Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna de la noi!

Multumim tuturor celor ce ne-ati urat "La Multi Ani!": Lorich, Andree, Gabitzam, Simonacip, Ylari, Alina_Anto, Mihaser, Reallaura, Nicole, MissP!

Intr-adevar Simo, trece timpul bata-l vina!

Va las acum ca am treaba cu tortul...insa mai intru!

Vroiam sa-i urez muuuuulta sanatate lui Mirci si ma bucur mult ca David e mai bine!

Si am tot uitat sa zic ca am vazut pozele cu Dovlecica si Gargaritza...de-li-cioa-se! Si pe cele ale lui David al lui Miss...un simpatic cu ochi frumosi! ...mai am de recuperat poze...dar nu mai am timp! Insa nu le ratez!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mi-bebelina - super pozele, fata ta e o frumoasa!
Miss - bine zic fetele - poate mi i-a placut dezbracat? Sau poate ii era prea cald? Cine stie...dar cred ca o sa se obisnuiasca el in timp. care e scopul acestor sedinte?
Alina-anto - eu stiu ca atunci cind copilul are muci, acestia trebuie scosi si nu lasati acolo pentru ca in timp se vor infecta si infectia respiratorie se va agrava (mucii vor deveni din transparenti in opaci si apoi galbeni-verzui) - nasul trebuie curatat foarte bine si apoi pus ser fiziologic sau apa de mare pentru sterilizarea nasucului...nu cred ca e adevarat ca in momentul in care scoti mucozitatile mai des ele se refac mai repede - gindeste-te cind iti curge tie nasul - nu il sufli de multe ori pina cureti tot??

Vad ca nu mi-a raspuns nimeni cu modelul de adeverinta - nu-l stie nimeni??

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

leloo, adeverinta- cei de la asistenta sociala nu au ei un format?

alina-anto, batista bebelusului e mana cereasca. Poa s-a gandit pediatra ca sa nu exagerezi.

reallaura, mooaaama, ma eclipsezi! ce caciulitsa! ei, acu pot sa et invit pe un forum, unde sunt moderatoare [:D. Hai ca suntem deja 5-6 pers. care impletesc aici .

missP, poa e un rushinos si u vrea sa stea in kuru gol. Fiica mea era asha in primele zile. Dupa 1-2 luni, cand au venit caldurile mari in buc. - am dezbracat-o din ce in ce mai mult, si ajunsesem sa stam ziua amandoua itninse in pat doar in chiloti. Sau pampers. Zic ca sa il iei treptat- in ritmu lui. A, si mai e ceva la fiica mea, care trebuie respectat: cand are chef de papa, ii dau atunci, cand are chef de somn, nu o deranjez. Ca daca trece pragurile de foame/somn, nu se mai linishteste, face un scandal...de mama focului. Acu, nu e regula, fiecare copil e unic. Si face ce vrea din parinte O sa va manance urechili , si dupa un scandal din asta, va zambeshte si uitati tot.

gata. fug sa cos caciula si sa ii fac motz. ca ma iau fetele de aici inainte

a, fetelor, s-a publicat legea, e clar si batut in cuie, intram si noi la aia 85% din salariu. Acu, astept ordinile/normele de punere in vigoare, sa vaz sa il bag pe tati.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani Iasminuta si un pupic de la omul de zapada!

La Multi ani Mufitza Ariana Elena!

Pentru bebelusii bolnaviori sa va faceti bine cat mai repede.
Noi suntem in urma cu cititul dar recuperam.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Un pupic pentru bebeii si copilasii bolnaviori, sa se faca toti bine !

Stefany bine te-am regasit vecina! Vezi ca regimul e pe contul de mail comun, mamicimaiiunie2008@yahoo.it unde parola e aceeasi ca la contul de la picasa.

Mi_bebelina superbe pozele!

Dana hang in there! Mai este putin si pleci in Chile? Poate o sa te odihnesti si tu putin! Oricum eu tare te admir cu doi copii si servici, imi inchipui cat e de greu. Noi cu un copilas mic si fara servici si tot ni se pare greu cateodata.

Miss imi pare rau ca Daviducu nu a stat la joaca acolo. Asa si al meu cateodata il apuca nervisorii, nu pot sa ma inteleg cu el. La noi secretul e sa fie mancat si mai ales odihnit. Cum sare somnicul (ori cel de dimineata, ori cel de dupa-amiaza) e de jale.

Laura foarte reusita caciulita, ce cochet e Mirciulica!

tuturor bebeilor sarbatoriti astazi! Sa creasca mari si cuminti!

Alina_anto Intr-adevar, cum zicea si Cleo, pediatra cred ca se referea la exagerari. Vara sotului meu ii scotea in fiecare zi, fie ca avea mucisori, fie ca nu avea. Ei si a ajuns sa sensibilizeze tare nasul copilului, acuma ii curge nasul permanent. Deci e bine sa ii scoti cand vezi ca are multi, nu in fiecare zi. Cred ca asta zicea si doctorita.

Fetelor azi sunt tare bucuroasa ca a castigat Obama! Patrick aseara nu a vrut sa se culce pana nu a vazut rezultatele, eu am picat la ora 10 si el a ramas cu tati sa se uite la tv, abia pe la 12 au venit amandoi in pat. Oricum e moment istoric, primul presedinte american negru.

Din seria deschisa de Mirciulica cel zambaret, ia uitati-va aici cum se distreaza nevoie mare Patrick cu o sticla de apa. Si aici l-am pregatit de salata... Hehe, se vede ca am camera acuma, toata ziua il pozez.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ylari, Cleo, leeloo, saru'mana

Scopul acestor sedinte este cica sa se joace copiii, sa-i ajutam sa se dezvolte mai bine, motoric si senzorial (sau cum se zice). Au niste baticuturi transparente, niste mingiute usoare din plastic, totul acolo este din plastic spalabil, cica e bine sa-i lasi la pielicica goala ca sa-si simta mai bine corpul etc.

