (pe interior) si de fiecare data cand il masor pe Luca scriu acolo data si varsta pe care o are el la data respectiva. Acum de foarte fun pt ca pot vedea cat a crescut si ce inaltime avea la varste diferite.
Pe rigla din lemn nu cred ca puteti face asta...Evident, daca va doriti.
zuze si clopotei!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stoisor multam'... dar tu il decongelezi si il pui la fiert?eu carnea ei o pun direct congelata la fiert si arunc de vreo 3 ori apa de pe ea,asa cum mai imi dau seama de miros??sau nu fac eu bine?ar trebui intai decongelata ?
Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA ************************** |
da il decongelez intai.Si la fel si cu carnea congelata, intai o decongelez si apoi o pun la fiert.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU

stoisor spune:
deci nu i bine cum fac eu
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA
Laura Ioana spune:
'Neata
Ramo
esti o scumpa! As vrea 3-4 kg, daca nu-i prea greu. Acu, daca stiu cum se pastreaza, as baga la camara si pt Craciun
Mai ai adresa mea?
Shose
e o scumpilica si o cumintica Pipe. Chiar, tu cum ii spui: Pipe sau Iulia (hmmm, parca scriu de altcineva, nu-s obisnuita sa-i spun Iulia
)? Cica-i bine sa-i invatam cu numele lor de mici, mici.
Despre pastratul carnii/ficatelului eu fac asa: le iau refrigerare, le portionez, le fierb si pe urma le pun in congelator in cutii de tabla sau plastic. Nu capata miros in felul asta.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai