Pepenasi de iulie-august 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna seara fetelor.
Nu stiu cum se face dar in ultimele zile nu am mai reusit sa intru pe forum. De fapt stiu: am mesteri care izoleaza casa ceea ce inseamna mancare facuta in fiecare zi Asa ca am citit cam pe diagonala.
Din ce am retinut Mada aveti probleme cu baita la Ari. Nu stiu ce ar fi putut declansa refuzul de a face baie. Ana nu a refuzat baia niciodata dar spalatul pe cap a fost mereu "cu cantec". Acum are perioade cand comenteaza mai mult si altele cand mai putin. Desi nu am incercat niciodata, imi amintesc ca am vazut pe ceva siteuri pt copii o protectie, ca un fel de cosorog de plastic ce se pune pe cap ca sa nu le intre apa in ochi cand ii clatesti . Puteti incerca si asa ceva. Stiu ca e bine sa se obisnuiasa cu apa, ca nu patesc nimic daca le intra in ochi, dar daca pe copil il deranjaza asa rau poate nu e rea nici ideea de a folosi asa ceva. Oricum sunt sigura ca este doar o faza. Daca spui ca pana acum ii placea baia si nu s-a intamplat nimic evident care sa ii fi schimbat asa brusc atitudinea inseamna ca this too shall pass.

Un gand bun si pt Boti . Inteleg ca esti trista pt ca se termina lapticul. Am trecut si eu prin asta cu Ana. Ma apuca plansul cand o tineam in brate si stiam ca nu o mai pot pune la san. Parca mi se rupea ceva din suflet. Am incercat tot ce am stiut: ceaiuri, Galactogil, bere... orice mi s-a spus de catre dr sau folclor ca ar putea ajuta. Orice mai putin relaxare si odihna ca pe astea nu aveam de unde sa le iau pe vremea aceea.Dar n-a mai mers. Laptele meu s-a imputinat din zi in zi si nu am putut face nimic. In acele zile nu m-a putut consola nimic. Ana dormea in sfarsit linistita si SATULA iar eu umpleam perna de lacrimi de necaz ca s-a rupt parca ceva din legatura noastra. Acum privesc in urma si zambesc, Ana a crescut minunat chiar si cu lapte praf, legatura noastra e complexa si solida si de nezdruncinat pt ca se bazeaza pe comunicarea dintre noi, pe grija si dragoste, pe intelegere, atentie, rabdare... pe atat de multe lucruri dintre care alaptatul e doar o foarte mica parte. Un maaaaare pt tine si frumoasa Nancy.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bine ca am facut eu lista cu descrierea ca altfel traiam cu impresia ca eu am cel mai agitat copil si ai voshtri sunt ingerashi

apropo cine vrea sa vadawww.youtube.com/watch?v=6plzv0xjHBw" target="_blank">cum mananca Maria

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salut fetele. Filip al meu nu prea a luat in greutate de cand cu problemele cu burtik. Abia a pus 260gr in 16 zile Sper sa fie o perioada trecatoare si sa se regleze si cu kkuta ca tare mi-e mila de el cand se chinuie. Azi si ieri vad ca a fost mai bine, nu prea l-a durut burtik. E si foarte veselut, asa mi-e de drag de nu mai pot. Ma cauta cu privirea si cand ma vede se prapadeste de ras.
Imi pare rau ca nu mai pot intra sa stau la povesti dar efectiv nu mai am timp desi nu prea fac mare lucru in casa. Dar mergem cateva ore pe afara, mai ne dragalim si vine tati si sta si el la calc si gata ziua. V-am pupat

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Bai kre' k m-am siktirit oleak de forum (azi am postat numa' de vreo 5 ori ). Da-mi trece, nu??? Ash vrea io sa nu-mi treaca.

anaxenooo mor de raaaaaas . Bai tati ala al tau merita iertat pentru alte chestii dupa faza asta. Eu pe al meu NU IL VAD facand asa ceva EVER!!!!!
Shi moamaaa de mozol iese acolo ... Doamneeeeeee, o sa inebuneeeeeeesc!
Auzi, da' de ce cu 2 linguritze???

Mergi la inceput

Ete bujooooooooo!!!!
Pupici shi imi pare rau ca nu intri mai des

News: Vladutz shi-a facut mila de ma-sa shi a inceput sa-shi tzina capul asha ... 90%. M-am calmat.

Mergi la inceput

News 2: profa m-a luat la mishto pe mess. Urmeaza represalii crunte.
De fapt ma mai gandesc k aia o cheama pe sor'sa shi am vb io cu ea intr-o zi numa 10 replici shi m-a bagat in corzi rrrrau de tot. Bine k nu e moderatoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Vazut doo fete papacioase: draga noastra de Erika, care e o dulce foc, sa-i fie de bine prima papica! si Maria, careia ii indesa tati cate 2 lingurite de papa una dupa alta. Da' ea nici mac nu zicea, cuminte foc fata!
Asa, fetili, puneti filmulete ca taaaaare-mi plac!
Vazut si poze si filmulet de Ralirali, ai 2 copii tare frumosi, sa-ti traiasca!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Hello!
Din cauza faptului ca scriu asa rar m-am auto avertizat cu un tricou pe care scrie "slow as a turtoise". E tare greu cand ramai in urma si tre' sa recuperezi o gramada dar stiu ca voi mai intelegeti si ma iertati .

Truli luli un si pt ce a scris vis-a-vis de alaptat si relatia mama-puiut.

Sun si ma bucur mult ca mamicutul tau se simte mai bine! Doamne ajuta sa o tina tot asa! De dragul tau sunt dispusa sa-mi impart proviziile de Milka Diet cu bunicul lui Thea

Mada super welcom si multumim frumos pt link. F util si super usoare retete . Tin pumnii la spalat carliontii blonduti!

Ileanna sa nu te siktiresti de forum ever ca o sa ma ai pe constiinta! Avertismentele astea chiar sunt pe culori sau glumiti? Felicitari pt Vladut si nu te mai stresa cu caputul!

Bujo ca sa treaca durerile de burtik!

Anaxena superb filmuletul si felicitari pt metoda inedita de papa! Pai ce numai mancarea chinezeasca se mananca cu 2 betisoare? Nu domle' si cerealele se pot manca cu 2 lingurite . Sunteti o familie minunata!

Annababy esti o mamica frumoasa si slabuta nu te stresa pt 2 cartofi copti! Prajiturelele nu se (de)pun pt ca au fost cu fructe, deci nu ingrasa

VioTm. Multumim ca ai remarcat culorile. Sambata voi fi pe stadion. Majoritatea hainutelor noastre sunt violet, iar cereclusii au pietricele alb+violet. In cazul nostru mama e putin dusa, taticul nu se manifesta chiar atat de tare. Pupam fetita cu floricica la palarie!

Anka ce frumoasa este Erika si ce frumos mananca ea cu lingurita! Esti o wonder woman & mummy din punctul meu de vedere!

Ariadna sunteti niste frumosi mey, dar ai grija cu irlandezu' ca s-ar putea sa inteleaga mai mult decat crezi. Nu-l mai critica pe forum ca la ce fete frumoase ti-a facut si-a spalat toate pacatele.

Ufff dar greu mai e... aveam asa multe de spus dar mai bine ma opresc aici pana nu incep sa fac confuzii
Predau legatura la Atb, Narci, Biri si alte harnicute din schimbul 2.

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Schimbu' treeeeeeeeeei???!!!!
Io-te bre, astea au adormit in post ...

Carissma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Ileano da tu chiar nu dormi deloc??? hai ca ti-am vazut avertismentul, bine ca se asorteaza acolo cu laleaua

ete vine schimbul 3, carissma pt stafeta...

hai ca recuperai si eu, azi am avut o zi naspa rau. deci precum ziceam cineva mi-a schimbat copilul, a lasat in urma o clona mica si urlacioasa si care nu vrea sa doarma si nu vrea sa stea decit la ma-sa in brate. beiiii, eu ma duc cu capul ca nu eram obisnuita cu asa ceva, si o mai am si pe terorista... da se fac ei mari. gagici la momente deastea grele eu asta-mi zic, ca nu dureaza o vesnicie, si apoi sa vedeti ce dor o sa ne mai fie de mototolii astia cit ghemotoacele Aaaa, si mai trag si cite o portie de boceala cind se impute treaba rau. de ex azi, el urla ca vroia tita, ea urla ca de ce e el la mine in brate, mi-era asa de mila si de ea si am inceput si eu

Narci n-am avut timp deloc, tu zi acolo ce vrei si cum si unde.

Anka cum nu vezi mai ca-ti seamana Erika?

Anaxena e o dulce fii-ta cu 2 linguite

Sun
ti pup. ce face mami?

Mada hai sa-ti zic la noi. deci aceeasi chestie cu urlete la baie pe la 16 luni. fara explicatie aparenta, am pus si eu de-am cetit si cica e ff comuna treaba. solutii: apa mai putina in cada, cind nu mergea nici asa a mers sa-i pun cadita ei mica de bb direct in cada si apa doar acolo, si accepta sa intre in cadita. apoi am avut niste bath-paints, i s-au parut interesante si cu chiu cu vai intra in cada. apoi a avut faza cu doar dusuri scurte, spalam rapid ce apucam. acum face in baia noastra unde cada e imensa si cred ca de-aia ii place. iar pe cap nu ii place oricum, asa ca nu ma stresez inutil sa gasesc solutii, cind e cazul o spalam cu forta si gata. cind e in toane bune merge lugu-lugu cu ce spuma de baie prefera, isi alege singura etc etc. stii si tu cum sunt asa ca n-are rost sa-ti explic. si nu o fortez sa stea, daca nu vrea, macar o clateala rapida cit am apucat si cu asta basta. eu cred ca in primul rind e chestie de independenta si isi afirma si ei dorintele, e greu pt ei ca nici nu sunt pe deplin intelesi, nici nu li se face pe plac, deci... calm.

truli ce mi-a placut ce-ai scris acolo de Ana ta

Bujo sa stii ca nici al meu nu face kk, a avut ultima oara 5 zile cind nu facuse. e drept ca nici nu mi-am dat seama decit dupa vreo 4 zile eu, ca nu avea nici un discomfort. abia a cincea a inceput sa se frichine si i-am pus supo. si i-am mai pus de atunci la vreo 2 zile sa nu mai uit eu ce si cum. asta asa ca sa zic si eu ca nu cred ca e vreo problema sa folosesti supozitor daca e nevoie. nu da nici o dependenta, al meu acuma s-a reglat si iar face zilnic.

ma duc la nani, o zi buna fetele...

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput