Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

pe repede..

Miss

Laura, sanatate puiului

Iasmina si Ariana, LA MULTI ANI!!!!! Sa fiti sanatoase, fetitze dragi si frumoase.

Iulia83, nasoala zi... bine ca nu ati patit nimic. Aici scaunul bebelushului se pune pe mijloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Miss - Din ceea ce spui tu, eu tind sa cred ca esti prea exigenta cu tine. Nici eu nu ma culc cand imi este foarte somn, ci ma uit la televizor…Uneori imi este teama sa ma culc, ca trece timpul mult prea repede…si pentru ca de multe ori imi este teama de ziua de maine.
Este bine sa ai un program foarte bine stabilit si un autocontrol in tot ceea ce faci, insa este posibil sa obosesti incercand sa-l respecti.
Mama, de exemplu, este cadru didactic, la liceu a stat la internat, unde aveau pedagog....chestia asta s-a simtit si in educatia noastra, in sensul ca a tinut neaparat sa avem un program si un mod de viata sanatos.
Eu am suferit in copilarie ca, de cate ori imi era somn trebuia sa imi iau pijamaua...acum cum prind ocazia ma culc unde apuc si cum apuc; este o senzatie extraordinara pentru mine.....sa fac lucrul asta, stiind ca nu ma trage mama de maneca”schimba-ti hainele”
Legat de atingerea si mangaierea bebelusului si lui David al meu ii place foarte mult sa stea gol, este foarte vioi si vesel. Iar eu il pup peste tot: fundulet, burtica, pulpite,talpi, iar lui ii place teribil, ma apuca cu manutele de par, ca si cum s-ar agata de mine si chiuie....este un dulce. Si sotul il pupa cand este golut.
Incearca usor , usor , sa te apropi si in acest fel de el, nu este nimic rau, din contra el se va simti protejat de tine si alintat.
Lasa trecutul in urma si construieste-ti viitorul.
Esti o femeie cum nu intalnesti foarte des, esti o femeie puternica, curajoasa si deschisa.
Eu una stiu ca, pe plan sentimental(si nu numai) voi primi intotdeauna de la tine cele mai bune sfaturi.
Acum ca te-ai usurat plangand pe umarul lui B, intoarce-te la viata ta si arata ca sti sa ti-o croiesti singura.
O mie de

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Cleooo!!! Dormi???

Fetele dusa cum sunt eu la ora asta fac lista cu ce imi trebuie de la Ikea din Budapesta ca merge un prieten sambata...Am scotocit prin pozele alinei_anto sa ii vad dulapul ala alb frumos...dar nu l-am gasit.
Ii iau mobila tot pe alb si eu ca e usor de asortat cu albastru si rosu ptr o camera mixta.

Iulia Doamne bine ca nu ati patit nimic! Eu am luat cea mai sigura scoica si cu prtectie laterala...ca uite nu se stie niciodata cu ce prosti ai de a face cand esti in trafic!

Miss...bai deci la temperatura aia si io mor...il inteleg pe David saracu`...pai eu am 24 de grade si asa o dezbrac ptr baie la 23-24 maxim...Vai si io am zile de mor...uite acum stau ca prostu` si nu dorma ca s-a trezit oracaitoarea sefa sa pape pe la 1 noaptea...si acum ea doarme si eu ma uit dupa cai verzi pe net ca nu ma mai ia somnu`

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Capitolul 40.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput