Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
simonacip spune:
Ooof Miss
Iulia, mai da ce zi urita ati avut si voi...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
I-am dat novocalmin si nurofen, tot are febra, 38. Acum doarme cu fasa uda pe frunte....oooof
Miss ma intristezi tare...ce zi nasoala ai avut si ce rau imi pare de ce ai povestit. Hai lasa trecutul, viata merge inainte, ai o familie frumoasa, o dulceata de baietel...si prietenia noastra. muuulti
Important e sa fiti sanatosi, in rest le faceti pe toate..
Inais, Leeloo, Doloress, Lorich va pupic pe toate!
Cleo super site-ul pai ma inscriu si eu ca si asa vreau sa invat mai multe, ca teoria imi lipseste nu stiu nici sa desifrez o pagina de tricotaje!Multumesc.
Alina_anto ciudat asta cu mucii...eu stiam ca trebuie scosi cat mai des, dar probabil nu folosind aspiratorul, ci cu mult ser fiziologic si scosi pe gura...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Lorich uitam, si mie imi place tare poza aia. 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
iulia83 spune:
am intrat putin ca astept sa se faca 10 sa-i dau fetii sa pape. nu am citit din urma...
in primul rand, vreau sa-i urez La multi ani puiului Iasmina de inais, cu scuzele de rigoare pt intarziere..insa pt noi a fost o zi de balamuc incat nici fetii mele nu i-am zis 

si mai adaug. vazut poze de Laura mor dupa hanoracelul si caciulita rosie. si eu am o chestie cu imbracatul fetii in albastru si trebuie sa recunosc, flacaul tau e mortal in rosu 

Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

iulia83 spune:
miss acum am citit. draga mea, nu te mai condamna atata. incearca sa fii pt puiul tau asa cum nu a fost mama ta pt tine. este de inteles sa fi asa, dat fiind copilaria ta traumatizanta si e simplu sa ti se zica treci peste asta si mergi mai departe. nu, nu poti trece, si din suflet iti zic ca esti o mama buna, grijulie, asa ca lasa vinovatia de-o parte. ce crezi ca daca nu l-ai vazut pe David dezbracat nu te face o mama mai buna? e bine ca totusi constientizezi ca faci asta din autoaparare si incerci sa indrepti. sa nu aud ca plangi din cauza asta. ce daca nu-i place copilului sa stea dezbracat? asa sunt bebeii, au nevoie de acomodare. fata mea plange cand il vede pe tata parca il vede pe naiba in persoana ca nu-l cunoaste, pt ca il vede rar. asa sunt bebeii, cand nu cunosc, plang, cand se simt dezbracati, goi, plang, nu se simt in siguranta. tot ce ai de facut este sa-l faci sa se simta in siguranta langa tine oricum ar fi si indiferent de situatia in care se afla, sa simta ca esti alaturi de el si-l iubesti.
nu stiu cat ai priceput din ce-am scris, dar te rog, nu-ti fa griji.
si ai incredere ca esti o persoana buna.
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii

MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 miss acum am citit. draga mea, nu te mai condamna atata. incearca sa fii pt puiul tau asa cum nu a fost mama ta pt tine. este de inteles sa fi asa, dat fiind copilaria ta traumatizanta si e simplu sa ti se zica treci peste asta si mergi mai departe. nu, nu poti trece, si din suflet iti zic ca esti o mama buna, grijulie, asa ca lasa vinovatia de-o parte. ce crezi ca daca nu l-ai vazut pe David dezbracat nu te face o mama mai buna? e bine ca totusi constientizezi ca faci asta din autoaparare si incerci sa indrepti. sa nu aud ca plangi din cauza asta. ce daca nu-i place copilului sa stea dezbracat? asa sunt bebeii, au nevoie de acomodare. fata mea plange cand il vede pe tata parca il vede pe naiba in persoana ca nu-l cunoaste, pt ca il vede rar. asa sunt bebeii, cand nu cunosc, plang, cand se simt dezbracati, goi, plang, nu se simt in siguranta. tot ce ai de facut este sa-l faci sa se simta in siguranta langa tine oricum ar fi si indiferent de situatia in care se afla, sa simta ca esti alaturi de el si-l iubesti. nu stiu cat ai priceput din ce-am scris, dar te rog, nu-ti fa griji. si ai incredere ca esti o persoana buna. |
MULTUMESC PENTRU CUVINTELE ASTEA

David nu a vrut sanul acum seara (logic, m-a simtit cat sunt de daramata), i-a dat Bogdan 120ml din bibe. Am plans la Bogdan in brate pana acum

Acum ma duc sa ma culc.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
iulia83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
MULTUMESC PENTRU CUVINTELE ASTEA ![]() David nu a vrut sanul acum seara (logic, m-a simtit cat sunt de daramata), i-a dat Bogdan 120ml din bibe. Am plans la Bogdan in brate pana acum ![]() ![]() ![]() ![]() Acum ma duc sa ma culc. Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
ai nevoie de odihna. hai sa nu te mai prind pe forum pana maine dimineata. somn usor

fug si eu
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii

socrate spune:
Miss, este normal ca copilul a plans, era nemancat, prea cald pentru el, nu e obisnuit si mamica agitata. Data viitoare va fi mai bine. Copii simt ceva incredibil starile noastre de spirit, iar taifunul de sentimente resimtit de tine l-a atins din plin. Faptul ca iti tii copilul in brate dezbracat sau il pupi pe burtica, fundulet, picioruse nu este nimic rau sau de condamnat. E al tau, il iubesti si asta este o dragoste CURATA. Deci nu iti face alte ganduri tampite ca nu e cazul.
Copilul meu e exhibitionist, asta daca il dezbraci este cel mai fericit. Cum il lasi in putza goala s-a linistit din orice urlet.
Si e cel mai bucuros cand il pupi pe burtica. Mai tarziu va aprecia ca ii lauzi intelectul dar momentan intelege atingerea.
sa iti treaca supararea, sunt convinsa ca ti-a facut bine repriza de plans in bratele sotului.
Trec si eu la tricotat ca poate da Steaua gol.
Andree27 spune:
Miss draga de tine!Foarte frumos ti-a zis Iulia!!!!Nimic nu mai trebuie adaugat!
Iulia si tie un
si bine ca a trecut ziua nasoala!!!
Laura super caciulita!!!Si multa ,multa sanatate!!!
Noapte linistita!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
cadina spune:
Buna dragelor!
N-am mai intrat de mult timp ca s-au intamplat fel si fel de lucrusoare care de care mai putin placute: dupa doi dintisori, bebe a racit, apoi s-a agravat raceala, a facut laringita, am fost internata cu el cateva zile, apoi mi s-a declansat o sinuzita cumplita, probleme cu ficatul de nu puteam sa pastrez nimic in stomac, sotul cu gripa, etc., etc. plus ca sunt singura de dimineata pana seara, doar eu si bebe. Bebe are un stil de comunicare de tipa toata ziua, iar seara sunt franta....
Nu am putut sta deoparte pentru ca am citit experienta lui Miss Parker. Iubita, te rog, nu te necaji atat de tare. In primul rand, problemele tale nu sunt si ale lui David. Cel putin nu acum si vei avea tu grija sa nu fie. Ai un sot deosebit, o minune de copil si se vede din pozele voastre cat de mult va iubiti. Conteaza viitorul. E adevarat ca trecutul si-a pus amprenta asupra ta, ca om, dar pari destul de puternica sa treci si peste faza asta cu, cursul. David se va bucura daca incet incet, il vei dezbraca: azi il lasi doar in sosete si body cu maneca lunga, dar in piciorusele goale (si sa vezi ce o sa-ti vina sa pupi piciorusele, iar el va da din ele ca un greieras), maine fara sosetele, apoi body cu maneca scurta, apoi pampers si funduletul gol. Iar contactul lui fizic cu tine ar fi fain sa fie tot treptat: azi il pui cu obrajorul pe decolteul tau, maine stai in maieu si il lasi sa se joace cu bratele tale goale, poimaine stai intinsa pe spate si il lasi intre picioarele tale cu capusorul pe burtica ta goala (este o pozitie recomandata de medici pentru calmarea bebelusului), etc. O sa vezi ca nu e nimic in neregula cu el, iar tu vei trai senzatii noi care vor fi atat de frumoase incat nu vor avea nimic in comun cu experientele neplacute din trecut. Important e sa pastrezi limita de bun simt si atat cat va face la amandoi placere. Nu te mai necaji si lasa timpul sa te ajute sa uiti. Esti atat de rationala incat analizezi foarte mult si din cauza asta uiti mai greu... Fii curajoasa si puternica!