Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 17
Laura Ioana spune:
Ceska, pai e vorba de cea din fatza (adica deasupra fruntii). Celelalte cred ca s-au inchis, asta e ultima. Sanatate maxima
Azi am descoperit (de fapt soacra mea a descoperit, io eram la sala
) ca Thea bea apa cu lingurita
V-am zis ca nu bea nici s-o pic cu lumanarea...heeei, cu lingurita ii place
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Shose spune:
LauriciI uite ca pe asta cu linguritza nu am incercat'o. Buna idee....dar merge greu cred. Calciu i'am dat de la Pharco la indicatia Lalei. S'a cam strambat dar merge. 10 zile pe luna timp de doua luni.
Ramo ti'am vazut broscutza. E delicios in apa.
Roli zici ca trebuie analiza inainte? Ufff...spram sa nu o intzep, dar mi'a mai zis cineva de chestia asta. O sa'mi iau inima in dintzi sa o duc la o hemograma. 
Elle mi'ai facut pofta de castane.
fetelor am reusit sa mai pun niste pozici si filmulete mai noi si mai vechi
http://community.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=96
pozicile de aici si filmuletele in fisier separat.
Saatate la blnaviori
Am citit ce i s'a intamplat Lalei mici. Draga de ea, acum imi dau seama de ce va factzi griji ca nu a mai postat.
As fugi cat as putea! Nu merita sa iti chinui viatza si sa nu apuci sa te bucuri de o minunatzie de fetitza cum e Bibi pt un sot care se vrea barbat dar nu e.
O
si sper ca e bine si ca a luat deja singura decizie buna pt ele.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Ramo oare sa indraznesc?Cine, Caty a gasit articolul despre castane? Chiar eram curioasa cum se conserva! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Mai sunt castane si sigur ca iti mai trimit.Cate kg vrei?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
stoisor spune:
neata zuze buburuzeeeeeee....
elle sexy mama zici tu?ai ai aia aia ai numa sexi nu mai sunt in rest orice hi hi hi,multumesc 
stiu gagici ca sunt multe dar v-am spus tati e obsedat de pozat si noi descarcam pozele doar la sf lunii,deci sunt pozele de pe o luna
,nu dati cu pietre ![]()
va multumesc pentru cuvintele frumoase
oricum fiind facute asa pe nepusa masa nu sunt asa de frumoase ca cele ale Adelutei de ex,care zici ca i pictata acolo intre pitici mai ales
fata
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA
stoisor spune:
off alti clopotei bolnaviori mama ei de treaba
,pusic pt ei sa treaca si....
mami lalad dai un pup la dintzosu mic
sa iasa dintucu repede sa nu mai chinuie baiatu
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA
stoisor spune:
la capitolul vise...
mami iti tin pumnii pt apartament si sa i decorezi frumos camera piciului Benji
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
ramonab spune:
Neata!
Shose vad ca si pipeticii tale ii place sa faca cu buzele asa:http://good-times.webshots.com/photo/2381047300080619897DycFjm si Razvi tot timpul face asa cu buzele si si le suge intr-o veselie.
Ii sta si foarte bine in rosu Pipetzicii.Imi place si poza asta :
http://good-times.webshots.com/photo/2744410780080619897NZjyiJ
Ceska cum a trecut noaptea?Cum e Benji mic?
Stoisor am vazut si restul din pozele muuuuulte. Da vreau sa te intreb voi ii mai faceti baie inca in camera? Ca eu nu mai pot de muuulta vreme ca uda tot.Foarti frumoasi pozili !
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ancadragoman spune:
Cine are nevoie de Exluton poate sa gaseasca aici la "Bazar produse pentru adulti " pozitia 40.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
stoisor spune:
am o intrebare:
cat timp pastrati voi ficatelul la congelator,a luat tati ieri o caserola,proaspat ambalat in 5 valabil pana in 8 ,dar necongelat,eu l-am desfacut,l-am portionat si l-am bagat la lada,cat timp i valabil in cazul asta?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
da Ramo,inca da dar nu pt multa vreme caci uda si ea mult ,ne vom muta in baie curand
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

a gasit articolul despre castane? Chiar eram curioasa cum se conserva!