Pepenasi de iulie-august 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
ankalaura spune:
Sunule - da, Estrella e acasa cu Maya de cateva zile... am pierdut socoteala... Cred ca dupa ce v-am zis ca sunt la spital, au mai stat acolo vreo 2 zile. UIte ca nu am mai sunat-o sa vad cum sunt, dar erau bine cand s-au dus acasa, imi imaginez ca au facut tratamente si alea alea, dar in mod sigur nu a avut timp deloc de net...
Anca mami de Eliza si Erika
flo1980 spune:
E bine David, nu are nici un cucui din fericire, s-a speriat mai mult.
Mada citit povestea! Tare frumoasa 
Anka e desteapta fi'ta , da' rau...
Sa va fie de bine prima masa! I-ai copt marul sau a fost crud?
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
anaxena spune:
am terminat cu calcatul..Maria face
...casa e olek cu curu-n sus dar rezolvam si pe-asta!!
vai cat de bine e acasa!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
ankalaura spune:
Mai gagix, eu i-am facut cu mere crude, dar nu am bagat marul la blender, ci l-am facut la storcator, numa' ca marul; nu era de-ala crocant sa faca zeama si mai molicel asa, si a iesit un piure moale... Adica stiam ca asa o sa iasa, ca piure de-ala mai taricel il scuipa cumplit - adica mai tare decat pe asta...
Maine ii dau tot de-asta - sau ma gandesc sa ii dau para. Mai vad eu pana maine....
XENO - ce misto ca ai terminat cu calcatul... Eu mai am si maine o tura de cateva ore... 
Anca mami de Eliza si Erika
maitreyi spune:
buna seara 
am intrat scurt ca sa ma laud ca bebe a papat azi cereale cu lingurita

atat a mai pupat lingurita aia
se vedea clar ca ii place...iar eu aveam niste emotii de nici nu mai respiram 
intrebare acu...aveti careva data de pediatru' lista diversificarii? gen la varsta cutare alimentu' cutare? ca nu vreau sa ii bag ceva prea tarziu sau prea devreme...si dr meu nu mi-a dat...
o seara faina!
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Tecky spune:
Ankalaura eu nu am comandat niciun biberon.Am cerut boucerul si scaunul de masa si acum renunt la scaun.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Tecky spune:
Carmenela eu am de platit 184 Ron si ramane sa-mi dea sotul tau inapoi 116Ron.Am calculat dupa preturile date de Anka.
Ankalaura mersi pt preturi.
Anaxena ce harnicuta esti.
Fug sa-i fac mandrei baie ![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
dana81 spune:
Buna seara!!!
Bai da ce spor aveti la scris....
Eu am absentat din motiv de roshu in gat

la bebe...uff ca daca nu m-am saturat de atatea medicamente, bineinteles ca ia din nou antibiotic la numai 1.5 luni de la cealalta tura...sunt o mama reaaaaa si bleaga...dar trecem noi si peste asta!!Cupilu in schimb e vesel si razacios, tuseste ca un om mare si apoi o busheste rasul, tare mandra sunt de ea..si tare mi se mai rupe sufletul...
ANAXENA m-a linistit lista ta...inseamna ca nu numai CLARA face anumite lucruri![]()
ANKA sa va fie de bine pireul!!! Ce fata mare ai, papa ea...
Mada
nu -ti spusesem bine ai revenit, si cu baitza o rezolvati voi ca tu ai rez la toate![]()
MINA prietena DEEA are paturica de jucat ca a noastra
, am vazut eu in poze...
ILEANA portocaliu?da ce facusi asa de rau...citeam zilele trecute postarea ta despre parinti si despre cum vom ajunge si noi...m-a pus pe ganduri rau, mai ales ca eu am o relatie nu tocmai placuta cu mama...
FLO pupam baietu sa treaca, eu am o maaare frica ca asta va pati si Clara intr-o zi...chestia cu "drobu de sare"
SUN galusca ta nu da meditatii la cum e sa fii cuminte, sa dormi singura? ca as trimite-o pe Clara in vizita...
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu...ma duc sa vad ce-mi fac copii ca se cam cearta si revin...
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Carmenela spune:
Da Tecky, iarta-ma...ai dreptate...
Am pus din greseala biberonul lui Capri pe numele tau....Asa e...tu nu ai bibe...
Anca iarta-ma si tu, ca tu esti o scumpa ca transmiti aici fetelor cand nu am timp...
Ok, Tecky, deci sotul meu iti va aduce banii cand vine cu bouncerul, ok?
Numai bine, va pup.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
AnnaBaby spune:
In seara asta m-am porcit rau de tot, am mancat 2 cartofi copti si doua prajituri cu multa frisca, crema, ciocolata, fructe

, asta asa de nervi!!! Bine, tot am judecat putin, ca am fost si la sala unde am topait o ora de nu ma mai tineau picioarele, asa ca ce calorii am ars acolo, am avut grija sa recuperez acasa, macar sunt la acelasi nivel... Acum mi-e somn de mor, da nu pot sa ma culc pana nu adoarme Ioana de-a binelea, ca deocamdata e in faza in care atipeste putin, apoi iar se trezeste si plange, si de la capat!!! Asa fac si ai vostri?
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!