Pe mine m-au apucat acum crizele total fiindca imi dau seama - va imaginati ce trist? - ca eu nu l-am vazut pe David niciodata gol de la spate, de pilda, nu l-am mangaiat niciodata pe tot corpusorul lui, nici nu m-am uitat sa vad daca are alunite pe corp sau ceva de genul asta, nu l-am tinut niciodata gol-golut, decat la baie il dezbrac si dupa aceea il imbrac foarte repede (pretext fiind frigul, desi as putea sa fac si eu sauna in baie). In realitate am niste rezerve foarte mari, parca ceva ma impinge sa nu ma apropii prea mult de el (piele pe piele etc.), parca il vad numai de la gat in sus

Azi am realizat de ce se intampla asta. Am o problema imensa cu senzatiile fizice in ce ma priveste pe mine, sunt o handicapata in ce priveste senzatiile de "a fi in propriul corp", daca stiti la ce ma refer, si stiu ca de la mama mi se trage si de la abuzuri. Terapeuta obisnuia sa-mi spuna dupa fiecare sedinta "ramaneti focusata pe dvs. insiva, nu mai plecati iar cu mintea aiurea", asta fiindca eu toata viata mi-am distras atentia cu intelectul, ma aruncam in carti, filme, muzica, orice numai sa nu simt!!!

Mama avea la fel repulsie fata de tot ce era de natura fizica (se culca mereu cu tata cu sutienul pe ea si pe intuneric) si inconstient mi-a transmis o viata intreaga senzatia ca virgula corpurile noastre ar fi ceva murdar, ceva care trebuie ignorat... La chestia asta s-au adaugat amintirile abuzurilor sexuale la care am fost victima si pe care am tot incercat probabil sa le reprim si sa le elimin din mine si asta nu se putea decat daca imi anulam sentimentele, emotiile, senzatiile trupesti...

De aceea eu mananc mereu peste senzatia de foame, am perioade cand ma ingras si slabesc cate 13-14 kile, de aceea imi neglijez sanatatea, de aceea am un foarte prost control al corpului si ma autobiciuiesc cu ratiunea, de pilda nu ma duc sa ma culc cand sunt moarta de oboseala... asta fiind cel mai inofensiv exemplu...

Nu am invatat niciodata sa-mi ascult si sa-mi respect corpul si vad ca sunt pe cale de a repeta greseala si cu David, concentrandu-ma exclusiv pe dezvoltarea lui intelectuala si neglijand corpul... Ce ma fac?

Hai, ca nu vreau sa va deprim, ma duc sa plang in dormitor (am gatit in bucatarie si Daviducul mi-a adormit in bouncer, in zgomotul hotei).

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Miss nu mai plange! Se poate sa-i fi transmis si tu lui David aceeasi retinere pe care o ai. Of, e tare trist, dar deja esti cu un pas inainte daca stii unde e buba si esti gata sa corectezi situatia. Eu lui Patrick la 2 zile, dupa baita, cand e in pielicica goala ii fac masajel incet incet pe tot corpul, e topit de fericire. Si stam cate o jumate de ora si ne giugiulim asa. Ii place tare mult in pielea goala. La spital primul lucru pe care l-am invatat a fost Kangaroo care, adica mama sau tata si bebe, dezbracati, sa stea piele pe piele, sunt nenumarate studii referitoare la beneficiile acestei tehnici. Daca vrei da o cautare pe google. Stateam asa cu el cate o ora pe zi minim.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Miss da! nu mai plange! Imi pare bine ca ai realizat asta, a fost primul pas, urmatorul...David o sa te invete sa iubesti complet si sa uiti, o sa vezi cat de minunat e sa-ti alinti puiul gol, eu il las pe Robert pe motiv de fundulet sensibil, sa stea la aer si tare mi-e drag asa plin de cutisoare si parca tot e facut doar pentru pupatul meu. Eu nu cred neaparat ca nu a vrut sa stea dezbracat acolo, una poate fi ca zici ca nu l-ai mai lasat asa si a doua - sincer cred ca-i era foame. O sa fie mai bine, incet-incet.

Laura asa e, burticareala slabeste, azi dimineata eram burta-free; a revenit ea mai tarziu de la gratarel. Super caciulita! Si pe mine ma relaxeaza tricotatul, abia astept sa fac si eu. Eu aveam un ritual cu bunicuta mea iubita, iarna impleteam amandoua de mama focului, era our thing asa. Acum ea a plecat la ceruri, ca ...ce de botosei i-ar fi mai facut lui Robescu.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura mortala poza asta!!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2231569100102415910anCgcP

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetelor, va multumim pt urari. adevarul e ca am avut o zi oribila. mai intai cu fata, cu tusea, cu faptul ca i-am dat medicament gresit, am avut accident cu masina cand ne-am intors de la cumparaturi, acu iar stam cu masina in service cateva zile bune..dar slava Domnului ca nu am patit nimic niciunul,aveam si fata in brate, nu in scaunel, ca era distanta mica de la kaufland pana acasa...si n-am mai pus-o pe fata in scaun. si bine am facut ca ne-a lovit pe stanga, exact unde avem scaunelul...acu incerc sa-mi reinstalez wind pe calc mare, l-am virusat rau, si vreau sa-l fac, fata e maraita...mai revin daca am timp si ma lasa fata

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput