Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
Ven spune:
Ceska, are fontanela adancita cand e deshidratat. Si cand prinzi pielea de pe burtica intre 2 degete, nu e elastica, adica nu revine imediat la forma initiala, e asa....mai rigida. Ai inteles ceva?
Cu fontanela, eu nush ce sa zic, Mathias o are unoeri mai adancita si cand nu prea bea ceai in ziua respectiva (desi lapte bea, v-am zis, cca 800 ml/24 h!!). Asa ca....
Iar cu globulii aia, tot am vrut sa-ti zic, in Ro pe prospectul de Oscillococcinum, care e homeopat, scrie clar ca la bebelusi se dizolva in apa fiarta si racita. Sa nu atinga de nimic de metal. Banuiesc deci ca si alti globuli homeopati pot fi dati dizolvati bebeilor.
Tot Ceska si Monicaa, cu febra - eu i-as urmari macar din 3 in 3 ore noaptea, nu i-as lasa "sa vad cum va mai fi maine dimineata". Si de asemenea, le-as da ceva de febra si daca nu e 38,5, ci doar 38.....
Parerea mea! 
Natalia, azi dimineata am avut ore de la 11. Am dus copilul la gradi, am dus Fordul la ITP, inapoi acasa, la scoala pana la 15.
Iar de la 16 la 22 am fost la balul bobocilor, unde a fost tare bine, am dansat, am ras cu lacrimi, m-am simtit si eu om, dupa 10 luni de neiesit in lume singura!!
Ma duc la nani ca maine iar la datorie....bleah!
Ioanact spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de AZI!!!
ramonab am reusit sa te votez, prima oara cand am trimis nu puteam primi sms ca noi aici nu avem semnal, dar de ieri am fost in Ct si am putut primi sms, la cat m multe voturi
madalina28 la fel patesc si eu cu Ioana de ceva timp, nu stiu ce sa ma fac cu ea , tot imi refuza mancarea..am decis sa ii facem analize impreuna cu Dr sa vdm dak are viermisori sau nu. 
stancutza am vazut pozele cu Sofia, ce frumos doarme pe mami 

ginnette nici Ioana nu mananca intre 7 si 12 daca ii dau ceva (fruct, pufuleti etc.) nu mai mananca la 12.![]()
stoisor foarte frumoase pozele .
Cam multe poze.![]()
Madanic mi-au placut pozele cu dovlecelul la petrecerea de Halloween, sunt foarte frumoase.![]()
Sa va zic acum de Ioana, e racita, de azi a inceput sa tuseasca, Dr ne-a zis sa stam in casa pana maine, dar nu am putut sa stau in casa, sotul de ieri tb sa plece la Ct si noi ramaneam singure, asa k am plecat si noi cu el.
Sapt viitoare tb sa ii fac prococultura, sa vdm dak asta e motivul pt care nu papa.
Daca v-a placut cum doarme Ioana , am mai pus 2 poze aici
.
Uff am reusit sa citesc cat de cat din urma.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Ven somn usor
si o noapte linistita.
ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Am plecat si eu sa ma culc
. Noapte buna.![]()
ALBUM
Alte POZE
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Laura Ioana spune:
Roxanici, uite aici
http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=EK130 .
Am pus pauza dupa www.
Sa aveti o noapte linistita si voi si puiutii vostri
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Am descoperit cauza copilului marait ! Deci nu ne ajungeau mucii, tusea si starea generala proasta ...copilului i-a spart un dinte de sus si al doilea se simte sub gingie ![]() Asta le face pe toate odata, frate D'aia nu ma inteleg deloc cu el !O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze off bietul de el!!! ![]() sa treaca cat mai repede!~ |
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Madanic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Monicaa, uf si Clara? Benji avea 38,0 cand ne-am pregatit de nani si NU i-am pus supozitor. Hm. Dr a zis daca face peste 38,5 sa ii pun, preventiv i-as fi pus dar poate nu face totusi febra mai mare. Daca nu ar fi indoielile astea. Cand am fost la soacra la ultima raceala a lui B i-a luat ceva ce spui tu, miroase f puternic a brad si mentol eu i-am pus sub saltea o fasa cu doi stropi pe ea. Dar am uitat cutia la ei!!! Madanic, nu pot vedea pozele. A obosit google la mine! Plecati de tot inapoi in Romania? LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Nu, desi mi-e tare dor de ai mei si de acasa. Mergem doar de sarbatori si sa rezolvam niste probleme. Pe 7 ianuarie ne intoarcem in Seattle.
Madalina
mami de
Isabella Andreeahttp://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Laura Ioana spune:
Ramo
oare sa indraznesc?
Mai sunt castane? Daca da, imi mai poti trimite, pliz? Daca nu-i prea mare trambaleala pt tine si nu esti prea ocupata!
Cine, Caty
a gasit articolul despre castane? Chiar eram curioasa cum se conserva!
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Laura Ioana spune:
LalaD
Ceska
cate un pupic pentru fiecare din puiutii vostri! Of, of, of, mare chin pe capsorul lor
Sanatate!
Chiar ca ma ingrijoreaza Lala20! Sper ca-s bine si ea si Bibi micuta!
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
ceska777 spune:
Elia, Elia, 
Ven,
deci il "ciupesc" de burtica, ok. Sa va zic ceva? Eu ori sunt bleaga ori merg sa caut "cartea cu bebelusi": (de unde pana)unde e fontanela in cauza? (ca sunt mai multe?). Sigur ca ma uit la el de mai mult ori pe noapte nu astept sa vad cum arata dimineata. Benji nu vrea nimic in afara de lapte. Ii dizolv in lapte bilutele. Am retinut ca nu se ating cu metal-stie cineva de ce?
M-am pierdut in blog-uri. Imi culeg sotul care a adormit la film pe canapea si mergem la nani.
Ce mai post am scris si eu-parca nu-i al meu!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

D'aia nu ma inteleg deloc cu el !