Pepenasi de iulie-august 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
oanasm spune:
'neatza!
am vazut filmuletze de Maria papacioasa si Thea vorbicioasa!
niste scumpe foc!
marina nu ai cantar? daca creste in greutate ..sau stagneaza (o zi sau doua)..nu cred ca e bai! important e sa ia pe saptamana 150gr...asa zice teroria
La multi anisori Sara-Maria (de cami) si Clara-Andrea (de dana)!!!!!
si again La multi ani pentru Maggyc! mai hai pe la noi!
e..asa da dom;le..ma uit si io klumea la lista aia ![]()
pupici la fetiscane si flacai..
mergem la papat in curand si apoi tzushti afara ca e vreme taare buna!
Oana
de
Raul
filmuletz bb
bufi spune:
fetelor lipseste omul cateva zile si clar nu pot tine pasul cu voi
cristina 26 multumesc din suflet pt informarea cu EMG
de asemenea vroiam sa va spun ca de ceva timp folosesc niste servetele umede de la Ultra Compact Baby Wipes-pachet de 64 pcs...sunt mult mai bune decat multe de pe piata care au multa sau mai putina reclama, nu se usuca daca uiti pachetul deschis, nu se trag multe odata...zic sa incercati
o zi buna
bufi
Kimmy spune:
Cristina nu am reusit inca sa ma programez,sper sa treaca de la unguent,parca e mai bine 
Marina exact asa face si timi cu lapticul de ceva vreme buna,eu in schimb inca nu m-am panicat 
Sunt la smotru greu 
Sun e minunata si scumpa fetita ta 
Anca asa se stranba si timi la papa,azi i-am dat si eu piure de mar,si nu cred ca a inghitit ceva 
O scumpa Maria cum papa ea cu 2 lingurite 
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Carrisma ms, esti o draguta!
Dar mai am de dat jos ceva kile, ca burtica inca mai atarna!
Kimmy multumim pt info despre diversificare, le-am salvat in folderul meu, 
Sun ce scumpica e Thea cum se joaca ea si vorbeste pe limba magarushilor! Asta e sunetul de care te-ai speriat?
Fetelor azi dau de baut!
sau
, ce vreti voi! Si bineinteles si o felie de tort! Azi se implinesc 4 ani de cand ne-am casatorit! Iar anul trecut pe vremea asta faceam testele care o vesteau pe Ioana! Uite ca avem ce sa sarbatorim si cu ce sa ne mandrim! Din pacate insa sotul a trebuit sa plece azi la Bucuresti, si vine diseara dar s-ar putea sa fie destul de tarziu, eu totusi sper sa ajunga pana la 9! Ca sa reusesc sa termin cu baita si culcatul copilului, si apoi sa pot sa-l astept!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
Didi81 spune:
Marina, la fel am patit si eu cu Aida, de sambata. Insa de ieri si-a revenit si mananca iar normal, deci eu zic sa nu te panichezi, mai au si ele perioade si perioade..
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
ariadnabr spune:
Neatza si de la noi...asa pi la pranz ![]()
M-am inarmat cu
si-am intrat sa fac prezenta. Am numa' una bucata problema azi...m-a renegat Carmenela
azi dimineata! Bre, 6 dim la matale e 4 la mineeeeeeeee...io nu ma trezesc la 4!!! 

Di she ma renagashi ha? Nu ai mila di suflitelu meu?
In rest...raportam mami cu lipsa! de neuroni...s-au dus...
si bebei cuminti...or...almost cuminti ![]()
O zi buna sa aveti!
Pup 

AAAAA sa nu uit, am vazut un magarus
si o Marie cu papadie si doo linguritze
super video-uri
si poze de Erika super haioase fetzele!! mami ia aminte 
, Timeea
cu palarie eleganta, si Ralu cu manutze grase de-mi venea sa li pap 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
Marina_1609 spune:
multumesc fetelor petru raspunsuri. inca nu stiu daca scade sau nu in greutate. ieri am cantarit-o pt 3 luni. o mai cantaresc maine-poimaine sa vad cum stau treburile. sper sa-si revina. saptamana viitoare vine doctorita la verificari dar parca nu am rabdare pana atunci
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi!
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
AnnaBaby spune:
Kamelya 

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
anaco spune:
Anna La cat mai multi ani impreuna si toti cu fericire!

Ce frumuseti am vizionat de dimineata!!!Maria si Thea, acum chiar ca am o zi buna cand am vazut asa minunatii..

LA MULTI ANI! sarbatoritelor de azi!
Noi suntem bine, cu ultimele pregatiri pentru botez, nu stiu cum se face, dar mie mi s-au resetat toti neuronii - mai sunt parca atat de multe de facut si eu nu imi dau seama ce si cum...sper sa nu uit ceva esential... 
Pateste cineva ca mine cu Mara, care se trezeste dimineata si incepe sa scanceasca sau chiar sa planga tare, de fapt nici nu e treaza, face asta prin somn, si nu pot nicicum sa o impac, abia abia cand o pun sa pape si apoi se trezeste mai tarziu...nu stiu daca se intelege ceva din ce am descris eu![]()
Va doresc o zi buna, merg la ultimele pregatiri, desi nu stiu care sunt![]()
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...